Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kuzum salya diş kökleri geldiği için oluyormuş doktor bugün kontrolde söyledi.

Bugün kontrole gittik. Menenjit için yeni ay düzenlemesi yaptık. Bu sefer ilk dozu 7. Ayda başlayacağız.

Her doktor farklı yönlendiriyor sizinde çok geç değil 3. Ayda yapmama sebebini söyledimi
İlk bize 3. Ayda başlayalım dedi. Ama kafamı karıştıran çok şey oldu. Korktum ilk başta ağır gelecek diye sağlık ocağındaki ve asıl ikamet ettiğimiz yerdeki doktor 1 yaş sonrası deyince iyice kafam karıştı. 3. Ayı öneren doktora gittik tekrardan 3. Ayın ortasına geldiğimiz için yeni ay kararlaştırdık. Öylelikle 7. Ay başlanması lazım dedi.

kızlar bir sorum olacaktı ya. Dogumdan sonra bel agırısı yasıyordum ama iki gündür eğilip kalkarken çok kötü batma yaşıyorum. Yani ortalama 5 kg bebek her gün elimizde eğilip kalkıyoruz ama bilemedim ya sizde de oluyor mu oyle seyler ne yapmamız lazım

Bende öyle düşündüm çünkü aramızda25 gün var

Ağeımayan yerim kalmadı 2 gündür yorgunluktan. Belki sizinde öyledir

Hayırlısı bakalım hiçbir bebise uğramasın hastalık amin

Kuzum şu sıralar sueekli çevremde fıtık duyuyorum şiddetli ağrın varsa bi kontrol ettir derim
Bende bel.agrisi olmadı

Allahım yesinler onu yaaa Çocuğum isyan çıkarmış yeter ulen gidiyorum demiş
He ya şimdi de düşer mi ordan korkusu başladı, baya baya bacaklarını çıkarmış çünkü.
bizim ellerimiz genelde açık artık bişeyleri tutmaya çalışıyor dokunuyor avuç içi hava aldı sonunda))
Emzirirken falan elimi tutmaya çalışıyor benim de bugün

Kızlar ya bu arada bel ağrısı zaten Allahını emri o var, kızımda da uzun zaman sürmüştü zaten ama geçiyor:) sabahları ilk uyandığımda ayağa kalkıyorum ya resmen ayaklarım ve bacaklarım ağrıyor, var mi böyle olan??

Valla aman dikkat et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…