Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ay kızlar hala daha eşimle birlikte olmaya cesaret edemiyordum açıkçası korkularımı yendim ama ilişki sonrası kanama oldu ve sürüyor doktora gitmem gerekirmi sizce sizde durumlar ne
Kadin doğuma bir gidip görünün isterseniz içiniz rahat eder.

Biz de cesaret ediyoruz ama zaman bulamiyoruz bir birini uyut, sonra diğerini uyut, sonra eşim bir koltukta sızmış ben bir koltukta . Biz de de durum bu:)) çok çocuğu olanlar napiyo acaba, bizim 2.yle pilimiz bitti

Ben şimdilik evdeyim zaten. İşe başladığımda 25 aylık olacak. O zamana kadar bulurum çaresini sanırım. Şu an 7/24 yanındayım nasılsa.

Yani çıldırdırıcam gittiğime pişman oldum kayınvalidemlere. Görümcemde dudağın da uçuk varmış dikkat etmedim. Kızımın elini yüzünü öptü. Eşim okadar uyarmasına rağmen elini öpüyorlar biz bile öpmezken! Uçuğu duyunca sinirlerim altüst oldu. Görümceme uçuk varsa lütfen öpme riskli oluyor bebekler için dedim. Uykusunu bahane ederek eve geldim elini yüzünü yıkadım artık öperlerse kırılır mırılır demicem bende söyleceğim yetti artık

Amin canım sorma alanlar üzüldü
Cok uğraştık
Bide geçersiz olabilirmis saka gb tekrar almamız gerekebilir dedi
Nasıl ya off inşallah öyle bir şey olmaz canım ya tekrar nasıl versin minnakım o kadar kanı. Demir kullanıyor muydun canım
Off bu kv terörü her yerde galiba
Kesinlikle uyarmak lazım kırılan kırılsın

Öyle cidden sonra hastalanırsa söylemediğim için ben pişman olacağım

sweetgirlcandy mama olarak ne kullanıyorsun. Doktorumuz evolvia ac önerdi bize kabız oldu ondan dedim ama eşim gitmiş yinede almış evolvianın hangisini kullanmıştın sen

Öyle cidden sonra hastalanırsa söylemediğim için ben pişman olacağım
Kesinlikle öyle canım ya anlamıyorum torun evlattan daha tatlıdır derdi annem. Senin canının canı bu bebek. Ve daha küçük savunmasız biraz dikkat etseler ölürler sanki

Hee gittin sandımm ama inşaallah çıkmaz bişeyy

Ay pes yaaa uçukla bi insan neden öper çok riskli yaniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…