Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Evet ya uzun süre oturduğum yerden kalkınca da oluyor topuklarımın üzerine basamıyorum bacaklarım falan ağrıyor

Kızlarım bebislerinize oynaması icin çıngırak vs alam var mı ya. Ağzına almaya baslıyor artık o yüzden hem sesli hemde agzına alabilecek bir sey var mı alan var mı ya da ? Yardım pleaseee

Evet ya uzun süre oturduğum yerden kalkınca da oluyor topuklarımın üzerine basamıyorum bacaklarım falan ağrıyor
Neyse yalnız degilmisim
Aa sürekli yattığım için bende var sanıyordum sizdedemi oluyor o
Olmaz mi, sadece sabah kalktığımda değil, uzun süreli oturup kalkınca da oluyor, topuklarim ayaklarım, bacaklarım agriyor
Bizim kiz sabaha kadar saat başı kalkti yav

Benim oğlanda dünde bugünde çok kalktı gece
Kızlar +1 bizi de yazın, benim oğlan da saat başı kalktı, hiç huyu değildir halbuki

.Evet ya bi gün öncede vardı ama bu kadar değil 3 de emzirdim yatirdim baktım ağlıyor aldim saate baktım 3 15 hep böle koydum an agladi
Benim de bu gece aynıydı, meme ağızdan çıkıyor uyanıyor, saat başı kalktı memeye, hiç huyu değil dün bütün gün aynıydı bir türlü dalamadi, gece de ayniydi. Bugun de aynı gibi bakalım nasıl olacak.

Atak haftası uyku gerilemesi tarzı bir şey mi acaba ya hepimizinki

Kızlarım bebislerinize oynaması icin çıngırak vs alam var mı ya. Ağzına almaya baslıyor artık o yüzden hem sesli hemde agzına alabilecek bir sey var mı alan var mı ya da ? Yardım pleaseee

Benim oğlumdan kalma sesli ışıklı oyuncaklar var canim
Onlarla oynuyo baya vurup ses çıkartıyor vallahi özel ağzına sokma yeri yok ama bizimkide sokusturuyo4 ağzına

Bu aralar memede uyuturken zorlanıyorum surekli ağzından çıkartıp ağlıyor
Süt var gazi içinde uğraşıyorum anlamadim ki
Bi düzene girseler hayirlisi ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…