Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Ben ilk bebemide ikinciyide hep salonda yikadim banyo küçük daral geliyor

Bugün drla konustuk 1 haftadir zaten diyetteydim ama mukuslu kaka hala devam edince coklu besin alerjisi var muhtemelen dedi yarin testimiz var bakalim artik ne yicegimi sasirmis durumdayim vitamin alamiyorum dogru duzgun saclarim dokulmeye basladi halsizlik ona keza vallahi allah yardimcimiz olsun ben ette tuketemiyorum fazla midem almiyor çorbapara dayandim oda tel sehriye arpa mercimek baska altarnatifim yok

Aliştırcaksın zamanı geldimi kuzu saatine göre zorla uyutucaksın o an da alışıcak

Hahah bende ya
Bugun arkadaşa kilosuna bakmaya gittim
Onunda bebesi var
Onlardayiz ama birarada değiliz eşler arasında bebek dönüşümü ile 1 bardak çay içtik kalktık
Bugun bari kahve içermiyiz dedi bende tmm dedim sonra bizim kiz durmadi ben bakim sen kahveni iç kahven soğudu
Bende sicak dokunuyor bana soğuğa alıştım dedim

Kışında kalın tulum giydiririm kuzu napam
Ama burnu buz gibi üşür o diyemezde

Vallahi işin zor yavrum ya
Allah yardimcin olsun
Benimde saclarim cok dökülüyor doktora soledim kadın doğumcuya bi vitamin yazmış 1600 tl yutuyor 2 ilaç almadım
Dağa uygun bisi bakcam aşırı top top dökülüyor
Et bende yiyemiyorum köfte tavuk fln denesen

Benimde saçlarım öyle ya çok sıkıldım her yer saç oluyor. Sinirime hakim olamayıp sıfıra vurcam kafayı o olacak

Ben 1 haftadır içine mutlaka kolsuz zıbın atlet giydiriyorum. Üstüne de tulum ya da alt üst normal penye. Atletini giymeyince karnı soğuk oluyordu şimdi sıcacık. Ayağa da çorap. Sabah ilk kalkınca 1 2 saat yelek. Dışarı çıkacaksak da penye ceket+Şapka. Geceleri soğuk olmaya başladı cuma baya soğuk gösteriyor hava durumu, artık uyku tulumuna geçeceğim
Canımm çok geçmiş olsun ya gördüm bugün attığın fotoyu, benimkinin kıvamı da o şekilde ama içinde bişey de vardı senin. Sadece anne sütü aldığı ve sürekli emdiği için o cıvık kıvama normal demişti bizim dr. Test sonucunu ben de sabırsızlıkla bekliyorum. Ben omega aldım bu hafta iyi geldi sanki

Vallaha ebebekten swetshırt almıştım onları giydiriyorum yaz bebeği olunca afalladım
Ayaklara bunları giydiriyorum kapşonlulara geçicez artık

Oooo biz sezonu açalı 2 haftadır kalkınca yeleğini falan giydiriyorum ev soğuk oluyo bugünde banyo yaptırdım şapka falan taktım hiç sevmedi
Len benimki de kafaya bişey takınca kuduruyır
Ha bide kıyafet giyerken sanki işkence çekşyormuş gibi bağırıyor delircem

Sağlık sistemini artık aklım fikrim almiyor bebeginde benimde tüm ilaçlarimiz özel para dayanmiyor resmen 1600 tl ne ya tanidik bi eczaneye sor kuzum takviye gıda mutlaka uygun bulursun kofte tavuk tuketiyorum ama bebis uyumadigi icin kofte cok zor

Çokk tesekkur ederim canim valla aynisini benim dr soyledi sonra kabiz olduk mama kullandik iyi gelmesi icin yine ayni olunca alerjiden suphelendi sen hangi dr goturuyosun bebisi ben yarin emin meteye goturucem test icin

Çokk tesekkur ederim canim valla aynisini benim dr soyledi sonra kabiz olduk mama kullandik iyi gelmesi icin yine ayni olunca alerjiden suphelendi sen hangi dr goturuyosun bebisi ben yarin emin meteye goturucem test icin
Biz cerrahi hastanesinde hasan akşıka gidiyoruz kuzum. Hem eve yakın diye hem de tanıdık dr diye tercih ettik. Sende çıkacak sonuca göre hareket edeceğim ben de. Sizde deri döküntüsü var mı peki?

Kızlar şimdi instada karşıma çıktı çok tatlı şeyler var. Dün de konuşmuştuk bu kozmonot kalın gibi duruyor bi bakın isterseniz.

Kuzum bnce askılı zıbın giydir içine üstüne de ne giydireceksen kıyafetini öyle giydir .
Uzun kollu zibin icine askili zibin giydiyomusunuz iki tane cit citliyi ust uste giydiremiyorum ben ya, citcitsiz uzun kollu ust ya da tulum almam lazim, uzun kollu citcitliyi icine bsy giydirmeden giydiriyorum mecbur, yoksa tulum olunca bende icine atlet niyetine kolsuz ya da kisa kollu citcitli giydiriyorum
Canım gögsü ve sırtı sıcaksa üsümüyo demekktir
Sicak ama bazen elleri yuzu soguk oluyo ya da sicakliyomu acaba onu da anlamadm
Tulum giydirince bende o zibinlardan giydiriyorum icine de uzun kollu zibinin icine ne giydiriyosun? Sapka sart dimi artik banyodan sonra
Ben ilk bebemide ikinciyide hep salonda yikadim banyo küçük daral geliyor
Bide banyoda da yikasak giydirmek icin cikarmak lazim, yine soguk olucak, bilemedim napicami
Badem sutu findik sutu ya da hindistan cevizi sutu dene, onlari kullaniyorum ben, badem sutu faydali da bildigim kadariyla, findik sutu de kalsiyum kaynagiymis, bu alpro marke var ya migrosta carrefourda fln, pahali ama biraz
Corbalari da kemik suyuna yapmaya calis ordan da fayda olur,
Domates sarimsak baharatlar tahin yumurta falan hep alerji yapabilecek potansiyalde seyler, onlari yememeyi dene sirayla bakalim deneye yanila bulucaz artik,
Vitamin neden almiyosun?
Evt atletsiz bana da usur gibi geliyo ama uzun kullu zibin icine bsy bulamadim giydiricek, en kullanisli sey tulum galiba
Vallaha ebebekten swetshırt almıştım onları giydiriyorum yaz bebeği olunca afalladım
Ayaklara bunları giydiriyorum kapşonlulara geçicez artık
Bunlari giydirince de bi sevimli oluyo bebikler ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…