Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bende o sekilde yaklasayim bari insallah 1 saat bnmde zamanim olur Kervansarayda oturuyorum canim sen nerde oturuyosun?
Ben de bağbaşı pazar pazarının ordayım. Bebişler büyüsün biraz, benimki kolik dışarda çok ağlıyor o geçerse çıkarız görüşürüz hem

Şuan tek düşündüğüm bebeği ordan nasıl çıkaracam ahahha
Hahahaha ay hiçbise anlamıyosunn normalmi doğurcan kafası aşağıdamı yukardamı benimki ağzıma kadar çıkmaya çalışıyodu kemiğime dayandı 37 haftalıkken sezaryen oldum nefes alamadım

Bende onunla yormaya çalışıyorum da aklıma geldib şu sıralar bizde uyku gerilemesi başladı yine

Galiba kuzu böyle yapmazdı 3 gündür çok sinirli uyuyamıyor bende memeye süte bahane arıyorum
Suan kucamda bıraksam uyanmak ve aynı uyuma kaosu olucak gücüm yok
2 gündür ayakta memede sallıyorum emip bırakıp ağlıyor özelliklere aksamlari

Uyku gerilemesine benziyo

Uyku gerilemesine benziyo

Aynen bencede öyle
Anam nasıl cocuk bunlar
Meme reddi atak haftası uyku gerilemesi
Hepsini yaşadık
Oğlumda hic bole hatırlamıyorum aglardi arada aspiratör u açardık fln
Gerçi o mamayla olduğu için emme stresi süt stresi cok olmadı

Reactions: Jou

Canım o ağlama uyumak istememe bendede oldu 3 gün sürdü. Umarım seninde düzelir bundan sonra

Hahahaha ay hiçbise anlamıyosunn normalmi doğurcan kafası aşağıdamı yukardamı benimki ağzıma kadar çıkmaya çalışıyodu kemiğime dayandı 37 haftalıkken sezaryen oldum nefes alamadım
Normal istiyorum, kafası şuan nerde bilmiyorum kontrolde göreceğiz

Reactions: Jou
Kizlar, benim bebe sabaha karşi gaz bombasi olmuş bi şekilde uyaniyo.
Sabah 6-7 gibi gazlari cikar cikar bitmiyo.
Bu cocuk ne kadar gazlaniyo boyle ya,ağliyo tabi gaz sıkıştirdikça da,bide o an da emmekte istiyo,var mi benim bebe gibi gazman olan napiyosunuz

Benimde sabah tam 5te oluyordu alarmı kurulmuş gibi uzun bir süre oldu çok şükür geçti ya kendiliğinden. Ayaklarını bisiklet hareketi yapıyordum olanı çıkarıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…