Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ben gunduzleri hamakta uyutuyorum gece emerek uyuyo.
Gunduz 1 saatten az uyumuşsa azicik salliyorum uykuya devam ediyo derken uzun uzun uyuyo.
Emerek uyutmak zor.gece illa ki emmek istiyo benimki de
Canım nasıl bir hamakta sallıyorsun? Benim taşınabilen bir hamağa ihtiyacım var, gündüzleri benimki de sallanıyor da
Kızlar kış için astronot tulum alacak mısınız?
Ben aldım, lcwden 300 tlye indirim olduğu zaman kuponla çok tatlış. 265e geldi şu

Evet bunlardan var da ince gibi geldi bana daha çok şöyle bakıyordum kalın. Şimdi %25 indirim geldi lcw da.

Çok ince de değil ama evet böyle kalın da değil. Ben egedeyim çok çok aşırı soğuk olmuyor burda bizüm için yeterli ama soğuk yerdeyseniz yetmez haklısın

Evett gündüz benide bitiriyor maaleseff canım neolcakk ayaklarini heryerini ıslak mendille sill ama enazından gece sini çekmiyoruz
Bugün komşuda diyor çok ağladı akşam dedim benim bebeğim değil daha 7 de gece uykusuna geçiyor ben emzirmeye kaldırıyorum ağlamıyor gece dedim tamam gündüz ağlıyor uyuyamıyor uyuyamayınca emmek istemiyor bazen memeden inmiyor ama gece ağlamıyor hem dedim ağlasa nolcak rahatsızmı oluyorsun derdini anlatıyor çocuğum dedim nasıl tuaf insanlar var ya. Malt ı kaçtane içiyorsun canm gündğz benim memeler hep boş çünkü sabah ve akşam mama veriyorum 2 kere

Reactions: Jou
Bende yazdıktan sonra baktım en ucuzu 300 beee o kadar sanmıyordum. 400-500-600-700 gidiyor şok oldum bende bacakları ayakları sıcak olsun diye alıyım diyordum da 2-3 ay için de o kadar para verilmez yaa
Kalın tulumlar var astronot gibi banada hediye geldi onu giydirmeyi düşünüyorum

Bos bos insanlar kendileri buyütmedi sankii
Maltanayı istediğim zaman ama ananası içiyorum bazen maden suyu içiyorum degişiyo cano

Bende yazdıktan sonra baktım en ucuzu 300 beee o kadar sanmıyordum. 400-500-600-700 gidiyor şok oldum bende bacakları ayakları sıcak olsun diye alıyım diyordum da 2-3 ay için de o kadar para verilmez yaa
Kesinlikle bence de verilmez bende almayı düşündüm ama çok pahalı . Arabanız varsa arabayla gidiyorsanız öteye beriye gerekte yok canım bence

Kız ne kadar pahalı o uyyy birde polyester. Biz gece sıcak tutsun diye kuş tüyü yorganı bile 1000 küsüre aldık bende mont almayı düşünüyordum birde sadece şuan kalın kıyafeti bir tane var :)) diğeri hep ince eşofmanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…