Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Tatlım oluyor böyle şeyler.
Benim kasık ağrım olunca mutlu oluyorum artık.
Bebeğin büyüyor ve annesine işaret gönderiyor.
Yaaaa yerimm senii cano eveettt ağrıyınc abile bi işarett anamm kolay değilkii karnında gelişiyor vücut alışmaya çalışıyorr vücut çünkü yabancı cisim varmış gibi gösteriyor ağrı yapıyorr kimisininde yapmıyor alışkın herkesin bünyesi bile aynı değilkii

Valla olsa dert olmasa dert Bende vardı bir kaç bir şey şimdi kesildi azaldı acaba bişey mi oldu ki diye düşünür oldum
Bende bazen düşünüyorum acaba niye yok diye sonra diyorum herkesin hamileliği bir olmaz rahat geçiriyorsun şükür et haline diyorum geçen hafta kontrolde keseyi ve bebeği gördük yarın kalp atışı için gideceğim inşallah duyarım

Benimde uyku ve ağrı hala canım. Sürekli kendimi yoklayıp duruyorum :) yarın kontrolüm var bi gitseydimde rahatlasaydım
Ay benimde yarın kontrolüm var inşallah herşey yolundadır çok korkuyorum Bi de benim tsh biraz yüksek çıktı dün doktora yollamıştım sonucu hemen ilaca başla dedi ondanda korkuyorum biraz

Allahın izniyle duyarsınız

Ay benimde yarın kontrolüm var inşallah herşey yolundadır çok korkuyorum Bi de benim tsh biraz yüksek çıktı dün doktora yollamıştım sonucu hemen ilaca başla dedi ondanda korkuyorum biraz

İnş yolundadır canım yarın güzel haberlerle geliriz inş. Benimde hamilelikte tsh hemen yükseliyor. İlaç kullanmaya başladım hemen.

Evettt bir olmuyomuş ben bile anladım onu yaniii benimde bi göğsüm bi kasığım ağrım oluyo dünden bugüne belimde ağrıyo genişliyor herhande şimdiden
Aynen ara sıra bel ağrısı oluyo dediğin gibi eğer herşey yolundaysa aslında güzel böyle olması ama inşallah yolundadır

Reactions: Jou
Aynen ara sıra bel ağrısı oluyo dediğin gibi eğer herşey yolundaysa aslında güzel böyle olması ama inşallah yolundadır
Yolunda kuzum geçen pazartesi gittim doktora enson herşey yolunda dedii ağrıların olabilir dedi korkma dedi arkadaşlarımada sordum normal dedi daha çok ağrın olcak dedii

İdrarda çıkan enfeksiyon için doktor antibiyotik verdi bana tek dozmuş. Gece yatarken iç dedi. Rahat konuştu ama bilmiyorum.böyle şeyler olabilir diye test istedik korkulacak bişey değil dedi . İnşallah öyledir. Tek doz yeter mi dedim yeter dedi. Antibiyotik bebeğe zararlı değil mi

Ben not alıyorum artık belirtilerimi.
Ne zaman akıntım oldu, ne zaman başım ağrıdı, ne zaman kasık ağrım oldu, hepsini yazıyorum.
Aynen öyle, kişiden kişiye değişiyor bunlar.
Hatta bugün aile hekimindeki hemşire her hamilelik kendine özgü dedi.
Bunda yaşadıklarımızı bir sonrakinde yaşayacağız diye bir kural yok.

İnş yolundadır canım yarın güzel haberlerle geliriz inş. Benimde hamilelikte tsh hemen yükseliyor. İlaç kullanmaya başladım hemen.
Ben geç mi kaldım acaba diye korkuyorum daha önce hiç böyle Bi sorun yaşamamıştım 6+6 da ilaca başladım 5,27 idi değerim çok mu yüksek acaba

Ahaaa Madammor da kuzumun da aynı oldu onada tek doz vitamin gibi birşey vermis içtii içebilirsin korkma zararlı olsa doktor vermezdii canım icmezsen ya cogalırsa altından kalkamazsın sonra

Yolunda kuzum geçen pazartesi gittim doktora enson herşey yolunda dedii ağrıların olabilir dedi korkma dedi arkadaşlarımada sordum normal dedi daha çok ağrın olcak dedii
Çok sevindim senin adına inşallah yarın benimde herşey güzel çıkar sağlıkla gelsin bebişler

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…