- 25 Ağustos 2019
- 62.704
- 120.647
- 698
- 31
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #71.281
Heee anladım tamam canımmYok kuzu onları devlet vuruyor. Bu menenjit kendi bi hastalık
Evettt yaaa doluyu neol neolmaz diyorum çok ağlarsa artık gece ye kadar amann bitmesinAynen aynen biz yersek oluyor yemezsek bide dinlenemezsek sıkıntı
Aynı benbende doluyu saklıyorum ne olur ne olmaz diye ya hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz aslında
Kız deli uykusuz mu kaldınbebelere diyoruz üşeniyoelar son sütü çekmeye
Kimyon tohumu varsa havanda ez kaynamış bir bardak suya bir çay kaşığı kadar ekle. Biraz demlensin içebilirsin canım. Tohum yoksa baharat kimyon da olur
Menenjit başkaymış cano kızamik falan vurdurcam 19ekimde halam vurulmamıs arı sokmuş gibi kabakulak oldu düşünBen daha menenjit vurdurmadim korktum simdi Allah korusun
Allah Allah yaa testte neden çıkmadı o zamanBizim kakada yine kan vardı canım sıkkın
Hahah kendinizi nasıl da tanıdınızBen yazdım ne olacak .keşke öncesini okusaydın da mamayi öcü olarak gostermedigimi bilseydin ! O konuşmanın oncesi var .Bir arkadaşın bebeği az kilo alıyor ama boyu 2.ayda 5 cm uzuyor .gittiği doktor da diyor ki hemen mamaya başla. Bu durumda kusura bakma mama öcü olur benim için .annenin sütü yoksa bebek emmiyorsa tabiki mama kurtarıcı iyiki var ama annenin sütü varsa ve doktor zoruyla bırakıyorsa mama öcü. Ben mama ile büyümüş bir çocuğum. Bebek reflusu olduğu için emememisim.bagisiklik sistemim o kadar dusukki şu an .ve annem o zamanların en iyi mamasını vermiş bana .babamın maaşı ona gidiyormuş. Buna rağmen ben hayatım boyunca virüslere açık oldum .
Mama o kadar iyi bir şey olsa ilk 6 ay mama verin derler anne sütü değil. Zorda kalırsın sütun olmaz bebek emmez mama verirsin. Tabiki vereceksin .ama böyle bazı doktorların sırf o ay kilo almadı diye mama baslatmasina karşıyım ben .dünyanın en kaliteli maması olsun en teknolojik olan olsun anne sütünün yerini tutmaz.Ha ben de verir miyim veririm . Ayrıca Türkiye ve mama teknolojisi öyle miya ben yedigim salataligin genetigini bilmiyorum .hakikaten o mamalarin temiz olduğunu mu düşünüyorsunuz? Bebeklerin kakasi bile bir tuhaf oluyor o mamayla .
Ben keyfiyetten mama veren verdirenlere karşıyım. Kk de yine böyle bebeği 1 ayda 500 gram aldı diye doktor mama baslatin demiş. Kız başlamamış bir sonraki ay 1100 gram almış.
Benim görümce gece uyutmak için.,avm gezmek için mama veriyordu .Bebek fosur fosur uyuyordu .şimdi mama dönemi bitti .çocuk ne gece ne gündüz uyuyor. Ona iyi oldu .böylelerine olsun .kendini düşünüyorsan bebek yapmayacaksın.
Ama sütun olmaz meme reddi olur tabiki ver .iyiki ver .ama benim gönlüm anne sütünden yana .Ben kendim çektim bunu .sütüm olduğu müddetçe her zaman emziririm.keyfiyetten emzirmeyenler de gözümde anne değil kimse kusura bakmasın. Zorunlu olanlara sözüm yok .
Allah Allah. Benim bebeğim mememi tutmadı sonradan ne yapacaktım acaba merak ediyorumTemmuz anneleri grubunda bir üye resmen mamayi yerin dibine sokmuşanne sütü alan vitaminini alıyormuş ama mama boşmuş vitaminsizmiş çocuk boş kilo alıyormuş hahah yeni mamaların teknolojisinden bir haber sanırım hanfendi yani yıl 2022 oldu hala toplumda mama karşıtlığı var anlamıyorum ki sütü olmasa çocuğa ne verecekti. Anne sütünden sonra çocuğu en iyi besleyebilecek şey formuladır. Gelmiş sanki mama verenler bebeğini besleyemiyor gibi ima ederek birsürü şey yazmış hey allahım insanların mamaya öcü muamelesi yapması gerçekten çok saçma geliyor her anne bebeği için en iyisini düşünür yapar kaldı ki kimsenin çocuğunu neyle besleyecegi de kimseyi alakadar etmez. Ay görünce sinirlendim yazayım dedim biraz
Kız sus biz zehir veriyoruz bebelereAllah Allah. Benim bebeğim mememi tutmadı sonradan ne yapacaktım acaba merak ediyorumilk önce içerik okumayı bilsinler
sırf memeleri sarkmasın vs diye daha doğumdan önce mama vermeye karar vermiş anneler için haklısınız. sütü olmayan yada meme reddi yaşayan anneler için demiyorum da demişsiniz. fakat bazen sırf annenin psikolojisi için bile mama verilebilir bence. mesela görümcenizi bikaç öğün mama veriyor diye eleştiremezsiniz. kimin ne yaşadığını bilmiyorsunuz. o mamayı verip dışarı çıkmasa belki depresyona girecek, sütü kesilecek. benim oğlum 1300,700,500 gr aldı ilk 3 ay. bu ay muhtemelen 250gr da kalacak. günde 12 saatten fazla emziriyorum. her an meme istediği için dışarı çıkamıyorum. sadece mama verince dışarı çıkabiliyorum. 3 ay evde oturdum. artık haftasonları 1 öğün mama verip dışarı çıkıyorum. “ona iyi oldu” denemicek kadar da fedakarlık yaptığımı düşünüyorum.Ben yazdım ne olacak .keşke öncesini okusaydın da mamayi öcü olarak gostermedigimi bilseydin ! O konuşmanın oncesi var .Bir arkadaşın bebeği az kilo alıyor ama boyu 2.ayda 5 cm uzuyor .gittiği doktor da diyor ki hemen mamaya başla. Bu durumda kusura bakma mama öcü olur benim için .annenin sütü yoksa bebek emmiyorsa tabiki mama kurtarıcı iyiki var ama annenin sütü varsa ve doktor zoruyla bırakıyorsa mama öcü. Ben mama ile büyümüş bir çocuğum. Bebek reflusu olduğu için emememisim.bagisiklik sistemim o kadar dusukki şu an .ve annem o zamanların en iyi mamasını vermiş bana .babamın maaşı ona gidiyormuş. Buna rağmen ben hayatım boyunca virüslere açık oldum .
