Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Canim vallahi öyle herkes kendi durumundan şikayetçi ki hepsi zor vallahi kolayını görmedim az kolay vardır belki
Ay çarşaf dimi ne kadar zor ya tobeee
Artik 1 ay sonra fln biter bence inşallah

Vallahi bi değişikler imkanlar olabildiğince var çok şükür ama bebekler bi garipannem diyo doyururdum sizi beşiğe koyardım acıkana kadar sesimiz çıkmazmış

He vallahi o nasıl oluyor ki annemde diyor ne bilim ben gaz çıkarmayı bide koy beşiği alt acma fln yok bagliyorlarmis bi teneke tobe simdi anladığım eskilerin 7 8 tane neden yaptıklarını ben 2. Yaptım ama sorgulama 6 sene sonra

Msj attım doktora 7 Ay yazmış
Ama bazıları 3.ay yapiyir diye biliyorum

Eflatunhilaf kiz bende 2 numaradayim ama hala pimpirik devam bu bizimki yapı yapı
Elleri yumruk ama eskisine nazaran açık genelde tutmaya çalışıyor bisileri bu arada ağzında surekli yumruk halindeyken simdide parmak sokma basladi

Kızlar selam benim mesai an itibariyle bitmiş bulunmakta bebitonun karnını doyurdum küt gitti valla taş çektirdik herhalde çocuğa

Selam canım Benimkide gitti ama cesaret edip henüz yatirmadim
Valla bende bir saattir hirpaladim oynadım banyo yaptırdım giydirirken mizmizlandi dedim uykusu var dedin gb taş çektirmiş gb kut uyudu alışkın d değilim bu duruma

Seninki de düzene girecek gibi hissediyorum kız hadi bakalım

Eşimin yurtdisindan arkadasi gelmiş onunla goruscek oğlumda bende bu akşam kiz erken uyusunda bende oğlumu yatırım dedim yok neyse babannede simdi uyursa yarım saat içinde ilgilenicem Ay bak geldiler iyiki ya cocugum yoksa kalacaktı öyle

Yerine koyduğunda uyanırsa meme var bi de bakalım, ben öyle yapıyordum ağzına değmesi yetiyordu gözler hemen kapanıyordu Bi de karnının yan tarafına pış pış yap

Yerine koyduğunda uyanırsa meme var bi de bakalım, ben öyle yapıyordum ağzına değmesi yetiyordu gözler hemen kapanıyordu Bi de karnının yan tarafına pış pış yap

Kiz bu kizce degisik gözünü acinca hemen memeyi veriyorum tekrar dalsın diye gözlerini iyice açıyor kafa başka yerde ben sürekli memeye çekmeye çalışıyorum yok
Pış Pış yapıyorum ya gülüyor 5 dk sonra tekrar ağlama tekrar uyutmaya çalışma

Bu gelişim de hiç bitmiyor, ne zaman dönecek, ne zaman emekleyecek ne zaman dış çıkaracak vs vs sürüp gidiyor. En azından benim icin
Ben kucağıma oturuyorum hafif meyilli bir şekilde, sofraya falan atıyor kendini bazen, onun harici sırtüstü yatarken mümkün degil
Canim vallahi öyle herkes kendi durumundan şikayetçi ki hepsi zor vallahi kolayını görmedim az kolay vardır belki
Ay çarşaf dimi ne kadar zor ya tobeee
Artik 1 ay sonra fln biter bence inşallah
Memede uyuması hakikaten çok zor ama ya. Ben kızımda eşimin gece kalktığını hiç bilmem. Adam uyutamiyordu ki.. meme de meme.. Bu defa elimden geleni yapıyorum memede uyumasın diye, bakalım nasıl olacak:)

İşin zor valla Allah bol bol kolaylık versin inşallah

Evet memede uyuyan çocukta destek alamıyorsun teksin kimsenin elinden birsey gelmiyorki yok bizimki cadı direniyor feci benimde savaşacak gücüm olmuyor ki bak 3 kere aldim kucama 8 buçukta bu yana uyumadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…