Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Biz cerrahi hastanesinde hasan akşıka gidiyoruz kuzum. Hem eve yakın diye hem de tanıdık dr diye tercih ettik. Sende çıkacak sonuca göre hareket edeceğim ben de. Sizde deri döküntüsü var mı peki?
Hayir sadece surekli burun tıkanıklığı ve mukuslu kaka var pütürlük hic yok ben seni mutlaka yarin haberdar ederim bhcg tahlilimi orda vermistim gece yarisi severim o hastaneyi mujdeli haberi almistik

Regenesis max kullaniyorum canim sadece

Evet ya dellendi resmen kendi kendine söylendi durdu sonra uyudu çok şükür giydirirken iyiyiz biz
iki saattir dolapta sıfır ürün satan satıcı arıyom sana kozmonot için jdjdjjd
Bak bi istersen baya seçenek var uyguna sıfır ürün de var baka baka benim de aklım kaldı güzel şeyler var

Ya peluş kıyafetlerle aşırı tatlı oluyorlar

Benimkindede oluyoo o yaa ama birazdaha kalin giydirdim bi kendine geldi sankii soguksa eli bi tik daha giydir istersen bi dene

Valla bizim kışlık hicbiseyimiz yok ben eve misafirde kabul etmiyorum hediye getiren olmadi o yuzden patigimiz yelegimiz tulum hic bisey yok toplu alisveris yapicam yarin insallah ama patik nerden bulurum yün bilemedim kv orguden anlamio annemin gozleri sıkıntılı bende yetenek 0 isim zor

Hala kabul etmiyor musun helal kız :) benimde 3 alt üst takım 3 tanede tulum var başka bişi yok :)

Regenesis max kullaniyorum canim sadece
Sifa olsun insallah
Kizlarr yaa aramızda kurban bayramdan sonra hiç regl oldunuzmu ayy ben hala olamadım acayip şişti heryerim ya
Ben dogumdan sonra olmadim daha hic ya
Ya peluş kıyafetlerle aşırı tatlı oluyorlar
Ah evt pembe tavsan kiyafeti almak istiyorum bende pelus, cok pahalilar ama, bide icleri polar bazisinin, cok sicaklamaz mi onunla
Benimkindede oluyoo o yaa ama birazdaha kalin giydirdim bi kendine geldi sankii soguksa eli bi tik daha giydir istersen bi dene
Biraz alisveris yapim sonra deniyim bakiyim kat kat lahana gibi

Ben dogumdan sonra oldum bikez daha hic olamadım ya kizz acaba sütmü kesiyo regliyi benim daha yenimi kesmeye başladı acep arkadaşımın 2 sene olmamış regl sütü kesti regl oldu

Valla evinizin soğukluğuna göre bebekler bizden bi kat daha fazla giymesi gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…