- 25 Ekim 2021
- 3.706
- En iyi cevaplar
- 1
- 3.972
- 83
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #72.241
Hayir sadece surekli burun tıkanıklığı ve mukuslu kaka var pütürlük hic yok ben seni mutlaka yarin haberdar ederim bhcg tahlilimi orda vermistim gece yarisiBiz cerrahi hastanesinde hasan akşıka gidiyoruz kuzum. Hem eve yakın diye hem de tanıdık dr diye tercih ettik. Sende çıkacak sonuca göre hareket edeceğim ben de. Sizde deri döküntüsü var mı peki?
Regenesis max kullaniyorum canim sadeceUzun kollu zibin icine askili zibin giydiyomusunuz iki tane cit citliyi ust uste giydiremiyorum ben ya, citcitsiz uzun kollu ust ya da tulum almam lazim, uzun kollu citcitliyi icine bsy giydirmeden giydiriyorum mecbur, yoksa tulum olunca bende icine atlet niyetine kolsuz ya da kisa kollu citcitli giydiriyorum
Sicak ama bazen elleri yuzu soguk oluyo ya da sicakliyomu acaba onu da anlamadm
Tulum giydirince bende o zibinlardan giydiriyorum icine de uzun kollu zibinin icine ne giydiriyosun? Sapka sart dimi artik banyodan sonra
Bide banyoda da yikasak giydirmek icin cikarmak lazim, yine soguk olucak, bilemedim napicami
Badem sutu findik sutu ya da hindistan cevizi sutu dene, onlari kullaniyorum ben, badem sutu faydali da bildigim kadariyla, findik sutu de kalsiyum kaynagiymis, bu alpro marke var ya migrosta carrefourda fln, pahali ama biraz
Corbalari da kemik suyuna yapmaya calis ordan da fayda olur,
Domates sarimsak baharatlar tahin yumurta falan hep alerji yapabilecek potansiyalde seyler, onlari yememeyi dene sirayla bakalim deneye yanila bulucaz artik,
Vitamin neden almiyosun?
Evt atletsiz bana da usur gibi geliyo ama uzun kullu zibin icine bsy bulamadim giydiricek, en kullanisli sey tulum galiba
Bunlari giydirince de bi sevimli oluyo bebikler ya
iki saattir dolapta sıfır ürün satan satıcı arıyom sana kozmonot için jdjdjjdEvet ya dellendi resmen kendi kendine söylendi durdu sonra uyuduçok şükür giydirirken iyiyiz biz
Ya peluş kıyafetlerle aşırı tatlı oluyorlarUzun kollu zibin icine askili zibin giydiyomusunuz iki tane cit citliyi ust uste giydiremiyorum ben ya, citcitsiz uzun kollu ust ya da tulum almam lazim, uzun kollu citcitliyi icine bsy giydirmeden giydiriyorum mecbur, yoksa tulum olunca bende icine atlet niyetine kolsuz ya da kisa kollu citcitli giydiriyorum
Tulum giydirince bende o zibinlardan giydiriyorum icine de uzun kollu zibinin icine ne giydiriyosun? Sapka sart dimi artik banyodan sonra
Bide banyoda da yikasak giydirmek icin cikarmak lazim, yine soguk olucak, bilemedim napicami
Badem sutu findik sutu ya da hindistan cevizi sutu dene, onlari kullaniyorum ben, badem sutu faydali da bildigim kadariyla, findik sutu de kalsiyum kaynagiymis, bu alpro marke var ya migrosta carrefourda fln, pahali ama biraz
Domates sarimsak baharatlar tahin yumurta falan hep alerji yapabilecek potansiyalde seyler, onlari yememeyi dene sirayla bakalim deneye yanila bulucaz artik,
Vitamin neden almiyosun?
Evt atletsiz bana da usur gibi geliyo ama uzun kullu zibin icine bsy bulamadim giydiricek, en kullanisli sey tulum galiba
Benimkindede oluyoo o yaa ama birazdaha kalin giydirdim bi kendine geldi sankii soguksa eli bi tik daha giydir istersen bi deneUzun kollu zibin icine askili zibin giydiyomusunuz iki tane cit citliyi ust uste giydiremiyorum ben ya, citcitsiz uzun kollu ust ya da tulum almam lazim, uzun kollu citcitliyi icine bsy giydirmeden giydiriyorum mecbur, yoksa tulum olunca bende icine atlet niyetine kolsuz ya da kisa kollu citcitli giydiriyorum
Vitamin neden almiyosun?
