- 8 Nisan 2017
- 7.368
- 8.434
- 198
- 38
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #72.221
Banyo yaptirirken usuyo bizimki de, salonun ortasinda yikiyoruz cocugu
Aa anladim, bende diyorum 3 ayda nasi baslandi biz de baslayalimbizim daha beklemedeyiz demekki bi sure daha
Cocuk 3 aylik ben ilk defa gecen gun arabada altini degistirdim, cok zor biseymis gibi saniyo insan ilk cocukta, bnm de ilk bebegim ya korkmustm bi ya disarda kaka yaparsa diye, degistiriliyomus bi sekilde
Bugün drla konustuk 1 haftadir zaten diyetteydim ama mukuslu kaka hala devam edince coklu besin alerjisi var muhtemelen dedi yarin testimiz var bakalim artik ne yicegimi sasirmis durumdayim vitamin alamiyorum dogru duzgun saclarim dokulmeye basladi halsizlik ona keza vallahi allah yardimcimiz olsun ben ette tuketemiyorum fazla midem almiyor çorbapara dayandim oda tel sehriye arpa mercimek baska altarnatifim yokAa 3 aylikken mi baslatti, neye gore baslatti kilosuna ve gelisimine gore mi acaba, biz de 3 ayi doldurduk ve sizinkiyle ayni kilodayiz
Sut urunleri alerjisi cok zor bisey, Allah beterinden korusun bizde de var
Tereyag, peynir, sutlu tatlilar, dondurma, krema herseyi kesmen gerek, bi kurabiye yiyosun icinde tereyag var hop kabarcik oluyo yuzunde
Bi kek yiosun icinde sut var hop kabarcik
Firina attigin yemegin ustune doktugun besamel sosa kadar dikkat etmek gerekiyo
Paketli gidalardaki sut tozu da alerji yapiyo, ay ne yicemi bilemiyorum bende
Heh ben de tam o konuya parmak basiyodummasallah minik ayaklar cok seker olmus
Aliştırcaksın zamanı geldimi kuzu saatine göre zorla uyutucaksın o an da alışıcakAy bitmez doğru diyorsun
Kafam benim çok karışık ben zaten 2 Ay sonra ise baslicsm bu kız her türlü memede uyumaktan vazgeçecek
2 Ay daha Allahim izniyle beslensin
Sonra ek gıda v biberon olacak sagacaim isyerinde nasıl.bir uykunduzeni kurcam
üçüncüyü hayal dahi edemiyorum . Dün misafirim vardı bebekli sallayacaktım yere oturdum biri dedi ki rahat edebilir misin . Walla dedim biz her yerde sallıoz emişioz yer mekan aramıyoruz artık. Geçen bebek arabasında bezini değiştim kızı parka götürmüştüm ilkinde böyle şeyler olmadı hiç yapmadım yani
Abovv kız naptın yazık çocuğa burası da soğuk ama ben bir tayt birde üzerine ince sweat giydirdim okadar. Kış gelince bu beybiler Ozaman ne giyecek hem çok sıcağa alıştırmamak lazım hemen hasta olurlar.
Bugün drla konustuk 1 haftadir zaten diyetteydim ama mukuslu kaka hala devam edince coklu besin alerjisi var muhtemelen dedi yarin testimiz var bakalim artik ne yicegimi sasirmis durumdayim vitamin alamiyorum dogru duzgun saclarim dokulmeye basladi halsizlik ona keza vallahi allah yardimcimiz olsun ben ette tuketemiyorum fazla midem almiyor çorbapara dayandim oda tel sehriye arpa mercimek baska altarnatifim yok
Aliştırcaksın zamanı geldimi kuzu saatine göre zorla uyutucaksın o an da alışıcak
Benimde saçlarım öyle yaVallahi işin zor yavrum ya
Allah yardimcin olsun
Benimde saclarim cok dökülüyor doktora soledim kadın doğumcuya bi vitamin yazmış 1600 tl yutuyor 2 ilaç almadım
Dağa uygun bisi bakcam aşırı top top dökülüyor
Et bende yiyemiyorum köfte tavuk fln denesen
Ben 1 haftadır içine mutlaka kolsuz zıbın atlet giydiriyorum. Üstüne de tulum ya da alt üst normal penye. Atletini giymeyince karnı soğuk oluyordu şimdi sıcacık. Ayağa da çorap. Sabah ilk kalkınca 1 2 saat yelek. Dışarı çıkacaksak da penye ceket+Şapka. Geceleri soğuk olmaya başladı cuma baya soğuk gösteriyor hava durumu, artık uyku tulumuna geçeceğimKizlar havalar sogudu evde ve disarda ne giydiriyosunuz bebislere ??
