Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ay benimki de geçen boş duvara heyecanlanıp laf veriyordu

Evett gündüz benide bitiriyor maaleseff canım neolcakk ayaklarini heryerini ıslak mendille sill ama enazından gece sini çekmiyoruz

Canımız çiktı bebe olsun diye alın size ben diyolarr

Gündüz nerdeyse hiç uyumuyor oğlum benim ya emerek uykuya geçmek istiyor ben de emerken uyumaması için direniyorum o sırada uykusu açılıyor hiç uyumuyor ne yapacağım bilmiyorum
Ben gunduzleri hamakta uyutuyorum gece emerek uyuyo.
Gunduz 1 saatten az uyumuşsa azicik salliyorum uykuya devam ediyo derken uzun uzun uyuyo.
Emerek uyutmak zor.gece illa ki emmek istiyo benimki de

Bi kere salatalık tuttum yaladı baya bence var ya yerken bakıyor bize öyle
4 aylık oldu seninki biz daha küçücüğüz ben muz şeftali salatalık nektari yalattım
Oburluguna güvenerek
Yerken bakıyor heyecanlanıyor ağzından salyalar yere damlıyor artık

Ben gunduzleri hamakta uyutuyorum gece emerek uyuyo.
Gunduz 1 saatten az uyumuşsa azicik salliyorum uykuya devam ediyo derken uzun uzun uyuyo.
Emerek uyutmak zor.gece illa ki emmek istiyo benimki de
Gündüz direniyor resmen benimki uyumamak için gece ben de emziriyorum aynen. Gündüz için yeni uyutma tekniği bulmak lazım

Ben peluş bi mont almıştım onu giydircem astronot ta baktım anam bin TL ye bile var aşırı pahalı geldi
Bende yazdıktan sonra baktım en ucuzu 300 beee o kadar sanmıyordum. 400-500-600-700 gidiyor şok oldum bende bacakları ayakları sıcak olsun diye alıyım diyordum da 2-3 ay için de o kadar para verilmez yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…