Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Catlak-kurabiye durumu sildim işim halolunca senin ne kadar embriyo donduruldu
Aa çözdünüz mü canım nasıl oldu ödediniz mi parayı.
Benim üç tane canım. Ben ikinciyi de yine transfer olarak düşünüyorum inşallah Rabbim nasip eder. Çünkü olmuyor bizim. Ben yıllarca çok yıprandım. O yüzden imha ettirmeyi düşünmüyorum

Vermedim canım. Çünkü bana böyle bilgi verilmedi. Tamam vermeyin dediler. Zaten imha edeceğim. Benimde çok zor oldu. 5 yılda anca kavuşabildim ama çok yıprandım ve açıkçası çok korkuyorum oyüzden imha etmeyi düşünüyorum içim acısada

Ya çığlık çığlığa ilerliyoruz emmeden uyumuyor ayakta denedim besikte denedim yok banamisin demiyor

Ya çığlık çığlığa ilerliyoruz emmeden uyumuyor ayakta denedim besikte denedim yok banamisin demiyor
Bi yakinindan yardim iste,uykusu geldiginde o uyutsun bi sekilde.karninin tok oldugundan emin olduktan sonra.
Memede uyumaya bagimli bebekler uyku egitimi de alamiyo.ben aylarca ugraşmistim olmadi.

Kızlar sabaha karşı ateşle uyandık üşüttü galiba kustu fln sabah. Calpol veriyorum ama hiç keyfi yok ya
Gecmiş olsun giriyoruz kişa artık bugece benim kızca burnu yanağı üşümuş bacakları falan üşümüş ödüm koptu hasta olcak diye allah yardımcımız olsun

Benim kız 120 cc içiyor mamayı 31 Temmuzdan beri. Bir kaç gündür mamadan sonra dilini emmeye devam ediyordu. Dedim heralde doymuyor 150 cc ye çıkardım. 1 2 kez içti. Bazısında sonunu içmedi 30 cc kadarını. Bi keresinde kustu fazlayı. 120 de kalmalıyım demi

120ye devam et bence zaten çok doymuyorsa daha erken acıkıyor. Bende 120 cc veriyorum çoğu zaman 2 saat sonra acıkıyor tekrar veriyorum :)

Kalmalısın

Bi yakinindan yardim iste,uykusu geldiginde o uyutsun bi sekilde.karninin tok oldugundan emin olduktan sonra.
Memede uyumaya bagimli bebekler uyku egitimi de alamiyo.ben aylarca ugraşmistim olmadi.

Babasi ayağına aldı kıyameti kopardı
Hayir arabada sallanarak dun iki kere emdi n ara alıştın

Sen bu işi biliyorsun He bizimki inanılmaz kuralci bir çocuk burada bu olmaz dersn olmaz

Ya benim kızda iki kere kaka yapti aşırı cıvıkti ala ala üşüttüler mi acaba ya bayada gürültülü yaptı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…