Ev suan 23,5 derece uzun kollu citcitli body giydirdim teninin ustune, onun ustunde de penye yelek var, alt da patikli uzun alt
İyimi yoksa ince mi gelir bilemedim, atlet gibi bise yok direkt teni e giydiriyoruz ya usumesinden endiseleniyorum
Şapka da takmadim kafa usur mu acaba azcik saci var yavrucuumun dökülüyolar
İstanbuldayim hava serin
Canımm çok geçmiş olsun yaBugün drla konustuk 1 haftadir zaten diyetteydim ama mukuslu kaka hala devam edince coklu besin alerjisi var muhtemelen dedi yarin testimiz var bakalim artik ne yicegimi sasirmis durumdayim vitamin alamiyorum dogru duzgun saclarim dokulmeye basladi halsizlik ona keza vallahi allah yardimcimiz olsun ben ette tuketemiyorum fazla midem almiyor çorbapara dayandim oda tel sehriye arpa mercimek baska altarnatifim yok
Vallaha ebebekten swetshırt almıştım onları giydiriyorum yaz bebeği olunca afalladımAa 3 aylikken mi baslatti, neye gore baslatti kilosuna ve gelisimine gore mi acaba, biz de 3 ayi doldurduk ve sizinkiyle ayni kilodayiz
Sut urunleri alerjisi cok zor bisey, Allah beterinden korusun bizde de var
Tereyag, peynir, sutlu tatlilar, dondurma, krema herseyi kesmen gerek, bi kurabiye yiyosun icinde tereyag var hop kabarcik oluyo yuzunde
Bi kek yiosun icinde sut var hop kabarcik
Firina attigin yemegin ustune doktugun besamel sosa kadar dikkat etmek gerekiyo
Paketli gidalardaki sut tozu da alerji yapiyo, ay ne yicemi bilemiyorum bende
Heh ben de tam o konuya parmak basiyodummasallah minik ayaklar cok seker olmus
Len benimki de kafaya bişey takınca kuduruyırOooo biz sezonu açalı2 haftadır kalkınca yeleğini falan giydiriyorum ev soğuk oluyo bugünde banyo yaptırdım şapka falan taktım hiç sevmedi
Kanki benim bi bu patiğim var yanlız başka yok vallaAyyy gelsinn bende giydirecemm uyansın benim ponçiğimm
Cinsiyetini öğrenmeden englsih home da görüp almıştımUyy yerim o ayaklarıçok tatlı patikler
Yağmur yağdı buraya Anadolu yakası baya soğudu valla . Açın sezonları kış gösterdi yüzünü artıkİstanbuldayım bende hemencik açım sezonu tatlı maşallah ya yerim o ayakları
Sağlık sistemini artık aklım fikrim almiyor bebeginde benimde tüm ilaçlarimiz özel para dayanmiyor resmen 1600 tl ne ya tanidik bi eczaneye sor kuzum takviye gıda mutlaka uygun bulursun kofte tavuk tuketiyorum ama bebis uyumadigi icin kofte cok zorVallahi işin zor yavrum ya
Allah yardimcin olsun
Benimde saclarim cok dökülüyor doktora soledim kadın doğumcuya bi vitamin yazmış 1600 tl yutuyor 2 ilaç almadım
Dağa uygun bisi bakcam aşırı top top dökülüyor
Et bende yiyemiyorum köfte tavuk fln denesen
Çokk tesekkur ederim canim valla aynisini benim dr soyledi sonra kabiz olduk mama kullandik iyi gelmesi icin yine ayni olunca alerjiden suphelendi sen hangi dr goturuyosun bebisi ben yarin emin meteye goturucem test icinBen 1 haftadır içine mutlaka kolsuz zıbın atlet giydiriyorum. Üstüne de tulum ya da alt üst normal penye. Atletini giymeyince karnı soğuk oluyordu şimdi sıcacık. Ayağa da çorap. Sabah ilk kalkınca 1 2 saat yelek. Dışarı çıkacaksak da penye ceket+Şapka. Geceleri soğuk olmaya başladı cuma baya soğuk gösteriyor hava durumu, artık uyku tulumuna geçeceğim
