- 25 Ağustos 2019
- 62.629
- 120.392
- 698
- 31
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #72.101
Epeyde guzelmis buda ama cok pahali ben 400ze aldim bundanEvet bunlardan var da ince gibi geldi bana daha çok şöyle bakıyordum kalın. Şimdi %25 indirim geldi lcw da.
Astronot Mont - LC WAIKIKI - 3299,99 TL
LCW baby Pembe Kapüşonlu Uzun Kollu Baskılı Kız Bebek Astronot Mont size özel indirim, taksit ve kapıda ödeme avantajlarıyla LCW'de! Hemen online alışveriş yap, ürün kapına gelsin! - W20732Z1-LT4www.lcwaikiki.com
Dişarı o astronat içine atlet giydir tamamKız ne kadar pahalı o uyyy birde polyester. Biz gece sıcak tutsun diye kuş tüyü yorganı bile 1000 küsüre aldıkbende mont almayı düşünüyordum birde sadece şuan kalın kıyafeti bir tane var :)) diğeri hep ince eşofmanlar
Bana arttiriyo aşko seftalide oluyo maden suyuda iç ıspanak ye mutlaka o hemen oluyo bide türlü yemek olmadı aşure yap bide bebişle beraber uyu uyuyuncada doluyoAğlıcam ya sütüm baya azaldı. Yumuşacık oldu göğüslerim 3 saatte bir sağayım diyorum 10 cc anca geliyor Ozaman günde 2 defa sağarsam anca doluyor göğüslerim. Günde sadece 1 defa sütümden verebiliyorum okadar su içiyorum yiyorumJou o malt güzel arttırıyor mu
Bana arttiriyo aşko seftalide oluyo maden suyuda iç ıspanak ye mutlaka o hemen oluyo bide türlü yemek olmadı aşure yap
Evet demiştin aşure fena yapıyo diye bejde bitürlü edemedim ondan bide kızın uyudumu sende uyu uyurkende doluyo dinlenmen lazımMaden suyu hergün mutlaka içiyorum. Baklagiller balık falan da yiyorum. Olmadı dediğim gibi aşure yapayım bide o malttan alayım bakalım
Evet demiştin aşure fena yapıyo diye bejde bitürlü edemedim ondan bide kızın uyudumu sende uyu uyurkende doluyo dinlenmen lazım
Yap kuzu arada yap dolsun hiç yapmasan dinlenmemiş oluyosun ben yapıyorum arada bi bakıyorum dolmuş arada derken günde 1 defa bile uyuman yeterrO dinlenme olayını yapmıyordum işte daha çok dikkat edeyim Ozaman
Tamam kizz gel sarilammHahahaha erkekler fena kızzz cok fırlamaymış
Erkeklerin daha çok gaz sıkintısı oluyomuş ya
Ama bak begenide atmamısım görsem atardımm demekki görmedim günahimı alma yütfen merve hanımm
Eneeeeee
İç Anadoludayız soğuk oluyor baya burasıÇok ince de değil ama evet böyle kalın da değil. Ben egedeyim çok çok aşırı soğuk olmuyor burda bizüm için yeterli ama soğuk yerdeyseniz yetmez haklısın
Bende de 1 tane var yeğenim hiç giymedi ama büyük o da yaKalın tulumlar var astronot gibi banada hediye geldi onu giydirmeyi düşünüyorum
Arabayla gidiyoruz ama yine de soğuk oluyor ya arabaya binince falanKesinlikle bence de verilmez bende almayı düşündüm ama çok pahalı . Arabanız varsa arabayla gidiyorsanız öteye beriye gerekte yok canım bence
Ayyyy Allah korusun kız tövbe debi astronota barışırsınız belki
