Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kız biz ailecek uzunuz bebe de uzun o yüzden şu an kıyafet alsam bir yaş alırım cidden çok hızlı büyüyor ve 61 cm daha yeni 3 aylık oldu manken gibi kız olucak kdjdjd

Uyy maşallah Ozaman büyük almak iyi zaten al gitsin 1 yaş:)

Bugün bizim evlilik yıldönümümüz ve benim yeni hatırlamam:) eşimi aradım şimdi yıldönümümüz kutlu mutlu olsun dedim salak dedi güldü kapadık
Hic evlilik yildonumu kutlamayiz,
Benim eşimde heçç yok boyle romantik şeylerden,evlilik bile teklif etmedi,
Ciddi dusunuyoz evlenek dedi o kadar
Aksama sizde kutlama var desene:)

Hic evlilik yildonumu kutlamayiz,
Benim eşimde heçç yok boyle romantik şeylerden,evlilik bile teklif etmedi,
Ciddi dusunuyoz evlenek dedi o kadar
Aksama sizde kutlama var desene:)

Ya biz bi kere kutladık güya yemeğe götürdü güzel hazırlandım düğünemi gidiyoruz dedi güldü. Neyse yemek yedik hadi kalkalım dedi hemen :) eve geldik üstünü değiştir de annemlere gidelim dedi:) neyse yemek sonrası çayımızı orada içtik. Fırsat bulursam güzel bir hazırlık yapacağım bakalım :) hediye olarakta bizim kızı veririm kucağına minikte güzel hediye mi olur

Sende ben gibi kışa dımdızlak girmişsin tebrikler kız
Valla aynı oyle oldu canım dogalgazida acmadik temizligi bu hafta yapilcak battaniyeye sarip sarmaliyorum gecede yanima yatiriyorum sariliyorum usumesin diye

çok mantıklı en güzel hediye

Kız biz ailecek uzunuz bebe de uzun o yüzden şu an kıyafet alsam bir yaş alırım cidden çok hızlı büyüyor ve 61 cm daha yeni 3 aylık oldu manken gibi kız olucak kdjdjd
Kız benimkine doğunca doktor falan uzun olacak dedi 3 aylık kontrolde 58 cm çıktık bakınca uzun da duruyo

Yalniz yemege gitmeniz guzel hos ama çaya kaynana gitmeniz efsane olmus
Tabi canim en guzel hediyeyi prensesi dogurarak vermişsin zaten,o sana dusunsun bakalim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…