Mama o kadar iyi bir şey olsa ilk 6 ay mama verin derler anne sütü değil. Zorda kalırsın sütun olmaz bebek emmez mama verirsin. Tabiki vereceksin .ama böyle bazı doktorların sırf o ay kilo almadı diye mama baslatmasina karşıyım ben .dünyanın en kaliteli maması olsun en teknolojik olan olsun anne sütünün yerini tutmaz.Ha ben de verir miyim veririm . Ayrıca Türkiye ve mama teknolojisi öyle miya ben yedigim salataligin genetigini bilmiyorum .hakikaten o mamalarin temiz olduğunu mu düşünüyorsunuz? Bebeklerin kakasi bile bir tuhaf oluyor o mamayla .
Ben keyfiyetten mama veren verdirenlere karşıyım. Kk de yine böyle bebeği 1 ayda 500 gram aldı diye doktor mama baslatin demiş. Kız başlamamış bir sonraki ay 1100 gram almış.
Benim görümce gece uyutmak için.,avm gezmek için mama veriyordu .Bebek fosur fosur uyuyordu .şimdi mama dönemi bitti .çocuk ne gece ne gündüz uyuyor. Ona iyi oldu .böylelerine olsun .kendini düşünüyorsan bebek yapmayacaksın.
Ama sütun olmaz meme reddi olur tabiki ver .iyiki ver .ama benim gönlüm anne sütünden yana .Ben kendim çektim bunu .sütüm olduğu müddetçe her zaman emziririm.keyfiyetten emzirmeyenler de gözümde anne değil kimse kusura bakmasın. Zorunlu olanlara sözüm yok .
iki haftadır filan çoğunlukla açık. ağzına götürürken yumruk yapıyor, bir de memede sinirliyseKızlar bebislerinizin elleri yumruk mu? Yumruğunu açan var mi? Bazen açıp bazen kapatan var mi? Çoğunlukla açık mi? Ay kafamda deli sorular. Kim demişti 2. Çocukta rahat edersin diye
Ana olmak zor, kakasina tak, olmadı mamasina, olmadı kafasına, olmadı ellerine. Aslında pimpirikli anne olmak zor sanırım, rahat olan insanlara öyle özeniyorum kiiki haftadır filan çoğunlukla açık. ağzına götürürken yumruk yapıyor, bir de memede sinirliyse
Ne kadarlık kız senin kiBenimki de 3 haftadır böyle kalkmıyor artık gece, bazen sadece 1 defa kalkıyor ama ona da şükür tabii
Ne zaman yapiliyor menenjit asisi doktor hic bahsetmedi bana henuzBen daha menenjit vurdurmadim korktum simdi Allah korusun
Ay bende istiyoruum, 12 1 gibi uyuyor benim bebik, nasil cekicem erkene bunuBenimki de aynı 24 de uyuyup 10 11 e kadar uyuyordu. Şimdi erkene çektik uykusunu 9 10 gibi uyuyor
Ne zaman oluyo acaba doktor bahsetti mi?Yok kuzu onları devlet vuruyor. Bu menenjit kendi bi hastalık
BenimkiiKızlar bebislerinizin elleri yumruk mu? Yumruğunu açan var mi? Bazen açıp bazen kapatan var mi? Çoğunlukla açık mi? Ay kafamda deli sorular. Kim demişti 2. Çocukta rahat edersin diye
Ana olmak zor, kakasina tak, olmadı mamasina, olmadı kafasına, olmadı ellerine. Aslında pimpirikli anne olmak zor sanırım, rahat olan insanlara öyle özeniyorum ki
Mart 22 doğumlu 3 ay erken doğdu şu an düzeltilmiş 3 aylıkNe kadarlık kız senin ki
Ölümle sonuçlanma oranı yüzde 10, kalıcı hasar bırakma oranı da yüzde 40'mış. Aşının koruma yüzdesi de yüzde 90. Bizim de aşı günümüz yarın kısmetse.Doktora gittik bugğn kızkar menenjit ve rotavirüs aşıyla ilgili konuştuk menenjit kesin yaptırmak gerekiyormuş her dozunu özellikle vurgulayarak söyledi rotavirüs bir şekilde tedavi oluyır ama menenjitin tedavisi yok ölüm oranı çok yüksek ve yakalanıp atlatanda ise sakatlık kalıyormuş. En küçük hastam 15 günlük bebekti dedi kaybetmiş. Hem çok üzüldğm hemde biz 20 eylülden sonra başlıyoruz menenjit aşılarına
Zaten kullanırsam da saatlerce koymam yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?