Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Sorma cano yaaa aynı aynı acayip derecede yorgunum şuan ayagimla sallıyorum artık ayaklarim koptu sürekli deli gibi dolu süt istiyo yetişemiyorumkii aslında tok yqnii

Kameralı telsiz almadım ben. İnternet bağlantılı olanlarla ilgili birkaç şey okudum. Okuldaki bilişim hocası da onaylayınca sadece telsiz aldım. Sokakta köpek havlayınca bile çalışıyor direkt, anında uyanıyorum.
2. Dönem okula başlayacağım muhtemelen. O yüzden bir an önce alışması işimizi kolaylaştıracaktı. Hiç de zorluk çıkarmadı şükür.
Maşallah Ahsen hanıma da.

Sorma cano yaaa aynı aynı acayip derecede yorgunum şuan ayagimla sallıyorum artık ayaklarim koptu sürekli deli gibi dolu süt istiyo yetişemiyorumkii aslında tok yqnii

Ay kuzu ya ayagimda durmuyorki cigligi basıyor
Evet eşim diyorki süt napsin
Karni doydu boş memeyi emmiyor
Uykusu var meme boş olunca uyuyamıyor
Döngü bu şekilde bizimde
Ayağına koyunca ağlıyor mu kuzu bizimki ağlama krizlerine giriyor

Reactions: Jou
Yok bebegim ağlamıyo ama istemeyincede istemiyo sallanmakk neseki uyudu ben bittim sabah beri hep ayaktaydı allahtan gece uyuyo

Evet internet bağlantılı olanlardan bende okuyunca korkmuştum. Eşim bilgisayarcıdan kendi aldı kamerayı bunun içine girsinler de görüyüm dedi olmadı telsiz de düşünebilirim kamera ara ara kapanıyor çünkü

Ayy swetimmmm Allah razı olsun senden kız ne güzel sayfaymuş. Hikayeler bitmeden biraz okudum kalanı ss aldım sabah ayık kafa ile okuycam inşallah bizimkide alerji değildir
Catlak-kurabiye bebeğim naptın alerji işi
Şehir hastanesinden alerji bölümüne randevu alcam canım

Kızlar o yaşadığınız uyku gerilemesini bir iki hafta önce bende yaşadım hatta buraya da yazmıştım. Her saat başı bazen yarım saat 40 dk ya bir uyanıyırduk gece. Gündüz desen zaten uyku yok. Zombi olmuştum iyice ama neyse ki bir kaç gün sürüyor. Biraz sabır güzel anneler muhtemelen atak dönemindesiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…