Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
İnsan kafasına takmadan yapamıyor İnşallah hiçbir şeye alerjisi çıkmaz bebişin
Bu arada dünden beri benimde başım çok ağrıyor.

Benimki de aynı. Dilini emiyor cop cop el ağızda sürekli. Salya desen dediğin gibi
Aynı valla yumruk yapıp sokuyor sonra da öğürüyor deli
Bu arada ben şeftali verdim kızlar valla eskiler süt bile veriyorlar mış denemesine yalsttım böyle çünkü aşırı bakıyor yediklerimize ve baktıkça salya akıtıyor du yedi gayette tuvaletini kontrol ettim problem de olmadı

Ahahah ben 20 sene sonra doğurdum Allah uzun ömür versin evlatlarımıza bidahada yok doğurmam artık sürünüyorum resmen markete gidip gelmek bile lüks oldu bana

Inşallahh catlağumm

Bu bebeklerinin öpülmemesi gereken yerler eller lakin herkes tarafından sık sık yapılıyor ben küçük bebisleri sadece kokluyorum
Bu taktigi bende disarda uyguluyorum canim diyorum Ay dalıp elinden öptüm ya

Bu bebeklerinin öpülmemesi gereken yerler eller lakin herkes tarafından sık sık yapılıyor ben küçük bebisleri sadece kokluyorum
Bu taktigi bende disarda uyguluyorum canim diyorum Ay dalıp elinden öptüm ya
Evet ya yüzünü öpmeyip elini öpelim diyorlar da o da sıkıntı el ağızda sürekli

İnsan kafasına takmadan yapamıyor İnşallah hiçbir şeye alerjisi çıkmaz bebişin
Bu arada dünden beri benimde başım çok ağrıyor.
Benimde aynı ya geceden beri ağrıyor
Yaaaa maşallah meyve verme bari önden tatlı olduğu için sebze yemiyorlarmış

Kızlar bebislerinizin elleri yumruk mu? Yumruğunu açan var mi? Bazen açıp bazen kapatan var mi? Çoğunlukla açık mi? Ay kafamda deli sorular. Kim demişti 2. Çocukta rahat edersin diye
bizim ellerimiz genelde açık artık bişeyleri tutmaya çalışıyor dokunuyor avuç içi hava aldı sonunda))

Ben eve gelen misagirlerin ilk olarak agizlarina bakiyorum.
Bu konuda hassasim,kibar bi dille anlatirim

Seminerden neler öğrendin başka paylaş
Evet ya yüzünü öpmeyip elini öpelim diyorlar da o da sıkıntı el ağızda sürekli

Yahu yüzden daha beter el

Benim doktorum da çok geçiktirme senin kararın ama bağışıklığı yok herkes getirebilir hastalığı diyor. Erken başlayıp erken bitirme taraftarı etrafımdakilerde o şekilde yaptırmış biz karar verdik rotada çok önemli yeğenim 15 gün hastanede yattı ve çok ağır geçirdi böbrekleri zarar görebilirdi 1 doz yaptırmışlar 2. Dozu yaptırmamışlar. O yüzden 2sinide 3. Ayında yaptırcaz devlet aşılarının olmadığı aylarda menenjit tekrarlancak

Ablam 3 gün kuralıyla başladı şuan herşeyi yiyor yengem normal başladı daha 1 yaşında yemek seçiyor. Ben ilk oğluma normal başladım yemek seçiyor arkadaşım 3 gün kuralıyla başladı oda yemek seçiyor bence bebekten bebeğe fark var

Benim 2 tane file var 1 tanesi yastıklı diğeri düz yastıklı olanı kullanamıyorum düz olanda doğduğundan beri tek yıkıyorum önce ön kısmını sonra kafasını sonra ters çevirip arkasını yıkayıp havluya alıyorum su değöiyor fileye aöa üşümüyor çokta seviyor

İyi bari güzel örnekler oldu benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…