Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Eneeee oturr evee sıcakla biyere gidilmez amaa sanslısın tatil yrde yaşıyosun

Maltda denim kuzu humananicmeyi unuttum bugün uyku bde kuzu
Benimde akşamda surekli emerse olmuyor
2.5 lt su içiyorum vallahi
Humanayı bıraktım ben daha almadım genede oluyo sütüm içmesende olur zaten cok pahalı ya bide ispanak yemeğide cok süt yapıyo ben türlü yaptım acayip oldu süt

Dünden beri benim minik uyuturken baya ağlıyor uykusu var deli gibi uyumuyor. Dün yarım saat uyutmak için uğraştım. Bugün de 7den beri ayakta uykusu var yine aynısını yaptı. Atak mıdır nedir bu yaw anlamadım

Canim bacak uyusmasi sonrasi transferin tutmus sanirim. 4 aylik olmus bebisin. Benimde 3 transfer cuma gunu tranafer oldum. Bacak uyusmasi oldu bende 2 gundur. Sol kasikta agri var. Tutunmuş sanirim dimi
Merhaba canım, öncelikle hayırlı olsun transferin umarım bebeğin seninledir

Benim bacak uyuşmam gebeliğimin sanırım 3.-4. ayından sonra başlayıp doğuma kadar hatta doğumdan 2 hafta sonraya kadar devam etmişti. Transfer zamanımda o tarz bir şey yaşamamıstım sadece 8. Gün mü ne lekelenmem olmuştu ufaktan. Seninkisi henüz çok yeni kasık ağrının sebebi o olabilir tabi ki. Ben de lekelenme dışında herhangi bir belirti olmamıştı o yüzden belirtilere veya belirtisizliklere çok takılmamanı tavsiye ederim. 6 güncük kalmış son güne kadar da test felan yapma bak sakın bol bol dinlen, iş güç yapma ve iyi beslen; doktorum bana bol proteinli beslenmemi söylemişti.

hadi bakalım ben çok merak ederim böyle transfer sonrası gelecek sonuçları haberlerini bekliyorum

Humanayı bıraktım ben daha almadım genede oluyo sütüm içmesende olur zaten cok pahalı ya bide ispanak yemeğide cok süt yapıyo ben türlü yaptım acayip oldu süt

Ispanak yaptım yedim türlü de yapam
Humanada yakında bende bırakırım
Yeni huy çıkardı süt var çekip birakiyor ağlıyor uykusu olduğu için şimdi memede ayakta sallanarak uyuma moduna geçtik dun hastanede ayakta emzirmistim bide arabada emzirdim orada sallandı ya kaptı hemen haspam tobe ya

Kuzu hastanede neişiniz vardı gecmiş olsunnn
Uykusuzluktan o uykusu icin agliyosa verme meme cano bosa gitmesin ama hastanedeyken mecbur veriyosun başka bise edemiyosun

Kızlar dün belim tutuldu fena haldeyim ya dün parol ictim acıdan bilmiyorum iyi geldi mi eğilip kalkarken batıyor. Acile gidin derseniz de buradaki acile pratisyen bakıyor hicbir sey anlamıyor acıkcası. Kas gevşetici krem alcak esim zaten randevu aldım pazartesi gidicem ama bu süre icinde ağrının azalması icin ne yapabilirim bebisimi emzirirken bile sızlıyor belim kıyamıyorım kızıma da

Eger emziriyosan kas gevsetici cok tehlikeli,ne hapi ne de kremi kullanilmiyo diye bikiyorum

Kuzu hastanede neişiniz vardı gecmiş olsunnn
Uykusuzluktan o uykusu icin agliyosa verme meme cano bosa gitmesin ama hastanedeyken mecbur veriyosun başka bise edemiyosun

Kuzum sagol hormon değerleri yüksek onu araştırıyorlar
Canim bak bi memeyi emdi uyudu uyandı tekrar meme istedi bitmişti diğerini verdim acep duymadığı içini uyandı offf vok zor

Reactions: Jou
Emziriyorsan ona göre krem alın. Geçmiş olsun. Sıcak tut bişeyle sar belini

Eneeee oturr evee sıcakla biyere gidilmez amaa sanslısın tatil yrde yaşıyosun
Gidemedik denize bile gidemedim belki sezon sonu 1 kere giderim. Kız ben yazın full mesaili çalışıyorum pek keyif edemiyoruz Belki bebekten sonra bir tık mesaim rahatlar seneye sezonda anlarız

Reactions: Jou
3 saatte bir bezi baya iyi
Eee tabiii o memeyle uyuyacaginı sanıyo oyüzden istiyo benimkide yapıyo öyle vermiyorum inatlaa öyle pek aglamiyoda emerken bile mızıkçılık yapıyo sallıyorum ayağımla
Superr bezii iyiyse doyuyo zaten memeden başka işi yokya ondan istersen memeye verirken oan emzik ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…