Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Ne kadar tehlikeli ya
Oğlumda turkiyede yok diye yaptirmadik oglum 3 yaşına geldi yaptirmamjz lazım dedi

Şu öpme ve kucağa alma konusundan dolayı beni resmen taşlıyorlar. Şimdiye kadar çok nadir başkası tarafından kucağa alındı. Bana inat yapmaya çalışanlarda oluyor. Kimsenin kalın kafası almıyor. İnsanlara göre kıskanıyor oluyoruz. Amacım bebeğimi korumak. Doktor randevusu için gidicez babası benden önce kucağında çıkardı dışarı hemen koşarak yanına gelip mıncırıp öpmeye çalışıyorlar.

Mayonez falan yiyomusun onun içinde çiğ yumurta varya şimdii nebilim aklıma o geldii
Insaallahh mühim.birşey degildir baktınmı internetten
Yok kuzum yemiyorum hiç. Büyük ihtimalle alerji ama neye alerjisi olduğunu bulmak sıkıntı doktora gideyim bakalım deneme yanılma yöntemi ile bulacağız
İnşallah alerji yoktur
Deneme yanılma yapacaktır muhtemelen
Belli bir yaştan önce alerji testini yapmıyorlar
Aynen canım öyleymiş baktım bende biraz. Alerji olsa bile negatif çıkabiliyormuş zorlu bir süreç olacak umarım çok bir şeye alerjisi yoktur. Hiç tadım yok dünden beri başım ağrıyor

Anne olunca böyle canim ya
Kafata takilmazmi bana böbrek hastalığı hormon sıkıntısı var fln dediler kendime gelemedim pazartesi günü gidicem cocuk endokrinoloji inşallah ikimizde güzel haberler alırız

Evet ya uçuktan çok korkuyorum ben. Geçen eşimin yanında dedim ki ay ellerini de öpmeyim kızın ağzına götürüyorsun. O da niye dedi uçuk falan olur da Allah korusun dedim. Aslında annesigil için dedim anlamıştır umarım

Dogru canim vermeden önce az az deneme yapacağız
Kız e bebeğin beslenme seminerine katıldım dedim ya. Sonra whatsap grubunda kaldık işte sohbet muhabbet. Biri diyo 40 günlükken şunu verdim. Biri diyo 3 gün kuralı ile vermedim ilk çocukta verdim iştahsız seçici. 2.çocuk daha iyi yiyor

O değil niye katıldınız o zaman seminere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…