Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Gecmiş olsun giriyoruz kişa artık bugece benim kızca burnu yanağı üşümuş bacakları falan üşümüş ödüm koptu hasta olcak diye allah yardımcımız olsun
Artık uzun giydir kuzum biz kapı pencere kapatıyoruz artık yatarken. Beşikleri Engin ya derinde kalınca bi tık daha sıcak olur inş üşümezler

Reactions: Jou
Yine mama reddimiz başladı hayırlı olsun. En azından yarısını içiyor buna şükür

Kuzum 1 saatte içiyoruz artık mamayı oynuyor biberonla, çiğniyor, sağa sola dönüyor durmuyor hiç. Sende de öyle mi yapıp içmiyor

İyi canım çok şükür.. Bizimkinin de yükseleni başak burcu bakalım nasıl olacak :)

Gerçekten ya akşam fln evin neşesi yoktu hiç. Rabbim çocuklarımıza sağlık versin ya

Amin canım ya
Büyük oğlum bi akşam hasta oldu erkenden uyumus
Oturduk başında bekliyoruz ki uyansin diye başka zaman olsa erkenden yatsa bisiler izlesek deriz ama o hasta olunca hayat durdu karanlıkta oturduk bekliyoruz

Vallahi bugun aklimdan gectin ama bana allahim bir oglan vermiski hic sorma ebemi belliyor bugunde ayri bi kuduruktu
Hahahaha erkekler fena kızzz cok fırlamaymış
Bebe gaz bombasi olarak dogdu resmen ne yesem gaz yapiyor delircem oruç tutacam nerdeyse
Erkeklerin daha çok gaz sıkintısı oluyomuş ya

Ama bak begenide atmamısım görsem atardımm demekki görmedim günahimı alma yütfen merve hanımm

Eneeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…