Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
biberon kolayına geliyor ve artık büyüyorlar benimki ucunu yalıyor memeyse itiyor diliyle biberonsa emiyor ama biberon hızlı akışı meme reddini tetikliyor

Ben okadar atamam ya benimz aten dondurucum hep doluyo hiç yerim yok extra dondurucu almak istiyorum evime yer yok artık koyden getirtcem eşimin yengesine olmadı parasıyla etsin
bizim dükkanda en büyük boy dondurucu var yoksa bendede yer yok)) bide instagramda gördüm şeftaliyi konserve yapıyolardı ama ne kdr saglıklı bilinmez

Tam erzak hazırsın bizde de emzirme yastığı var ama beceremiyorum ben ya sling bende almıştım boşa almışım

bizim dükkanda en büyük boy dondurucu var yoksa bendede yer yok)) bide instagramda gördüm şeftaliyi konserve yapıyolardı ama ne kdr saglıklı bilinmez
Konserve olayı biraz tehlikeli tatlım. Büyükler için bile.. riskleri çok.. Doğru yapılmazsa hayatı tehdit eden bakteri üremesine neden olur.

Kizlar benim oğlan grip oldu galiba ıhlamur versem olurnu ? Yarin dr götürcem ama gece rahat etsin istyrm
Geçmiş olsun nebulazatör varsa izotonik verebilirsin makine ile benim oğlanda oldu o şekilde atlattık çok küçükler ilaç kullanılmıyor pek

Aaaa kızzz nerden anladın orda oturduğumu saray aramızda baya var anamm
Ben doğurduğum özel hastaneye gidiyorum irmet hospital e cocuk dr hülya kahya drumuz ben çok memnunum o doktoruma

Aaaa kızzz nerden anladın orda oturduğumu saray aramızda baya var anamm
Ben doğurduğum özel hastaneye gidiyorum irmet hospital e cocuk dr hülya kahya drumuz ben çok memnunum o doktoruma
Bende irmette doğurdum ilke hanımda doktor hüsam şana diye biriydi göbeği düştüjten sonra kurumadı mesaj attım çağırdı gittik hasta çocuklar arasında yeni doğan olmasına rağmen 3 saat bekletti bizi en sonunda iptal ettim kaydımızı kapaklıda pediatruma başladım çokta memnun kaldım emzirme problemlerimide ordaki doktor çözdü. Eski yazışmaları okumuştum yazamamıştım aklımda kalmış belki birgün bebeleri tanıştırırız senin doktorun içinde güzel diye duydum ama hastaneden soğudum resmen sadece tahlil için gidiyorum

Reactions: Jou
Kızlar bu bebelerin uyku düzeni ne kadar çabuk değişiyor ya gündüz artık neredeyse hiç uyumaz oldu benimki ama gece 9-5 uyuyor şükür sabah mama içmeye kalkıyor sonra uyumuyor uzun bir süre. Sizin nasıl gidiyor uyuyo mu 2022 bebeleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…