Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Aaa kızz et süt yapıyomu okadarrr
Benimkide buara yavaş alıyo kilo okadar yememe rağmen diyorum herhalde genetikk

Kızlar demir ilacı ne kullanacaksınız araştırdınız mı? Ben ocean almayı düşünüyorum. Sidefer varmış sanırım o da iyiymiş.

Sağlık ocağının verdiği hiç iyi değilmiş
Ooo hadi yaa bende saglikocaginkini veriyordumm iyi değilmiymiş oceanın bebek için varmıymiş

Kızlar demir ilacı ne kullanacaksınız araştırdınız mı? Ben ocean almayı düşünüyorum. Sidefer varmış sanırım o da iyiymiş.

4. Ayda mı başlanıyor? Bana ne doktor ne ebe bişey demedi ama kesinlikle sağlık ocağının verdiğini kullanmam. D vit ocean aldım demir de onu alırım galiba

Ooo hadi yaa bende saglikocaginkini veriyordumm iyi değilmiymiş oceanın bebek için varmıymiş
Aaa sana niye erken verdiler kuzu. 4.ayda başlanıyor normalde. Valla iyi değilmiş içeriği. Evet ocean in var d vitaminini de onu kullanıyorum ondan alırım heralde

4. Ayda mı başlanıyor? Bana ne doktor ne ebe bişey demedi ama kesinlikle sağlık ocağının verdiğini kullanmam. D vit ocean aldım demir de onu alırım galiba
Evet 4 de başlanıyor. Bende d vitaminini ocean kullanıyorum ama bi kafa karışıklığı var onda da. Kilo başına 1 mg verilmesi gerekiyormuş. Ama ocean daki mg denk değilmiş sanırım anlayamadım yazıyı bulursam atcam buraya

Desinler kuzum walla napayım şimdi. Sen de takma hiç ya He de geç evet bn titizim de içim rahat etmiyo de beni de böyle kabul edeceksiniz de . Boşver kimsenin keyfi için kendini kasma

Mukuslu kaka tek başına anlamlı değil dedi bizede doktor. Ay birkaç gecedir çok sık kalkıyor benim bebede 4. Ay atağı erken mi girdi acaba

Ankaradaki doktor bana bir tane önerdi. Temiz ve dişi boyamıyor dedi. İsmini bakınca atayım kafamda kalmadı.

Bizim doktor da arayi açman lazım surekli emdiginicin on süt emiyor kilo alamaz dedi
Bende ilk başlarda ne kadar ederse hani süt cogalirdi deniliyordu dedim ilk zamanlar dogrumus cocuk çünkü emip birakiyor uyuyor ya sureklinemzirin diyorlar ama büyüdükçe hemen bitiriyorlar eee yerine yenisi gelmesine gerekiyor surekli memede süt olmuyorki
Çelişki yaşıyorum bende canim

Cok sagol canim amin

Aaa sana niye erken verdiler kuzu. 4.ayda başlanıyor normalde. Valla iyi değilmiş içeriği. Evet ocean in var d vitaminini de onu kullanıyorum ondan alırım heralde
Oceanında içeriği çok iyi değilmiş kuzum premanın sayfasına bir bak olmadı. Orda oceanı paylaştı yanılmıyorsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…