Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Hiç bilmiyorum ki şu an kaç kg kaç cm perşembe günü öğrenince yazarım bence çok iyi yapmışsın alışmış erkenden :)

Ya belkide biz çok çıkarmadık dışarı ondan böyle hicbiside durmuyor

Ya menenjit 6 aydan sonra diyende var dur
Doktora sorayım ben
haapyyy Ankaradaki doktorumuz 3-5-13 (3doz) ay bexsero, 13 ay (1doz) nimenrix dedi. Fethiye sağlık ocağı 13-15 bexsero (2doz), 14 veya 16 veya 17 ay nimenrix (1doz) dedi oradaki çocuk doktoru da sağlık ocağının verdiği tarihi onayladı. Kafam karıştı. Osman Gönülalan ise 9. Aydan önce yaptırmayın 9. Aydan sonra bağışıklık oluyor diyor YouTube videosunda. İyice kafam karıştı

Benimki de sever. 40 ı çıkmadan çıktım ben. Karnı tok olsun güzel gezeriz

Bexsero (btipi) için mi 13. Ayda ilk dozu? Genelde bexseroyu erkenden öneriyorlar A tipi biraz daha geç vakite atıyorlar.

Evet su üstünde. Küvetin tepesinde benimkinin çıkması imkansız zor takılıyor zor çıkıyor. Benimki bundan

Geçen havalar soğuduğunda da hemen havluya sarıp yatak odasına götürdüm orda da ısıtıcı açmıştım öyle giydirdim hemen

Benim file bu. Sevi Bebe Destekli Bebek Banyo Filesi - ebebek
Ben uzun zamandır tek yıkıyorum. Lavaboya koyuyorum fileyi.çok pratik oluyor. Eğilmiyorum hiç. Belim ağrımıyor. Küveti çıkar sonra kaldır derdi de olmuyor. Kovaya suyu ayarlıyorum.
Önce yüz üstü yatırıyorum Tummy time yaptırr gibi. Filenin yastığıda destek oluyor kafasını kaldırıyor. Sırt popiş ve bacaklar sonra kafasının arkası. Sonra yüzüstü yatırıyorum. Ön vucudunu, kolları elleri ayakları yıkayıp en son kafasının geri kalanını yıkayıp havluya sarıp çıkıyorum. Kafasını iki kerede yıkamamın nedeni de böylelikle gözüne su gitmiyor. Suyu çok seviyor bebişim. Ağlıyorsa bile fileye koyar koymaz susuyor:)

Ahahah aynıyız ya. Hamileyken evde durmadım doğumdan 1 gün önce bile araç kullanıyordum 9 günlükken topuk kanı için çıktık yine ben araç kullanıyorum. Herkes diyor dikişlerle nasıl sürüyorsun bende ondan bu kız gezmeci diyorum

Dayan 10 gün sonra kontrolde sorcam benimki ne diyecek

Amaaa lavabo iyi fikir yaaa valla belim kırılıyor duşa kabinin içinde. Sonrası zaten toplaması falan. Bi denesem bende bi cesaret

Çok fazla kullanmayın ama otizm açısından önerilmiyor ışıklı sterotip hareketli şeyler
Evet onuda duymuştum aslında
Amaaa lavabo iyi fikir yaaa valla belim kırılıyor duşa kabinin içinde. Sonrası zaten toplaması falan. Bi denesem bende bi cesaret
Kesinlikle denemelisin çok rahat oluyor. Lavabonun müsait olması lazım ama çok çukur olmucak ve filenin sığacağı uzunlukta olcak. Annemlerde de denedim orda olmadı onlarınki çukur kaldı.
Bak benimki böyle.

Eklentiler

• 20220917_004145.webp
    44,1 KB · Görüntüleme: 53
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…