Canımm çok geçmiş olsun yagördüm bugün attığın fotoyu, benimkinin kıvamı da o şekilde ama içinde bişey de vardı senin. Sadece anne sütü aldığı ve sürekli emdiği için o cıvık kıvama normal demişti bizim dr. Test sonucunu ben de sabırsızlıkla bekliyorum. Ben omega aldım bu hafta iyi geldi sanki
Biz cerrahi hastanesinde hasan akşıka gidiyoruz kuzum. Hem eve yakın diye hem de tanıdık dr diye tercih ettik. Sende çıkacak sonuca göre hareket edeceğim ben de. Sizde deri döküntüsü var mı peki?Çokk tesekkur ederim canim valla aynisini benim dr soyledi sonra kabiz olduk mama kullandik iyi gelmesi icin yine ayni olunca alerjiden suphelendi sen hangi dr goturuyosun bebisi ben yarin emin meteye goturucem test icin
Evet ya dellendi resmen kendi kendine söylendi durdu sonra uyuduLen benimki de kafaya bişey takınca kuduruyır
Ha bide kıyafet giyerken sanki işkence çekşyormuş gibi bağırıyor delircem
Uzun kollu zibin icine askili zibin giydiyomusunuz iki tane cit citliyi ust uste giydiremiyorum ben ya, citcitsiz uzun kollu ust ya da tulum almam lazim, uzun kollu citcitliyi icine bsy giydirmeden giydiriyorum mecbur, yoksa tulum olunca bende icine atlet niyetine kolsuz ya da kisa kollu citcitli giydiriyorumKuzum bnce askılı zıbın giydir içine üstüne de ne giydireceksen kıyafetini öyle giydir .
Sicak ama bazen elleri yuzu soguk oluyo ya da sicakliyomu acaba onu da anlamadmCanım gögsü ve sırtı sıcaksa üsümüyo demekktir
Tulum giydirince bende o zibinlardan giydiriyorum icine de uzun kollu zibinin icine ne giydiriyosun? Sapka sart dimi artik banyodan sonraBen mutlaka zıbın giydiriyorum şimdi kısa kollu zıbın aldım onları giydiriyorum. Üstüne ince tulum giydirdim bugün. Banyo yaptığı için yelek bide. Yeleği uykudan uyanınca giydiriyorum hep bizim ev serin. Çorap zaten artık çıkmazşapkayı da banyo yaptığı için taktım hiç sevmedi normal zamanda takmam. Ama bebekler önce kafadan üşürmüş
Bide banyoda da yikasak giydirmek icin cikarmak lazim, yine soguk olucak, bilemedim napicamiBen ilk bebemide ikinciyide hep salonda yikadim banyo küçük daral geliyor
Badem sutu findik sutu ya da hindistan cevizi sutu dene, onlari kullaniyorum ben, badem sutu faydali da bildigim kadariyla, findik sutu de kalsiyum kaynagiymis, bu alpro marke var ya migrosta carrefourda fln, pahali ama birazBugün drla konustuk 1 haftadir zaten diyetteydim ama mukuslu kaka hala devam edince coklu besin alerjisi var muhtemelen dedi yarin testimiz var bakalim artik ne yicegimi sasirmis durumdayim vitamin alamiyorum dogru duzgun saclarim dokulmeye basladi halsizlik ona keza vallahi allah yardimcimiz olsun ben ette tuketemiyorum fazla midem almiyor çorbapara dayandim oda tel sehriye arpa mercimek baska altarnatifim yok
Evt atletsiz bana da usur gibi geliyo ama uzun kullu zibin icine bsy bulamadim giydiricek, en kullanisli sey tulum galibaBen 1 haftadır içine mutlaka kolsuz zıbın atlet giydiriyorum. Üstüne de tulum ya da alt üst normal penye. Atletini giymeyince karnı soğuk oluyordu şimdi sıcacık. Ayağa da çorap. Sabah ilk kalkınca 1 2 saat yelek. Dışarı çıkacaksak da penye ceket+Şapka. Geceleri soğuk olmaya başladı cuma baya soğuk gösteriyor hava durumu, artık uyku tulumuna geçeceğim
Bunlari giydirince de bi sevimli oluyo bebikler yaVallaha ebebekten swetshırt almıştım onları giydiriyorum yaz bebeği olunca afalladım
Ayaklara bunları giydiriyorum kapşonlulara geçicez artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?