Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Söyle canım hiç kusura bakmasınlar sonra kendimizi yiyoruz

İnstgramda gördüm. Mamayı az verip emzirmeyi deneyin diyor ne zamandır onu yapıyorum yok anam ağlıyor yine almıyor inatçı ya inatçı.

Cok inatçı oluyorlar rahati seviyorlar ilk göz ağrısı 2 Ay emdi biberona döndü sagip verdim 6 aya kadar sabır işi kuzu vallahi

Evet et balık kalitesini artıyor
Ablamda 150cc yer doymaz 90cc yer doyar yagli suttur dedi simdi sütü yaptık yagliya döndük

Sabitlendi canım doluyo genede yani aynen istanbuldayken bende öyleydimm eve geldim azaldi cok az

Bazen çoğalıyor bazen azalıyor yediklerimi ictiklerimizlw alakalı keşke sabit olsa ya her zaman boğazımıza bakamıyoruz fırsat yokki

Reactions: Jou
Ne güzel cano dinlenmiş oluyoruzz sütüm anco doluyo yoksa yetişmez midelerde büyüdü tabii
Kuzum ya doktor bana bebek ne kadar emerse o kadar süt olur dedi. Aslında beklemeyle çok alakası yokmuş. Bende normalde öyle düşünüyordum. Hatta bu hafta ortası birden sütün azaldı çok korktum panikledim. Beslenmenden hiçbir şeyi kesme ye gitsin dedi.

Kızlar çok teşekkür ederim
8 tüp kan istediler yavrum damarını bulamadılar aglamaktan helak oldu
1 hafta sonra çıkacak sonuçlar
Ahh kuzumaa yaa çok geçmiş olsun inşallah bir şey çıkmaz
Kesinlikle öyle canım ya anlamıyorum torun evlattan daha tatlıdır derdi annem. Senin canının canı bu bebek. Ve daha küçük savunmasız biraz dikkat etseler ölürler sanki
O sözü kesinlikle bazı kayınvalideler söylemiş bizim de dilimize yerleşmiş. hiç sorumluluk almadan iki öpüp sevince evlattan tatlı olur tabi ahahah
Hayır öpünce ne geçiyor elinize, çocuk öpmek denen birşeyi anlamıyor zaten. Sırf kendilerini tatmin edecekler diye çocuk eziyet çekiyor mikrop virüs alıyor. Çok seven insan karşısına geçer tatlı tatlı konuşur, nasıl keyifleniyor hoşuna gidiyor öyle yapınca bebeklerin

Ben de mama vermek istiyorum hem dinlenmek hem de sütümün birikmesi için dediğimde aynı şeyi demişti. Dinlenmek için olabilir ama süt arz talep ilkesiyle çalışır ne kadar emerse o kadar artar diye. Hatta büyüdükçe bazı haftalar sık sık emmek ister kendine bir sonraki aşamada yetecek sütü ayarlar bebek dedi

Valla öyle bizdede büyüğü babayla küçük benle uyuyo arada küçük erken uyursa hemen büyükle ben uyuyorum cok özlüyoruz birbirimizi
Eşimle bir araya gelemiyoruz bazen çocukla uyuyakalmış oluyor uyandırıyorum yerine geç diye
Eşim geyiğine diyor kanka naber

Ya öpülmeyiversin nedir bu öpme hastalığı ya . Minicik bebek yani konuşsan uzaktan sevsen nolur. Bnm de büyük kız sağ olsun bana iş bırakmyıyo her gelene öpmek yok diye en baştan uyarıyo .