Ooo kankii benim 5 cift pati var hediye 3tane örülmuş tulum ve 10tane yelek hangi birini giydircem kızKanki benim bi bu patiğim var yanlız başka yok valla
Off anamm ne zaman oldular yaa ayyy gözyaşım pıttSimdi kıyamıyorum da
1 Ay sonra 5 aylik olacak o zaman başlarım artık
Vaayy zengoyum diyosunOoo kankii benim 5 cift pati var hediye 3tane örülmuş tulum ve 10tane yelek hangi birini giydircem kız
Hahahaha çoğuda anneannem ördü be kızzVaayy zengoyum diyosun
Artık kış boyu giydirir durursun bende sweetshırtleri üst üste giydiririm napim jdjdjjajaa yeleğim yok örenim yok hediye alanım yok
Valla bizim kışlık hicbiseyimiz yok ben eve misafirde kabul etmiyorum hediye getiren olmadi o yuzdenpatigimiz yelegimiz tulum hic bisey yok toplu alisveris yapicam yarin insallah ama patik nerden bulurum yün bilemedim kv orguden anlamio annemin gozleri sıkıntılı bende yetenek 0 isim zor
Ben lohusaliktan sonra hic regl olmadım. Doktorum 6 aya kadar emziren annelerde normal olduğunu söyledi. Eğer yılbaşına kadar regl olmazsam gelirsin dedi.Kizlarr yaa aramızda kurban bayramdan sonra hiç regl oldunuzmu ayy ben hala olamadım acayip şişti heryerim ya
Sifa olsun insallahRegenesis max kullaniyorum canim sadece
Ben dogumdan sonra olmadim daha hic yaKizlarr yaa aramızda kurban bayramdan sonra hiç regl oldunuzmu ayy ben hala olamadım acayip şişti heryerim ya
Ah evt pembe tavsan kiyafeti almak istiyorum bende pelus, cok pahalilar ama, bide icleri polar bazisinin, cok sicaklamaz mi onunlaYa peluş kıyafetlerle aşırı tatlı oluyorlar
Biraz alisveris yapim sonra deniyim bakiyim kat kat lahana gibiBenimkindede oluyoo o yaa ama birazdaha kalin giydirdim bi kendine geldi sankii soguksa eli bi tik daha giydir istersen bi dene
Ben dogumdan sonra oldum bikez daha hic olamadım ya kizz acaba sütmü kesiyo regliyi benim daha yenimi kesmeye başladı acep arkadaşımın 2 sene olmamış regl sütü kesti regl olduSifa olsun insallah
Ben dogumdan sonra olmadim daha hic ya
Ah evt pembe tavsan kiyafeti almak istiyorum bende pelus, cok pahalilar ama, bide icleri polar bazisinin, cok sicaklamaz mi onunla
Biraz alisveris yapim sonra deniyim bakiyim kat kat lahana gibi
Haaa oylemii iyi ozaman bende ozamana kadar olmazsam giderimmBen lohusaliktan sonra hic regl olmadım. Doktorum 6 aya kadar emziren annelerde normal olduğunu söyledi. Eğer yılbaşına kadar regl olmazsam gelirsin dedi.
Bende hiç olmadım canımHaaa oylemii iyi ozaman bende ozamana kadar olmazsam giderimm
Valla evinizin soğukluğuna göre bebekler bizden bi kat daha fazla giymesi gerekiyorSifa olsun insallah
Ben dogumdan sonra olmadim daha hic ya
Ah evt pembe tavsan kiyafeti almak istiyorum bende pelus, cok pahalilar ama, bide icleri polar bazisinin, cok sicaklamaz mi onunla
Biraz alisveris yapim sonra deniyim bakiyim kat kat lahana gibi
Benim anane 14 çocuğunun çocuklarına örse yeter kajdjdjdHahahaha çoğuda anneannem ördü be kızz
Ben bekarken bile örüp örüp saklamış hep
Ohh o bile yeter zaten kışın çok dışarı cikilmiyor etmiyorum valla herkes yerinde sagolsunHala kabul etmiyor musun helal kız :) benimde 3 alt üst takım 3 tanede tulum var başka bişi yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?