Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ben okuyorum arada sessizce. Şükür her şey yolunda canım. Aşırı obur bir kızım var. Süt alerjimiz var, onla uğraştık biraz ama diyete başladım, her şey yolunda şükür. Odasını ayırdım 2 hafta önce. Gece 1-2 gibi uyuyor sabaha kadar uyanmıyor. Sabah 8 gibi uyanıyor, emip geri uyuyor. Öğlen 1 e kadar 2 saatte bir emip geri uyuyor. Nazar değmesin, şükür çok kolay bir bebek.

Desene yine geçiş yapacak Ozaman yargıya :)
Evettt ama maaleseff izleyemiyorumm şuan kizım ağlayip durdu uzandım memeyi verdi uyudu gitti ve kalkıpta gidemiyorum peşimden ağliyo dünden beri napıcağımı şaşırdımm elini koydu memüklerin üstüne gitme gibisinden kalkamıyorum kız kaldım yatakta şuan

Oyy maşallah kuzuma benim kızda öyle yormuyor çok fazla beni uykusu falan güzel

Ay iyi bari diyetle sorun kalktıysa. Benimki de gece uyanmıyor bi yatınca ama ayırmaya da korkuyorum duymazsam kameradan internet falan gider diye. Hep diyordum 3 aydan sonra ayırırım ben öyle olmuyormuş yapamadım

Kizlar,eger bebeginiz ellerinizi tutar tutmaz oturur pozisyona geciyosa,hatta destek verince ayaga kalkiyosa, ortami incelemeye baslamişsa,sizi elleyip duruyosa 12. Hafta atagini atlatmiş demekmiş
Oturur pozisyona gelmesi bayadır var kaldırıyor tutunca. Ortamı incelemede 1 numarayız elleme konusunda da elimi tutuyorum uzanıp tutmaya çalışıyor yani neresindeyiz biz şimdi

Ya benimki de mamasını yemedi yedirip uyuyacaktım şimdi bekliyorum bende

Kizlar,eger bebeginiz ellerinizi tutar tutmaz oturur pozisyona geciyosa,hatta destek verince ayaga kalkiyosa, ortami incelemeye baslamişsa,sizi elleyip duruyosa 12. Hafta atagini atlatmiş demekmiş

Deneyeyim bakalım :)

Aaaa ciddimii var benim kızdaa oyle bişey bitti ozamann hep kalkmaya çalısıyo

Oturur pozisyona gelmesi bayadır var kaldırıyor tutunca. Ortamı incelemede 1 numarayız elleme konusunda da elimi tutuyorum uzanıp tutmaya çalışıyor yani neresindeyiz biz şimdi

Kız bende merak ettim şimdi
Yani anakucaginda surekli oturur pozisyona gelmeye çalışıyo baya geliyor
Herseyi rahat kavriyor
Biz neresindeyiz acep

Oyyyy cok inatcılar cok eşimin kucagındaydı ağlamadı bana verdi başladı mızmızlanmayaa şımarıyo bana gelince

Bugun memede uyuyamadı karni tok ama çıldırdı bende park yatakta okşadı sevdim ilk başta güldü sesler çıkardı sonra mizmizlanip şiddetli agladi eşim aldi ayağında uyudu
Bu aksam tekrar ayağında sallamak istedi kıyamet koptu öyle böyle ağlama değil
Nasil alısacaklar her zaman deli gb de süt olmuyorki

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…