Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Merhaba canim cok tesekkur ederim. Test tarihi 1 ekim ama bekleyecegim strese girmeyeceğim çünkü daha once erken yapıp üzülmüştüm. Sabah 2 yunurta avakoda bir öğün hindi eti. Bir öğünçorba ce yoğurt şeklinde dikkat ediyorum. Kaynanamda kaliyorum sagolsun herseyime yardimci yemegi herşeyi o yapiyor. Bahceli evi cikip 2 saatte bir 15 dk yürüyorum hava aliyorum. Cok iyi geldi. Onceki transferlerds evimde kalıyordum yanliz strese giriyordum. Mutlaka haber verecegim guzel anne

Emzik almiyo kuşum suan 5 kere yerine koydum ama yok memede uyuyor istediğinde süt gelmezse uyuyamadigi için agliyo

Reactions: Jou
Yemene kesinlikle dikkat et kuzum. nerdeyse 1 saate yakın memede idi ne zaman çıkarsa gözünü açıyor. Koydum yerine elini emiyor şimdi
Ne bulursan ye ben şimdi yeme işine geçicem.

Ayni benim de şimdi memede 5 kere yat kalk yaptık 10 dk sonra agzi açık uyanıyo
Başka türlü de uyumuyo
Sabah ayagima aldim güldüm oynadım yok sonra ağlama krizleri

Yemene kesinlikle dikkat et kuzum. nerdeyse 1 saate yakın memede idi ne zaman çıkarsa gözünü açıyor. Koydum yerine elini emiyor şimdi
Ne bulursan ye ben şimdi yeme işine geçicem.

Ay seninkide mi emzik almiyo kuzum
Valla hanım kalkmadan yiyemem ki baya kucamda serili

Adım atamıyorum belim iki büklüm. omurgada egrilikte vardı medlek hastalıgı ama ilerledi sanırım gitmem gerek doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…