Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Niye canim yaptir yaptir ben benim oğlana yaptırdım çevremde çok hastanede yatan var rotadan
Yok kuzum bizimki alerjik büyük ihtimalle ve bu rota alerjisini tetikliyor durumumda paylaştım. Biri daha yazdı onun bebeğinde de alerji varmış ve alerji doktoru ikinci dozu tavsiye etmemiş. Alerjisi olan kime sorduysam böyle sonuç devam edersem bebeğim daha kötü olacak. Bugün yine kan vardı zaten

Yapma ya kıyamam ona ben
Doktor kan olmasına ne diyor normal mi

Kızlar 90 günü tamamlayınca kayısı püresi vermeyi düşünüyorum tadımlık, kakasını 4-5 günde bir yapıyor. Ebebekten hipp organic kayısı püresi sipariş verdim kavanoz, içinde şeker yok sadece kayısı var yani. Hala gelmedi kargo

Yaaa hem bizden küçüksünüz de. Ben fileyi deneyeyim dedim kıyafetliyken koydum üstüne tepede kaldı çocuk. Suyun içinde olmayınca Üşür diye cesaret edemedim. E arkasını falan nasıl döndürcem diye de düşündüm. Ters çevirince nasıl tutuyorsun? Aslında becerebilsem çok iyi olacak her gün öğlen yıkasam. Geçen hafta 6450di kilosu
O saatlerde ne yaparsam yapayım ağlama krizinde saati gelmedende mümkün deil uyumuyo bu dördüncü büyüttüģüm bebe ikisi benim, böylesinide görmedim bazen inanılmaz zorluyo
A aa kolik o zaman. Benimki de öyle. Kriz anında mümkün değil gözü bişey görmez. Bizim sülale de böylesini hiç görmedik diyor
Kızlar bebislerinizin elleri yumruk mu? Yumruğunu açan var mi? Bazen açıp bazen kapatan var mi? Çoğunlukla açık mi? Ay kafamda deli sorular. Kim demişti 2. Çocukta rahat edersin diye
Benim arada açıyor artık ama genelde yumruk ve ağzında
Ya mesela ben keyfi vermek istedim en azından gece 1 öğün, çünkü bebeğim 1 1,5 saatte hemen emmek istiyor ve ben asla dinlenemiyorum. Haliyle çok yıpranıyorum. almadı, alsa eşim verirken ben 3 4 saat uyumuş olacaktım. Zorunlu olanlara zaten kimse bişey diyemez de bence keyfi olana da karışılmaması lazım. Herkes kendi yaşadığını bilir
Benim bebe kucağımda doğruluyor, sırt üstü de altında yastık varsa doğrulmak için zorlayıp uğraşıyor ben de yazmıştım ama mesela benimki de yan dönmüyor ve bişeylere uzanmıyor, tutmuyor. Bence illa hepsi sırayla aynı şeyleri yapcak diye bişey yok ama belli bir süre sonra hepsi aynı şeyleri yapabilcek

Siz bilirsiniz ama çok erken değil mi

haklisiniz her bebegin gelisimi farkli benimki surekli memede ya, acaba gelisimi icin yeterince zaman kalmiyor mu, az mi oynuyorum onunla diye dusundugum icin durmadan kiyasliyorum. gerci sonra bi bakiyorum yepyeni bisey yapmis. cok takip etmemek lazim gercekten de

Kız korkmana hiç gerek yok ki suyun dışında olunca üşümez ki bebek banyosu 7-8 dakika olmalıymış zaten, banyodan çıktıktan sonra soğuk alırsa üşür hemen sararsın zaten havluya:) önünü yıkadıktan sonra popişinden tutup arkasını çevirip yatırıyorum yani kurbağa pozisyonunda oluyor 1 dkda arkasını ve kafayı yıkıyorum hemen sonra tepeden su tutup bitiriyorum. Su yutmasından korkuyorsan eğer kafasını en son yıka dediğim gibi ters çevirirsen akar gider fileye öyle koy, çok kolay yani 5dk bile sürmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…