Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Vaayy sinirini yesinler bıdıkın benimki de koluma yada biberona vuruyor yada iki eliyle tutup biberonu itiyor

Kizlar ya bugüne kadar kör topal 3.5 aylık olduk biz ama artik ben yanlizliktan cok yoruldum esim aksamlari isten gelince mutfaktan cikmiyor yemek ye cay ic geceyi bulduruyo pazar gunleri tum gun yatiyor tv izliyor cocugu veriyorum eline durmayinca hemen sesleniyor bana aglamiyoken ver diyor ev islerini asla yapamiyorum kendime bakamiyorum her yer darmadagin bi toz aliyorum supurge tutuyorum hergun oda bebek uyurken ama gunduz hic uyumuyo gece uyuyor 4 5 saat ondada is yapiyorum uykusuzluk yorgunluk yanlizlik beni cook bunaltti bide ben kendi memleketimde degilim denizliye gelin geldim hic arkadasim yok oturup dertlescek esimlede bu yuzden hergun kavga etmeye basladik ne yapcagimi bilmiyorum uzmanamı gitsem ilac kullanmadan terapimi alsam sizce?

Annen uzakta mı biraz gelse yanına? Uzmana gitmek bence çözüm değil şu durumda eşinin desteği önemli. Onla birlikte gidebilirsiniz mesela uzmana

Cok merak ettim senin bebisin kilosu kac,sanki iyi demiştin ama mamayi da zorla iciyo

Eşin biraz acımasız davranıyor. Normalde sana yardım eden birimiydi. Uyanıkken dursun yanında sen işlerini yap. Gerekirse ayda 1 temizlikçi tut derinlemesine her yeri temizlesin. Ama yine burada eşine iş düşüyor. O geldiğinde en azından sen işlerini halletsen yada uyusan. Bu kadar zorlanmazsın.

Annen uzakta mı biraz gelse yanına? Uzmana gitmek bence çözüm değil şu durumda eşinin desteği önemli. Onla birlikte gidebilirsiniz mesela uzmana
Annem uzakta canim bide calisiyor herzaman izin alamiyor ayda 2 3 gunlugune mutlaka geliyor ama gozlerinde problem var yani temizlik konusunda faydasi olmuyor 1 gozu hic gormuyor diger gozu %50 dogumda yıllık izin kullandi 3 hafta benleydi sagolsun kv de cocuk bakio oda gelmiyor gorumcem arada geliyordu oda üniv basliyor bu sene hafta sonu gidicek baskada kimse yok esim yoruluyorum diyor isi agir biliyorum ama pazar gunleride ayni seyi yapinca tahammulum kalmiyor

Sanki uzmana degil de annenlere mi gitaen? Ya da yardimci olabilecek birilerini cagirsan daha iyi olur?
Ama bu gunlerde geçecek hele bi ayaga kalkmaya başlasin,senden ayrilacak ozgurlesecek,o arada islerini yaparsin

Hayir en basindan beri boyle biraz oyaliyor ama sonra hemen cagiriyor beni ilk zamanlar 40ımızda gece uyandirinca kiziyordu hatta uykumu alamiyorum diye ben sana gel benle calis diyomuyum dio bide sonra ben surat asıp soguk davraninca gecimsiz oluyorum iste

Cok merak ettim senin bebisin kilosu kac,sanki iyi demiştin ama mamayi da zorla iciyo
Haftaya kontrolümüz var. 3 aylıkken 5.5 kiloydu. Ya garip bi şekilde arada böyle yapıyor bi içiyor bi yarısını içiyor falan. Şimdi çözümüm elini tutmak baya işe yaradı mamayı öyle içiyoruz. Ama dünden beri de bırakıyor yine mamayı 2 haftada bir bi mamadan soğuyor çocuğum

Ver eşine seni al diye çağırınca oyala geliyorum şunu yapıp falan diye. Öyle öyle süreyi uzat.

Ya da en iyisi oturup konuşmak kendini anlatmak.

Ver eşine seni al diye çağırınca oyala geliyorum şunu yapıp falan diye. Öyle öyle süreyi uzat.

Ya da en iyisi oturup konuşmak kendini anlatmak.
Kuzum anlatiyorumda tek senmi cocuk bakiyosun milletin hep yaninda yardim edenlerimi var cok nazlisin dio 18 20 yasinda anne olanlar var sen kac yasindasin onlar kadar olamicakmisin diyo bana al bitane vur kafasina dio şeytan bende konuyu kapatiyorum iste

Kilosu da guzel.bu ay ki kilosunu merak ettim ama,o kadar mama reddi yapti.
Kaşik mamalari daha lezzetli diye hatirliyorum.belki onu sever.tabi doktorun onerisi dahilinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…