Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ay maşallah ya benimki hiç ole değil 2 numara bende huysuz çıktı keşke ilki huysuz olaydı simdi 2 çocuklu huysuzluk çekmek zor ama tekken yapcsk bisi yok
Bende ilk cocukta zorlanmistim ama o da huysuz degildi aslinda.ben iş bilmiyomuşum o zaman,onu anladim:))

Seninki meme aşıgi olmuş senden ayrilmak istemiyo demek ki, uyurken de:) eger ilk kelimesi "baba" olursa sorarsin hesabini:)

Bende ilk cocukta zorlanmistim ama o da huysuz degildi aslinda.ben iş bilmiyomuşum o zaman,onu anladim:))

Seninki meme aşıgi olmuş senden ayrilmak istemiyo demek ki, uyurken de:) eger ilk kelimesi "baba" olursa sorarsin hesabini:)

Vallahi sorma canim inanılmaz bir kız ya
Kesim baba ser ağlarken anne der gb oluyo bazen hahaha

Ay surekli memede diye bir fdaha asla şikayet etmicem
Beterin beteri varmış
Valla yarım saatt mizmiz gezdi dolaştırıp oynattim
Simdi memede sesi cikmi hadi ins
Ayarı yok ki bebelerin ya memeui tümden reddediyor ya da hiç bırakmıyor son sürüm güncellemeleri de gelse artık bi rahat etsek
Hemen yazıyorum temiz içerikleri
Tamam canım doktor bize bestiron u yazdı. Mühendis oğluna baktım yıldızlar listesinde var temiz içerikli

Kan İlacı

Sidefer Şeker, katkı ve koruyucu
Ocean DamlaŞeker
FermixTemiz
LalironTemiz
Ocean ŞaseTemiz
BestironTemiz
LipofixTemiz (Sadece demir var içerisinde başka bir şey yok. Alerjik bebeklere veriliyormuş)

Evet bestiron da temiz. Yorumlara baktım yoğun kıvamlı tıkıyor demişler. Kullanan birine sordum öyle bir şey yaşamadık dedi

Evet bestiron da temiz. Yorumlara baktım yoğun kıvamlı tıkıyor demişler. Kullanan birine sordum öyle bir şey yaşamadık dedi
Anladım canım haftaya başlıyoruz sanırım bi deneyim bakalım. Bende yorumlarımı söylerim. Off haftaya aşımız da var. Hazır mısın

Sakın cocugunuza 5.aylarda ali babanin çiftligini söylemeyin,hemen kapiyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…