Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Epeyde guzelmis buda ama cok pahali ben 400ze aldim bundan

Dişarı o astronat içine atlet giydir tamam

Ağlıcam ya sütüm baya azaldı. Yumuşacık oldu göğüslerim 3 saatte bir sağayım diyorum 10 cc anca geliyor Ozaman günde 2 defa sağarsam anca doluyor göğüslerim. Günde sadece 1 defa sütümden verebiliyorum okadar su içiyorum yiyorum Jou o malt güzel arttırıyor mu

Bana arttiriyo aşko seftalide oluyo maden suyuda iç ıspanak ye mutlaka o hemen oluyo bide türlü yemek olmadı aşure yap bide bebişle beraber uyu uyuyuncada doluyo

Bana arttiriyo aşko seftalide oluyo maden suyuda iç ıspanak ye mutlaka o hemen oluyo bide türlü yemek olmadı aşure yap

Maden suyu hergün mutlaka içiyorum. Baklagiller balık falan da yiyorum. Olmadı dediğim gibi aşure yapayım bide o malttan alayım bakalım

Maden suyu hergün mutlaka içiyorum. Baklagiller balık falan da yiyorum. Olmadı dediğim gibi aşure yapayım bide o malttan alayım bakalım
Evet demiştin aşure fena yapıyo diye bejde bitürlü edemedim ondan bide kızın uyudumu sende uyu uyurkende doluyo dinlenmen lazım

Tamam kizz gel sarilamm sen baş tacisin

Reactions: Jou
Kalın tulumlar var astronot gibi banada hediye geldi onu giydirmeyi düşünüyorum
Bende de 1 tane var yeğenim hiç giymedi ama büyük o da ya
Kesinlikle bence de verilmez bende almayı düşündüm ama çok pahalı . Arabanız varsa arabayla gidiyorsanız öteye beriye gerekte yok canım bence
Arabayla gidiyoruz ama yine de soğuk oluyor ya arabaya binince falan
bi astronota barışırsınız belki
Ayyyy Allah korusun kız tövbe de
Öyle valla yaa. Mont alacaktım bacakları üşür diye alayım dedimben aldım 3 5 bişey indirimlerden
Aaa kuzu bu gelince bana yazsana iyi mi nasıl diye. Bizde baktık da bu markaya modellere kaliteli mi değil mi bilemedik almadık

Lc Waikiki sürekli kupon veriyor istersen takip et belki uyguna denk getirirsin almak istersen illa .

Yorumlara baktım güzelde yorum vardı kuzu ondan aldım gelsin derimm yarın gelir inş

Ya çığlık çığlığa ilerliyoruz emmeden uyumuyor ayakta denedim besikte denedim yok banamisin demiyor
Benimki de sürekli meme peşinde, yumruğunu ve bazen de parmaklarını iştahla emiyor, doyuruyorum yine emiyor anlamadım. Emerek uyutmamaya direniyorum, emip uyuyor memede, sonrada yanağını falan seviyorum gözlerini açıyor öyle koyuyorum yatağa. Bazen de bu plan tutmuyor, babasına pasliyorum

120 tl tulumlar 80 tl mi ne geliyor
Bizim kıza 3 6 almıştı bir ay sonra giyemez 6 9 tulumlar aldim bende
Yaa o kadar artmışki her şey. Kıza alt üst eşofman takımı ve sisme yelek aldım, ikisi 700, birkaç parça da oğluma aldım 1200 verip çıktık. Nasıl oldu anlamadim

Kızlar bebekleriniz kafalarını tutabiliyor mu sabit .
Tutuyor ama her zaman değil, bazen dötü başı dagitiyor:) hala sabit süper bir şekilde tutamıyor yani, ama gün geçtikçe daha iyi oluyor.
Tabii sürekli emdiği için böyle. Biz de mandıra değiliz sonuçta, dinlenmemize izin vermeleri lazım.
Şuan tek düşündüğüm bebeği ordan nasıl çıkaracam ahahha
Jou nün meşhur bir lafı var, bir şekilde çıkacaklar nasilsa
Bebislere cingirakli çorap fln aldinizmi
Benim kızımdan kalma cingirakli coraplari duruyor, ufak ufak başladım giydirmeye
Ya benimki kaldırıyor kafayı ama tam sabitleyemiyor gibi sağa sola sallanıyor kafası acaba gelişimi geriden mi geliyor
Zannetmiyorum, birçok kişinin öyledir tahminimce ki benim oğlum da öyle

Benim kız iyice dillendi. Allahım az daha zorlasa konuşacak
Laf istiyorlar artık, benim oğlum da arada anlatıyor bir şeyler bıdı bıdı
Gündüz nerdeyse hiç uyumuyor oğlum benim ya emerek uykuya geçmek istiyor ben de emerken uyumaması için direniyorum o sırada uykusu açılıyor hiç uyumuyor ne yapacağım bilmiyorum
Aynı durumdayız, ben babaya pasliyorum böyle durumlarda
Kızlar kış için astronot tulum alacak mısınız?
Kızımın pembe tutumunu dolapa koydum, satılırsa oğluma alicam, satilmazsa da giysin pembe bir şey olmaz
Kızlar ben cumartesi günü diyetisyene gidip diyete başladım. Rezene çayını aksatma sütünü korur dedi, hakikaten de iyi geldi, deneyin derim

Ay benim çocuğumdan kan alamadılar iğne kolunda bir sağ bir sol damar aradılar çocuğum hala kendine gelemedi iki.eliyle ellerimi tutuyor artık
İnşallah cani acımadan geçer gider yavrum ya
Kıyamam ya hiç dayanamıyorum şu bebişlerin iğne işlerine. Bi ara aşıya gittiğimizde 1 yaşında bebek vardı üçlü karma aşısı varmış. Ay o bebek ağladı ben ağladım kapıda
Ay benimki de geçen boş duvara heyecanlanıp laf veriyordu
Hahah kız bizden daha iştahlı konuşuyor dimi bazen her halleri ayrı güzel
Canımız çiktı bebe olsun diye alın size ben diyolarr
Tabi onca beklenmişliğin acısını çıkaracak illa ki
Benim kızım topu pek sevdi aldı yanina uyudu içinden seside çikıyo çingıraklı ahahah

Eki Görüntüle 3133371
Oyy ben yerim o yumuk elleri çok tatlı

Eşim 3gibi geliyor okuldan o zaman ben de ona veriyorum bebişi genelde gülüşüyorlar onunla da uyku istemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…