Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kuzum 1 saatte içiyoruz artık mamayı oynuyor biberonla, çiğniyor, sağa sola dönüyor durmuyor hiç. Sende de öyle mi yapıp içmiyor
Tam da öyle valla. 6 da 40 cc falan içti sonra bi anda bıraktı oynuyor resmen içiremedim ne yaptıysam. 1 saat sonra acıktı vermedim 2 saate yaklaşınca elini dilini emmeye başladı şimdi tek nefeste içti. Valla bilmiyorum bi sıkıntısı olsa şimdi hiç içmez. Oynuyorlar resmen

Hava güzelse çıkar sende. Burası soğudu artık sürekli yağmurlu kaldık valla biz evde mecburen bana katlanacak :)
Ya benim apartmanın asansörü yok sıkıntı o yüzden. Benimki de mecbur bana katlanacak aman analardan daha iyi oyun arkadaşı mı bulacaklar
Üfff değilim yaaa büyüdükçe aklı daha çok eriyor içim parçalanıyor ağlarken
Off sorma ya bide alerji testini düşünüyorum bir sürü iğne batıracaklar nasıl dayanacak nasıl dayanacağım bilmiyorum
Ay arada benimkide etti böylee du bakalım yarında olcakmı aynı
Off canıma okuyor bebeleerrr bebeeeellerrr zalım bebeeelerrr
Biz çıngırakla kitap okuyoruz teyzoşlar
Eki Görüntüle 3133273
Kızzz maşallah ne kadar çok kitabınız var bende aldım bir kaç tane. Masal kitabı bi tane almıştım e bebekten amann aldığıma pişman oldum. Masalın sonu belli değil ne dediği belli değil
Vanilya kokulu masallar mış napim kokusunu almayın sakın
Yine mama reddimiz başladı hayırlı olsun. En azından yarısını içiyor buna şükür
Bizde de meme reddi

Kaçıncı kattasın ki:) ya bizim arabada ağır baya ben kızımla birlikte arabayı sırtlayıp çıkıyorum merdivenlerden :)

Gündüz nerdeyse hiç uyumuyor oğlum benim ya emerek uykuya geçmek istiyor ben de emerken uyumaması için direniyorum o sırada uykusu açılıyor hiç uyumuyor ne yapacağım bilmiyorum

Baktim olmuyo evin içinde arabayla gezdim şuan mısil mışıl uyuyo sıpa
Onu ben hiç denemedim arabayı dışarı çıkardık diye eve almadım tekrar onuda denerim ne güzel düzenimiz vardı gece uykusunu çok erkene çekti 6 engeç 7 de uzun uykulara geçiyor ama gündüz beni bitiriyor

Reactions: Jou
Oyy öyle mi yapılıyor alerji testi yavrum ya

Çoğunu şoktan aldım 2 3 liraya ay hikayelerin çoğu kısa kesmiş 4 sayfa falan kırmızı başlıklı kız falan çok komik bitiyo bi anda
O neymiş öyle vanilya kokulu

4.ay işte meme mama reddi. Meme reddi neden oluyormuş biliyor musun? Artık çevreyi daha net gördükleri için memeyi emmeyip sağa sola bakıyorlarmış

Bizim kiz 6 da mizmizlandi 7 ye kadar ancak tutabildim sonuç 9 da ancak tam daldı memede surekli uyanip uyandı bide kendi kendini uyandırıyor memeyide bulamıyor Allahim bu bebeler bir tuhaf

Ay meme reddi mi başımıza gelecek ben geçen hafta ağlaya ağlaya emzirdim ne olacak o çilem tekrar mı uok benimki 4 aydır tekrarı olmaz

Kaçıncı kattasın ki:) ya bizim arabada ağır baya ben kızımla birlikte arabayı sırtlayıp çıkıyorum merdivenlerden :)
5 kuzum tepedeyiz hey maşallah kız ben kesin yuvarlanırım
Haha kız bunda da kısa kısa kesmişler masalı çok saçma
Vanilya kokusu yetmemiş portakal kokusu bilmem ne kokusu da çıkarmışlar
Vay uyanıklar vayy memeyi beğenmiyorlar ha tabi sağı solu keşfetmek dhaa çok hoşlarına gidiyor benimki bazen memeyi bırakıp arkadaki duvara, koltuğa falan gülücük atıp agu yapıyor kiminle oynuyorsa

Ay benim çocuğumdan kan alamadılar iğne kolunda bir sağ bir sol damar aradılar çocuğum hala kendine gelemedi iki.eliyle ellerimi tutuyor artık
İnşallah cani acımadan geçer gider yavrum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…