Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Benimde sabah tam 5te oluyordu alarmı kurulmuş gibi uzun bir süre oldu çok şükür geçti ya kendiliğinden. Ayaklarını bisiklet hareketi yapıyordum olanı çıkarıyordu
Beninki gozlerini acip tamamen uyanmadan çikarmiyo gazini.uyanir uyanmaz başliyo cikarmaya ama tabi uykusi açilmiş oluyo

Benim eşim bakmaya razı ama bizimki beni göremesin ağlıyor beni görünce sorun yok
Babasi yukarı kaldırıyor tepki uok ben diyorum Ay kızımı nereye çıkarmış babasi hemen gülücük saçıyor
Beni sev tamam kızım ama babayida az sev dur onda diyorum
Bende esim gelince direk babasi kızın seni çok özlemiş diyorum dur bi üstümü değiştirim diyo ama ben gelir gelmez söylüyorum ki ağırdan almasın
Kiyafet değiştir tuvalet balkon sigara derken benim o sürece tahammülüm olmuyor pek
bende çok yalnızdım çok bunalmistim kayınvalidem geldi oda gidecek Ay sonu bahar dönemi yaşadık bitiyor iste

Benimde sabah tam 5te oluyordu alarmı kurulmuş gibi uzun bir süre oldu çok şükür geçti ya kendiliğinden. Ayaklarını bisiklet hareketi yapıyordum olanı çıkarıyordu

meliyke

Evet bizim kizda 5 de bi başlıyor
Kucama alıyorum cikartamiyo
Sallıyorum uyumuyor sıkışıyor
Bacakları kaldırıp indiriyor uyanınca ancak çıkarıyor alttan
Sanırım gece boyu emip uyuyorlar hareketsiz kalıyorlar ondan
Emzirdikten sonra ne kadar üstten çıkarsam fayda etmiyor

O kesin zaten mama oldumu strest olmuyo anne sütü taze ooldugu icin daha cok acıkıyolar

Aaa kızlar babacı olur derler bir de belki büyüdükçe değişir, şimdi bizi kendilerinin bir parçası olarak görüyorlarmış uygulamada öyle yazıyordu. Benim oğlan Allahtan babasında duruyor. Her güzel şey bitermiş diyorsun ha olsun seni yıkamaz hiç bir şey sen 2 kat annesin

Babacı olacaklar tabi de önce bir ele.avuca gelsinler ondan sonra
Gercekten öyle hep beni.ariyor gözler
Kimseye gülmez bana güler yavrum yaaaa
Bu kadar zahmetin birde karşılığı.olsjn
Vallahi.bitiyor canim.napalim
Yıkamaz hiçbirimizi hepimizin efsaneyiz

Kilosu da guzel.bu ay ki kilosunu merak ettim ama,o kadar mama reddi yapti.
Kaşik mamalari daha lezzetli diye hatirliyorum.belki onu sever.tabi doktorun onerisi dahilinde.
İnşallah güzel artmıştır kilosu. Ya diliyke itiyo baya uğraşıyorum sonra ölmüş gibi içiyor bakalım doktora artık ek gıdayı sorcam ne zaman başlayalım diye

Oooo herkesin çocuğu bir. Herkesin yapısı bir mi. Bana kolay gelen sana zor gelir yani. Tam vurmalık ha

Yok ustten cikarsa da fayda etmiyo,illaki uyanip yuvarlana yuvarlana cikaracak.

Bide benim kızım haziranın sonuna doğdu iki gün sonra 3 ayı dolucak şu an 6 kilo boyu da 61 cm . Sizlerinki hazıranın başı olduğu İÇİN epey fark oluyor arada sanırım

4 gündür aynı şeyi yaşıyorum en fazla 20 dk uyuyordu bugün yüzüstü yatırdım 2 saat uyudu dene isyersen canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…