Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Anteplililili canımmm 2 cocuk hayat nasıl
Kiz beni etiketliyon cevao veriyorum geri dönmüyorsun hahaha

Iyi iyi maşallah diyeyim , oglum baslarda aşırı gazliydi simdi azaldi sayilir yine var gazi ama aglama krizleri kalmadi şükür ilk baslarda ikisyle ilgilenmek aşırı zordu simdi alistik gecinip gidiyoruz kuzumm

Sen nasilsin almira sultan napiyor oturuyormu yavastan

Aynen ya uyanana kadar sıkıştırıyor kendini sonra tekrar uyutmaya çalış zaten mizmiz oluyolar
Bizimki gunduz cok akilli,1-1,5 saat uyanik kaliyo sonra uyuyo hemen.butun işimi gucumu yapiyorum.esime kahvalti hazirladim ise gonderdim,kendi kahvaltimi yaptim,kizimi okula gonderdim,aksam yemegimi yaptim,evi supurdum,etrafin tozunu aldim ustune simdi kizimin odasini silip duzenliyorum:)
Ama aksamlari biraz huzursuz uyuyo,sabaha karsida inanilmaz bi gaz

Nasil yaşıyosun cano nasıl oluyo
Kuzum önceden emerken uyurdu şimdi biraz emiyor Ondan sonra ağlıyor kaldırıyorum oynuyoruz oynarken bir şey yok Uyutmaya çalışınca Kıyamet kopuyor
Inşallah çabuk geçer atağınız kuzum çok zor gerçekten bizimki de artık uyumak istemiyor galiba anlamadım Ne yapacağım bilmiyorum Savaş halindeyiz

Reactions: Jou

Ayni durum bendede var 2 gibi uyudu yarım saat sonra uyandı tekrar uyutim bölündü huzursuz olmasın dedi memeyle kavga ediyor resmen kaldırdım öptüm oyun halisinda oynuyor simdi acaba akılları etrafta mi kalıp dalamiyorlqr oyun mi istiyorlar Ay sıyırdım

Ay maşallah ya benimki hiç ole değil 2 numara bende huysuz çıktı keşke ilki huysuz olaydı simdi 2 çocuklu huysuzluk çekmek zor ama tekken yapcsk bisi yok

Off bende bilmiyorum ya totikosunu ısırcam artık bide M -Murphy nin dediğini deniycem iyice yorcam bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…