Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Biraz moraller bozuk sünnet olduk bardakla geziyoruzzzzz iyileşene kadar allahdan ağrılı günü geçirdik..
senin nasıl gidiyooooo bebişde tepkiler nasıl
Yaaaaaa hayırlısı olsun canoo olsunn buda bitcekk cok güzel kuzu 4aylık olcak nerdeyse degisik bi duygu

Of çok sert olmuş bence psikolojik destek tek başına alman çözüm olmaz, hem de uzun bi süreç, e eşin de yoğunluk yorgunluk diyor vakit ayırıp seansa gideceğine çocuğa zaman ayırsa seni rahatlatacak zaten. Hepimiz az veya çok yorgunluk yetişeme yalnızlık gibi duygular yaşıyoruz canım, yalnız olmadığımı ve geçeceğini düşünmeye çalışıyorum ben. Tozu bile kullan at toz mendilleri ile alıyorum 5dkda, ölmeyecek kadar yapıyorum herşeyi, yemeği dışardan söylüyorum mesela. Akşam eşim gelince de sırayla yemek yiyoruz sonra 1 saat o oyalarken ben duş alıyorum, kişisel bakım, kahve içiyorum, bazen yürümeye çıkıyorum ama o 1 saati mutlaka kullanıyorum her gün. Şunu yap bunu yap yapmıyorsuna girince zıtlaşma oluyor, ben ay oğlum babasını çok özlüyor bak nasıl seviniyor seni görünce diyorum, hadi baba oğul saati diyorum karnını doyurup veriyorum. İlk zamanlar kucağında boş boş evi geziyordu şimdi şarkı söyler masal anlatır yerde egzersiz yaptırır. Ben de denizlideyim, sen nerede oturuyorsun?

Sanki çocuğu tek başımıza yaptık böyle dediklerinde sinirleniyorum. İlk başta eşimde çok yardımcı olmuyordu. Oturdum konuştum. Benimde nefes almaya yada dinlenmeye ihtiyacım var. O seninde çocuğun tabii ki ilgileneceksin. Herkes bakıyor ama eşide destek oluyor. Kimse tek başına bakmıyor. Eskiden lafına da gıcık oluyorum. Şimdiki zamanla bir mi eski zamanda mı yaşıyorsun sen

Çok üzüldüm ya cano böyle degil doydumu uyuyo acaba biyerimi ağrıyo meme istiyo oda olabilirr memen boş olduğunu sen anlayabilirsin geliyomu diye cişi iyiyse doyuyodurr zatenn
Dr lar çoğu sürekli emzir diyo sütün dolsr tamam doluyo amaa hep emince dolmuyo inanmıyorum yaa buna hep maltana içiyorum ananaslı oda süt yapıyo bide sen dinlenmen lasım dinlenemiyosun geceleri uyumuyo bide

Kızlar bu arada benim minikte gündüzleri uyusada 10 dk sonra uyanırdı. 2 gündür onunla oyun oynuyorum sürekli hareket yaptırıyorum eviriyorum çeviriyorum hoplatıp zıplatıp baya yoruyorum. Sonra yatırınca 2 dk da uyuya kalıyor 3 saat kalkmıyor fjekdnskems bi denesenize.

Son düzenleme:

Kuzu dinlenemiyorum sürekli kucakta memede ya
Simdi 1 saat oyaladim kayinvalidem bakti dusavgirdim bisiler yedim şuan salon sakın emiyor anlamadimki

Reactions: Jou

Ay bende denim canim

Ay bende denim canim

Dene canım uykuya dalmakta baya zorlanıyordu. Sonra bir yakınım 2 kızı var adamın. Sen çocukla oynayacaksın yoracaksın ki çocuk güzel uyusun. Yorulmayan bebekten uyumasını bekliyorsun diyordu. Denedim haklıymış inş sende de işe yarar

Bende konuşmayı deniyorum ama olmuyo eskide kalmış benimki

Eskiden cocuk mu bakiliyormus evde bir sürü insan dedeler babanneler
Bi besikte bebek bastonla sallıyormuş dede
Gelinler iş yapsın cocuk ortada kalsın
Ay ne kadar kötü çocuğuna ayiracagin zamanı millete hizmetle geçir çocukta sevgisiz büyüsün
Simdiki zamanda yapsınlar 7 tane göreyim
Ay eski zamanlardan nefret ediyorum
Gelinlere kadınlara yapılan eziyetler
Annem anlatıyor da n ole ya
Kocaya bak anasına babasına bide gardaslarina

Bende o sekilde yaklasayim bari insallah 1 saat bnmde zamanim olur Kervansarayda oturuyorum canim sen nerde oturuyosun?

Ay ins kuzum ya vallahi çok yorgunum

Şuan tek düşündüğüm bebeği ordan nasıl çıkaracam ahahha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…