Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Benimki de dün ve bugün gündüz öyle

Ne zaman geçer bu ağrılar acaba 5 ay oldu

Benim bel ağrım cok uzun sürdü, kızım sanırım yürümeye başladıktan sonra rahatladım öyle hatırlıyorum. Ama bu ağrıları hatirlamiyorum

Ozaman bel ağrısını çok hareket etmemeye mi bağlamalıyız:) yürüyünce çünkü minik arkasından koşturmuşsundur

Benim yine duygusallık tavan, çocuklarla ilgili izlediğim azcık duygusal herşey ağlatmaya yetiyor beni. Biraz önce de benim miniği izledim uyurken oturdum ağladım lohusalık devam mı ediyor acaba:)
O uzuuuuun bir süre devam ediyor, lohusaliktan değil annelikten oğlum emerken cork cork , gözlerini açıp dikiyor bana. O an sevgiden kalbim patlayacak herhalde diyorum, yoguruyorum onu resmen severken , içime geri sokacağım neredeyse, hayatımda kızım 1, oğlum 2 hiç bu kadar sukretmemistim

Yaa okurken gözlerim doldu çok şükür çookk

Kızlarım bebislerinize oynaması icin çıngırak vs alam var mı ya. Ağzına almaya baslıyor artık o yüzden hem sesli hemde agzına alabilecek bir sey var mı alan var mı ya da ? Yardım pleaseee
Bizim çıngırak çok seviyor ama hiçbiri eline alacağı gibi değil kalın tutacak yerleri. Ben de tutma kısmı eline uyacak bi şey alayım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…