Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Isin zorr kuzu yaaa rabbim kolaylığını versin cidden cokzorr
Canim hala aynimi durumlar bende artik yanina yatiyorum o iyice dalana kadar kalkmiyoruk oyle oyle alistirdim bi dene istersen yada yanina tshort koy kokunu alsin uyurken

Canim hala aynimi durumlar bende artik yanina yatiyorum o iyice dalana kadar kalkmiyoruk oyle oyle alistirdim bi dene istersen yada yanina tshort koy kokunu alsin uyurken

Denim canim yanina yatıp dalmasini sağlık
Tshirt fayda etmedi
Beni şuan en çok yoran memede surekli uyanip emip tekrar uyumak istemesi sütü bitirip dalamayinca başlıyor aglamaya

Tshirt fayda etmedi
Beni şuan en çok yoran memede surekli uyanip emip tekrar uyumak istemesi sütü bitirip dalamayinca başlıyor aglamaya
Oyy kuzucuk ya temas bagimlisi desene gecer insallah az daha sabır

Tshirt fayda etmedi
Beni şuan en çok yoran memede surekli uyanip emip tekrar uyumak istemesi sütü bitirip dalamayinca
Allah kolaylik versin,biran once yeni uyutma teknigi bulsan iyi olur.bebik daha da buyumeden.bu durum bebegi memeden kesene kadar devam ediyo yoksa,2 yaşindaki kizim 2 saatte bir,saatte bir uyanip emer yatardi.sirf alişkanliktan.bide memeyi biraktirinca kendini toparlamasi zor oldu.
I

Kesinlikle uzakta oturmak en temizi kuzum ya. Çok mu yakınsınz peki
Yakından da yakın
Kızlar sabaha karşı ateşle uyandık üşüttü galiba kustu fln sabah. Calpol veriyorum ama hiç keyfi yok ya
Yaaa geçmiş olsun dünde benim kız 2 kere kakasını baya cıvık yaptı. Normalde kabız katı olur ve günde 1 kere yapardı. Korktum bende hasta olacak diye. Salgın varmış ateş ishal karın ağrısı

Yok canım düzeldii öyle şey değill sallıyorum arada aradada beraber yatıyorum iyice daldımı yatagina koyiyorum

Vallahi öyle
Bingildagina dikkat et oğlum diyordum
Her gelene burası bingildagi dikkat edin diyor:)
yaa bnde bıngıldağı göstermedim özellikle bn yokken denemek için dokunur fln diye. Dr a gittiğimizde tembihledim dr umuz kızımın yanında başına kimse dokunmasın sadece annesi dokunabilir fln dedi. Baya etkili oldu sadece bana serbest yani

Evet öyleymiş kuzum ya halsiz kuzum. İshal yok sabahtan beri 1kez yaptı ama kıvranıyor belli ki rahatsız karnından . Yarın da misafirim gelecekti inş akşama fln toparlar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…