Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ayy benim ilk bebe ile böyle
Valla niye kanama oldu bilmiyorum tedirgin oldum açıkçası adet görmediğim kesin .

Mama hep veriyordum ama emziriyordumda buradaki arkadaşların her dediğini yaptım ama asla almıyor jou ya tamamiyle bıraktı beni
Kuzu çünkü biberonun akış hızını artırdın ordan çok geliyor. Bence geri düşür onu 2 numaraya ya da 1 numaraya dön öyle dene emzirmeyi

Mama hep veriyordum ama emziriyordumda buradaki arkadaşların her dediğini yaptım ama asla almıyor jou ya tamamiyle bıraktı beni
Yaaaa cano alışık değil şimdi ondan mama daha tatlı geliyo ona sıkma canını napıcan senin elindemi değilkii

Eşimin akrabaları bana gıcık oluyorlarmış hastalıktan dolayı kimseye öptürmediğim vs için.. Bizde bu sebepten eşimle tartışıyoruz. Ben çok titizmişim.. Arada kalıyormuş.. Lüzumsuz fitne fesat çıkaran akrabalıklardan tiksiniyorum artık.. Herkes bencil..
Madem halası sen demeden onun düşünmesi lazım sanki el.. Ama çoğu insan öyle kuzum bende çok sinir oluyorum.

Kesinlikle öyle canım ya anlamıyorum torun evlattan daha tatlıdır derdi annem. Senin canının canı bu bebek. Ve daha küçük savunmasız biraz dikkat etseler ölürler sanki
Kuzum onlar kendilerinde mikrop olduğunu düşünmüyor sorun o.. Bize hastalıklı diyor diye huzursuzlukta çıkarır insanlar..

Sabitlendi canım doluyo genede yani aynen istanbuldayken bende öyleydimm eve geldim azaldi cok az
Ben et yemeye başladım sürekli yeşillik yiyordum megersem et yemek gerekiyor Muş sonra sütüm baya kalitesi değişti
Çocuk bir buçuk ayda bir buçuk kilo almış . Ek gıda da valla ağzına sürüyorum ben şekerli ekşi filan . Her kafadan bi ses çıkıyor bu konuda ama kendi gözlemlediğim den gidicem

Aç bırak kuzu memeyi ver hep mama son çare olsun. Öyle döndüren de çok

İnstgramda gördüm. Mamayı az verip emzirmeyi deneyin diyor ne zamandır onu yapıyorum yok anam ağlıyor yine almıyor inatçı ya inatçı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…