Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Bizim doktorda 7.ay dedi

Sanırım benimkine de olur çok çukur değil seninki gibi

Kızlar ya herkes diyor ki 3 gün kuralı ile ek gıdaya başlayan bebeler yemiyor seçici oluyor. Sen kendin ne yiyorsan tuzsuz halinden ver diyorlar. Ama alerjisi varsa da sıkıntı böyle. Kafam karıştı siz ne düşünüyorsunuz?

Amazing family cano sen daha tecrübelisin sen nasıl yaptın ek gıda da?

Ne zaman dışarı çıkarmaya başladın sen?
Doğdu 7 gün sonra doktora gittik sonra hep denedim. En kötü bahçeye indirdim her gün ama hiç sevmedi anası babası gezenti ama benimki evci. Hep evdeyiz
Çok güzelmiş de fiyatlar nolmuş böyle. Küvet seti aldıydım bu fiyata ben de deneyeceğim gaza geldim
Aaa lavaboda ne güzel olmuş çok pratik. Tabi sizin fileler kalın. Benimki düz bildiğin file
Ben yapacağım 3 günü çünkü kendim de alerjik yapılıyım. Hala çilek ceviz vs sayılı yerim hemen kaşınır kızarırım. Kendim ne yiyorsam olayına heralde şöyle 2 ay her şeyi denedikten sonra geçerm ama

Alerjik bebeklerde ek gıdaya 4. Ay bitiminde baslanilmasi öneriliyormus sanırım tadimlarla çok aksıyor hangisine alerjisi olduğunu bulmak

Akakceden bak da en uygun nerdeyse ordan al. Valla uçtu gitti fiyatlar

Bende yaparım ya nolur nolmaz. Bi yandan da aklımı çeliyorlar da

Bu arada daha once arastirdigim bi konudan bahsedeyim,
Menenjit aşilari sadece menenjitin bulaşici turunden korurmuş.menenjitin sadece 2 turu yok.4-5 tipi vardi
Diger turlere karsi korumaz,aşisi yok.mesela dudaklarda cikan uçuk,herpes virusudur ve bebege opucukle bulasirsa menenjite yani beyin iltihabina sebep olabiliyor.dikkatli olalim!

Dogru canim vermeden önce az az deneme yapacağız

Kizlar sizde sabahlari bebeleri yiyip karninizi doyuruyo musunuz:) oyle tatli oldular ki ,her sabahlari ayri tatlılar,benimki mutluluktan bagiriyo

Ay evet gülücük saçıyor yavrum ama bugün babasına bıraktım yarim saat uyuyayım diye sonuç uuuu uuuu uuuu mizmizlaniyor bennyokmusum beni gördü tekrar gülücük saçtı
babalarını şu süreçte azcık sevseler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…