Öyle valla yaa. Mont alacaktım bacakları üşür diye alayım dedimKız ne kadar pahalı o uyyy birde polyester. Biz gece sıcak tutsun diye kuş tüyü yorganı bile 1000 küsüre aldıkbende mont almayı düşünüyordum birde sadece şuan kalın kıyafeti bir tane var :)) diğeri hep ince eşofmanlar
Aaa kuzu bu gelince bana yazsana iyi mi nasıl diye. Bizde baktık da bu markaya modellere kaliteli mi değil mi bilemedik almadıkEpeyde guzelmis buda ama cok pahali ben 400ze aldim bundan
PODİUM GİYİM Sevimli Fare Kuş Baskılı Pamuklu Ayaklı Kozmonot Tulum Fiyatı, Yorumları - Trendyol
PODİUM GİYİM Sevimli Fare Kuş Baskılı Pamuklu Ayaklı Kozmonot Tulum yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Lc Waikiki sürekli kupon veriyor istersen takip et belki uyguna denk getirirsin almak istersen illaBende de 1 tane var yeğenim hiç giymedi ama büyük o da ya
Arabayla gidiyoruz ama yine de soğuk oluyor ya arabaya binince falan
Ayyyy Allah korusun kız tövbe de
Öyle valla yaa. Mont alacaktım bacakları üşür diye alayım dedimben aldım 3 5 bişey indirimlerden
Aaa kuzu bu gelince bana yazsana iyi mi nasıl diye. Bizde baktık da bu markaya modellere kaliteli mi değil mi bilemedik almadık
Yorumlara baktım güzelde yorum vardı kuzu ondan aldım gelsin derimm yarın gelir inşBende de 1 tane var yeğenim hiç giymedi ama büyük o da ya
Arabayla gidiyoruz ama yine de soğuk oluyor ya arabaya binince falan
Ayyyy Allah korusun kız tövbe de
Öyle valla yaa. Mont alacaktım bacakları üşür diye alayım dedimben aldım 3 5 bişey indirimlerden
Aaa kuzu bu gelince bana yazsana iyi mi nasıl diye. Bizde baktık da bu markaya modellere kaliteli mi değil mi bilemedik almadık
Ya yerimm bal lokumummmTamam kizz gel sarilammsen baş tacisin
Şu an %25 indirim verdi de yine çok beLc Waikiki sürekli kupon veriyor istersen takip et belki uyguna denk getirirsin almak istersen illa.
Hadi inşallah güzeldirYorumlara baktım güzelde yorum vardı kuzu ondan aldım gelsin derimm yarın gelir inş
InsallahHadi inşallah güzeldir
Benimki de sürekli meme peşinde, yumruğunu ve bazen de parmaklarını iştahla emiyor, doyuruyorum yine emiyor anlamadım. Emerek uyutmamaya direniyorum, emip uyuyor memede, sonrada yanağını falan seviyorum gözlerini açıyor öyle koyuyorum yatağa. Bazen de bu plan tutmuyor, babasına pasliyorumYa çığlık çığlığa ilerliyoruz emmeden uyumuyor ayakta denedim besikte denedim yok banamisin demiyor
Yaa o kadar artmışki her şey. Kıza alt üst eşofman takımı ve sisme yelek aldım, ikisi 700, birkaç parça da oğluma aldım 1200 verip çıktık. Nasıl oldu anlamadim120 tl tulumlar 80 tl mi ne geliyor
Bizim kıza 3 6 almıştı bir ay sonra giyemez 6 9 tulumlar aldim bende
Tutuyor ama her zaman değil, bazen dötü başı dagitiyor:) hala sabit süper bir şekilde tutamıyor yani, ama gün geçtikçe daha iyi oluyor.Kızlar bebekleriniz kafalarını tutabiliyor mu sabit .
