Yaaa hem bizden küçüksünüz de. Ben fileyi deneyeyim dedim kıyafetliyken koydum üstüne tepede kaldı çocuk. Suyun içinde olmayınca Üşür diye cesaret edemedim. E arkasını falan nasıl döndürcem diye de düşündüm. Ters çevirince nasıl tutuyorsun? Aslında becerebilsem çok iyi olacak her gün öğlen yıkasam. Geçen hafta 6450di kilosu
A aa kolik o zaman. Benimki de öyle. Kriz anında mümkün değil gözü bişey görmez. Bizim sülale de böylesini hiç görmedik diyor
Benim arada açıyor artık ama genelde yumruk ve ağzında
Ya mesela ben keyfi vermek istedim en azından gece 1 öğün, çünkü bebeğim 1 1,5 saatte hemen emmek istiyor ve ben asla dinlenemiyorum. Haliyle çok yıpranıyorum. almadı, alsa eşim verirken ben 3 4 saat uyumuş olacaktım. Zorunlu olanlara zaten kimse bişey diyemez de bence keyfi olana da karışılmaması lazım. Herkes kendi yaşadığını bilir
Benim bebe kucağımda doğruluyor, sırt üstü de altında yastık varsa doğrulmak için zorlayıp uğraşıyor ben de yazmıştım ama mesela benimki de yan dönmüyor ve bişeylere uzanmıyor, tutmuyor. Bence illa hepsi sırayla aynı şeyleri yapcak diye bişey yok ama belli bir süre sonra hepsi aynı şeyleri yapabilcek