Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kakasında kan çıkmıştı kuzum çok şükür enfeksiyon yok ama büyük ihtimalle alerji durumda sordum bir çok kişi aynı şeyi söyledi
Mayonez falan yiyomusun onun içinde çiğ yumurta varya şimdii nebilim aklıma o geldii
Insaallahh mühim.birşey degildir baktınmı internetten

Önce sebzelerle başlanmalı diye bir bilgi kalmış aklımda, meyve şekerli olduğu için ama tabi sen bilirsin yine de canım

C
Önce sebzelerle başlanmalı diye bir bilgi kalmış aklımda, meyve şekerli olduğu için ama tabi sen bilirsin yine de canım

Canım bence onunla pek alakası yok, youtubeda yabancı bir kadın bebeğine ilk tatlı patates ile başladı çocuk her şeyi yiyor şimdi

Onca sıcaklarda yapmadım yapmadım şimdi serin oluyor evin içi, doğalgazı klimayı açınca denerim artık o zamana da oturu zaten

Benim kız da hafif hafif oyun halısında asılı olanlara uzanıyor tutmaya çalışıyor. Elimi falan tutmaya çalışıyor. Dönme yok bizde ya. Ben arkasında kalırsam yatakta kafayı çeviriyor öyle dönecek gibi oluyor

Geçende üzüm sürdüler benim.kizin ağzına ben biraz takıntılıyım neyse içim rahat etti azcık

Valla benimki bir gün uyumadı ikindi gibi kaydı uykusu ondan sonra geriye çekildi doktor da demişti ikindi uykusuna yatırma geriye çeksin diye.

Valla benimkine sormayı unuttum ben menenjiti. 4 aylık kontrolde sorcam

Bende tek yikayamiyorum
Eşim tutuyor filede tabi bende yıkıyorum akşamları yıkıyorum ben gece uykusunda rahat etsin diye

Hepsi sırayla canim ya birebir aynı olacak diye birsey yok sen ona sürekli dokundur merak edecektir ben bizimkine sürekli dokunduruyorum
Bugun kahvaltı yapıyorum anakucaginds durmadi bak kızım bu çatal bu masa yemek kurallarını öğretiyorum kızıma

Çok erken bence kayısı püresi için

Valla benimki bir gün uyumadı ikindi gibi kaydı uykusu ondan sonra geriye çekildi doktor da demişti ikindi uykusuna yatırma geriye çeksin diye.

Valla benimkine sormayı unuttum ben menenjiti. 4 aylık kontrolde sorcam
Bende bi deniyim bakiyim, bnmkinde oglen uykusu ikindi uykusu falan yokki be cani istediginde uyuyo cani istediginde ayakta, genel olarak ayakta yani

Sali gunu rota asimiz var bizim de ben de soriyim bakiyim bi doktora menenjiti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…