Tabii sürekli emdiği için böyle. Biz de mandıra değiliz sonuçta, dinlenmemize izin vermeleri lazım.Jou canim ya bizimki memeyi hemen bitiriyor yarım saatte uyuyamıyor süt gelmeyince çıldırıyor ne yapicam acaba sütüm mu bitiyor cisi fln cok iyi senin başına bole bisi geliyor ku
Surekli emdiği için mi boş kalıyor
Şuan tek düşündüğüm bebeği ordan nasıl çıkaracam ahahha
Benim kızımdan kalma cingirakli coraplari duruyor, ufak ufak başladım giydirmeyeBebislere cingirakli çorap fln aldinizmi
Zannetmiyorum, birçok kişinin öyledir tahminimce ki benim oğlum da öyleYa benimki kaldırıyor kafayı ama tam sabitleyemiyor gibi sağa sola sallanıyor kafası acaba gelişimi geriden mi geliyor
Laf istiyorlar artık, benim oğlum da arada anlatıyor bir şeyler bıdı bıdıBenim kız iyice dillendi. Allahım az daha zorlasa konuşacak
Aynı durumdayız, ben babaya pasliyorum böyle durumlardaGündüz nerdeyse hiç uyumuyor oğlum benim ya emerek uykuya geçmek istiyor ben de emerken uyumaması için direniyorum o sırada uykusu açılıyor hiç uyumuyor ne yapacağım bilmiyorum
Kızımın pembe tutumunu dolapa koydum, satılırsa oğluma alicam, satilmazsa da giysin pembe bir şey olmazKızlar kış için astronot tulum alacak mısınız?
Kızlar ben cumartesi günü diyetisyene gidip diyete başladım. Rezene çayını aksatma sütünü korur dedi, hakikaten de iyi geldi, deneyin derimAğlıcam ya sütüm baya azaldı. Yumuşacık oldu göğüslerim 3 saatte bir sağayım diyorum 10 cc anca geliyor Ozaman günde 2 defa sağarsam anca doluyor göğüslerim. Günde sadece 1 defa sütümden verebiliyorum okadar su içiyorum yiyorumJou o malt güzel arttırıyor mu
Kıyamam yaAy benim çocuğumdan kan alamadılar iğne kolunda bir sağ bir sol damar aradılar çocuğum hala kendine gelemedi iki.eliyle ellerimi tutuyor artık
İnşallah cani acımadan geçer gider yavrum ya
Hahah kız bizden daha iştahlı konuşuyor dimi bazenAy benimki de geçen boş duvara heyecanlanıp laf veriyordu
Tabi onca beklenmişliğin acısını çıkaracak illa kiCanımız çiktı bebe olsun diye alın size ben diyolarr
Oyy ben yerim o yumuk elleri çok tatlıBenim kızım topu pek sevdi aldı yanina uyuduiçinden seside çikıyo çingıraklı ahahah
Eki Görüntüle 3133371
Eşim 3gibi geliyor okuldan o zaman ben de ona veriyorum bebişiBenimki de sürekli meme peşinde, yumruğunu ve bazen de parmaklarını iştahla emiyor, doyuruyorum yine emiyor anlamadım. Emerek uyutmamaya direniyorum, emip uyuyor memede, sonrada yanağını falan seviyorum gözlerini açıyor öyle koyuyorum yatağa. Bazen de bu plan tutmuyor, babasına pasliyorum
Yaa o kadar artmışki her şey. Kıza alt üst eşofman takımı ve sisme yelek aldım, ikisi 700, birkaç parça da oğluma aldım 1200 verip çıktık. Nasıl oldu anlamadim
Tutuyor ama her zaman değil, bazen dötü başı dagitiyor:) hala sabit süper bir şekilde tutamıyor yani, ama gün geçtikçe daha iyi oluyor.
Tabii sürekli emdiği için böyle. Biz de mandıra değiliz sonuçta, dinlenmemize izin vermeleri lazım.
Jou nün meşhur bir lafı var, bir şekilde çıkacaklar nasilsa
Benim kızımdan kalma cingirakli coraplari duruyor, ufak ufak başladım giydirmeye
Zannetmiyorum, birçok kişinin öyledir tahminimce ki benim oğlum da öyle
Laf istiyorlar artık, benim oğlum da arada anlatıyor bir şeyler bıdı bıdı
Aynı durumdayız, ben babaya pasliyorum böyle durumlarda
Kızımın pembe tutumunu dolapa koydum, satılırsa oğluma alicam, satilmazsa da giysin pembe bir şey olmaz
Kızlar ben cumartesi günü diyetisyene gidip diyete başladım. Rezene çayını aksatma sütünü korur dedi, hakikaten de iyi geldi, deneyin derim⚘
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?