Bebek küçükken kimse ortada yoktu. Ben lohusa depresyonuna girdim nerdeyse, göğüs uçlarım ilk günden yara oldu. Bir kere dişe dokunur yardımı olmadı. Birde hastanede kalıcam diye tutturup, saat 23:00 olunca uykum geldi deyip uyudu. Benimki birde zamanında ebelik yapmış sen düşün çocuğu emanet gibi tutuyor. Hijyen sıfır.. İşleri güçleri çocukları öpmek deli gibi zıplatmak.. Oğlumla adam akıllı konuşmadı bile çocuk bir tek ona gülmüyor. Eşimle bize duyuruyorlar bizde çocuğa bakarız diye.. Sen kendine bak bana yeter diyesim geliyor. Sırf eşim yüzüne susuyorum sonra ona patlıyorum..
Etrafa vs beni kesiyorlar çocuğa elletmiyor diye.. Sendin zamanında beni ihtiyacım olduğunda evde bırakıp gezen onu kimse görmüyor.

Aynen.. Çoğu anne bu dönemde yanılıp mamaya başlıyor dedi. Ben alerjiktir diye korkup bazı şeyleri bir ara kesmiştim. Hayır dedi. Ben alerjik olanlarda bile o kesileni yerine koyacak takviye verdiriyorumki annede bebekte beslensin dedi. Artık gece uykuları uzayacak, şimdi uyku düzeni oluşturursan ilerde uğraşmazsın, bu dönemde redleri olabilir geçici dedi.
Seninki extra kolikti dimi kuzum çok zor bir şey.. Sen ne düşünüyorsun vericekmisin mama doktor ne dedi.

Ya öpülmeyiversin nedir bu öpme hastalığı ya . Minicik bebek yani konuşsan uzaktan sevsen nolur. Bnm de büyük kız sağ olsun bana iş bırakmyıyo her gelene öpmek yok diye en baştan uyarıyo .
Ay maşallah fıstığaaa annesi öğretiyor derler
Kara düzen saçma sapan alışkanlıklar galiba.. Uzaktan bebek sevilmezmiş. Bana gıcık oluyorlarmış. Bu durumdan dolayı psikolojim bozuldu resmen.. Ahhh ahhh anlatsam dağlar yıkılır

Kuzum daha demir vermediler
Anladım canım iyi haberlerini bekliyoruz inşallah
Ay yok iyice öpüp mıncırmadan olur mu ağızlarını yüzlerini sürecekler iyice az önce duruma biri yazmış onun kv de dudaktan öpüyormuş. Ay çıldırmamak elde değil

Aynenn ama ben dinlenince daha çok doluyo uyuyunca aynenn hep yiyorum vallahiii npalım kızım için alırım kilo

Protein anne sütünün kalitesini artırıyormuş

Ahhhh ahhh valla sırf sütümüz gitmesin, bebeğimiz hissetmesin diye arkamıza attık ama böyle zamanda yaşananlar unutulacak gibi değil. İçinden gelecek önce, sorun çıkarmak isterse elli tane laf bulur. Şöyle bir dönemde bebeği de geçtim herkesin öncelikle anneyi düşünmesi ve hoş tutması gerek. Ama nerdee herkes kendi zevkinin keyfinin derdinde
Doktorum dinlenmek istiyorum diyorsan ver dedi çünkü kolik sebebiyle bazen aşırı uykusuz kalıyorum. En azından 1 öğün eşim verir diye düşünmüştük ama gel gör ki biz değil bebek karar veriyormuş. Ne yapsak da almadı daha çok krize girdi. Vazgeçtim vermeyeceğim. Ben de alerji konusuna çok takığım biliyorsun mukus oluyor kakasında ama benim doktorum da niyeyse aşırı rahat ya, kan döküntü vs olmadan bişey diyemeyiz dedi durdu ben de her şeyi yiyorum artık. Kolik de eskisi kadar yoğun değil 1 haftadır daha iyi gidiyoruz. Uyku düzeni yok sadece emmeyi gece 2 saate gündüz 1 1:30 saate sabitledi
Dudak mııı ya saçmalamışlar iyice. Valla ne büyük kötülük yapıyorlar ufacık bebeklere hem fiziken hem ruhen

Memesini de vermiş ya kv si

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…