Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Filede yıkıyorum ben. Sevi bebenin boncuk filesinden aldım jou önerdi bana da yastıklı. Gerçekten çok kolay oluyor bi yıkayınca alışıyorsun. Sırtını ve başını yıkarken de yüz üstü yastık göğsüne gelecek şekilde koyuyorum tummy time gibi.

Bende bi deniyim bakiyim, bnmkinde oglen uykusu ikindi uykusu falan yokki be cani istediginde uyuyo cani istediginde ayakta, genel olarak ayakta yani

Sali gunu rota asimiz var bizim de ben de soriyim bakiyim bi doktora menenjiti
Benimki de düzenli değil de akşam işte 5 6 gibi uyanık tutuyorum

Kızlar ben bebeyi çok küçükken dışarı çıkarmaya başladım, geziyoruz beraber öyle seviyor ki çıkmayı maşallah ağlamaz felan etrafa bakar öyle kendi kendine heyecanlanıp bir şeyler söyler felan çok meraklı dışarıya karşı yeter ki evden çıkalım

Suyun üstünde mi kalıyor sizin file de? Yani normal mi öyle olması, benimki baya tepede, ssuya hiç değmeyecek şekilde bir de aniden çıkıverirse tutan yer diye korkuyırum. Sizinki daha iyiyse ondan alırım olmadı.
Ay senin bebeğin benimkinin zıttı heralde. Her yazdığına aaaa diye şaşırıyorum. Benimki arabada krize girer ağlar, bebek arabasında durmaz, dışarıyı hiç sevmez

Bu 2022 modeller hep değişik zaten farkettim

Benim file de suyun üstünde kalıyor bebeği yıkadıkça su zaten birikiyor içinde. Bende Babyjem kuvetle filesi var kenarları sağlam çıkmıyor yani. Banyo bitiminde kuvvetin sadece yarısı anca dolu oluyor

Ne zaman dışarı çıkarmaya başladın sen?

Ayni ayni benimki de ayni:) önce yumruk agzinda, şimdi arada bir parmak sokuyor
Evet ya çoğunluk yumruk hala
Doktor bir sorun yok dese de, yine de burda gelişimlerinin hemen hemen aynı olduğunu görmek çok iyi geliyor bence
Geçende üzüm sürdüler benim.kizin ağzına ben biraz takıntılıyım neyse içim rahat etti azcık
Yok ya bir şey olmaz, onu ben kendim yapıyorum, bir şeyler yerken dudaklarına sürüyorum, yalaniyor o da
K
Kız boyuna gidiyor herhalde bilmem ki
He ya maşallah kaç cm, benimkinden büyük duruyor, biz 65cm olduk
Benim oğlan da ayni, gezmeci. Arabayı ve bebek arabasını çok seviyor. Ben doğum yapacağım güne kadar gezdim, araba da kullandım, hatta dalga geçtiler doğuma da arabayla kendin gidersin herhalde diye:) oğlumu da ilk 10 gunlukken gezmeye cikardim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…