- 25 Ekim 2021
- 3.706
- En iyi cevaplar
- 1
- 3.972
- 83
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #72.461
Valla kuzum esim bizle yatmiyor ezerim diye korkuyoBenim koca hemen mızmızlanıyor yatağına koy diye
Serile Serpile yatamıyor çünkü bebek yatakta olunca
Keske burasi da sogusa buraz,inan hirka giymeyi bile ozledim.Denizlideyim canim kent ormaninin dibindeyiz
Atak döneminde olabilir, pişik vs var mi baktınız mi? Bir de benm gözlemim havaların soğuması ile birlikte sanki bir tık gazı arttı benm kızımın. Bizde de gece gaz çıkartmak icin uyanma başladı bu aralar. Gerci demir ilacının da etkisi var biraz.Kizlar bi bakın,benim oglan bu gece bi uyudu bi agladi,bi uyudu bi agladi.aslinda dun gece de boyleydi,gazi vardir dedim geciştirdim.
2 gecedir,yarim saat uyuyo uyaniyo ağliyo, emiyo uyuyo tekraruyaniyo.hamakta salliyorum susuyo,sallamayi birakinca bi sure sonra uyaniyo ağliyo.
Ne o uyudu ne ben uyudum,simdi tamamen uyandirdim
Haftaya doktor kontrolum var ama erkene mi alsam bilemedim?
Biz de genelde öyleydik. Geçen hafta cocuk kardiyologu bunu farketti ve kızdı. Alıştırmışsınız dedi. Karnı tok altı temiz ve gazı çıkmış ise koyun beşiğine/ hamagina azıcık ağlar sonra susar, Ağlasın biraz birsey olmaz dediYok benimki hep benimle olacak kucakta cok nadiren 10dk oyun halisinda durur
Bende bilmiyorum harbiden ne oli
Böyle insanlarla görüşmeyin bileKızlar ya geçen bir tanıdığa gittim gitmez olaydım. Oğlum emmeyi seviyor orda birkaç kez emzirdim tutturdu diyo ki senin sütün yok olsa çocuk böyle sık sık emmezsüt olmasa kilo almaz çocuk doktor de söyler dedim ama anlamadı ısrarla yok yok sütün az dedi durdu öyle gerildim ki. Millete dert oluyor mememiz mamamız
Ağzı olan herkes bu konuda yorum yapma hakkı buluyo kendinde malesef can sıkıcı. Aynen görüşmemek en sağlıklısı vallaAtak döneminde olabilir, pişik vs var mi baktınız mi? Bir de benm gözlemim havaların soğuması ile birlikte sanki bir tık gazı arttı benm kızımın. Bizde de gece gaz çıkartmak icin uyanma başladı bu aralar. Gerci demir ilacının da etkisi var biraz.
Biz de genelde öyleydik. Geçen hafta cocuk kardiyologu bunu farketti ve kızdı. Alıştırmışsınız dedi. Karnı tok altı temiz ve gazı çıkmış ise koyun beşiğine/ hamagina azıcık ağlar sonra susar, Ağlasın biraz birsey olmaz dedişimdi bir haftadir bende hamagina koyuyorum gündüzleri tepesine de ip gerip oyuncaklar astım basında konuşup oyaliyorum. Uyku vakti gelince de cok az sallıyorum biraz ağlıyor ama sabredersem uyuyor. Hamak cok ise yarıyor ebebekte var ve fiyatı da uygun. Tavsiye ederim. Siz de dinlenirsiniz biraz.
Böyle insanlarla görüşmeyin bilebana annem bir kez acaba sütunun besleyiciligimi az dedi demedigimi bırakmadım kendi anneme bu konunun affı yok. Süt veya mama, besliyor yA da beslemiyor, az ya da cok, anneden başka kimseye laf düşmez. Nokta
Pisik yok,gece gaz da cikarmiyo,yine de gaz olabilir.yalniz sizi demir ilacina başlatmis doktor ben erken daha saniyodumAtak döneminde olabilir, pişik vs var mi baktınız mi? Bir de benm gözlemim havaların soğuması ile birlikte sanki bir tık gazı arttı benm kızımın. Bizde de gece gaz çıkartmak icin uyanma başladı bu aralar. Gerci demir ilacının da etkisi var biraz.
Biz de genelde öyleydik. Geçen hafta cocuk kardiyologu bunu farketti ve kızdı. Alıştırmışsınız dedi. Karnı tok altı temiz ve gazı çıkmış ise koyun beşiğine/ hamagina azıcık ağlar sonra susar, Ağlasın biraz birsey olmaz dedişimdi bir haftadir bende hamagina koyuyorum gündüzleri tepesine de ip gerip oyuncaklar astım basında konuşup oyaliyorum. Uyku vakti gelince de cok az sallıyorum biraz ağlıyor ama sabredersem uyuyor. Hamak cok ise yarıyor ebebekte var ve fiyatı da uygun. Tavsiye ederim. Siz de dinlenirsiniz biraz.
Böyle insanlarla görüşmeyin bilebana annem bir kez acaba sütunun besleyiciligimi az dedi demedigimi bırakmadım kendi anneme bu konunun affı yok. Süt veya mama, besliyor yA da beslemiyor, az ya da cok, anneden başka kimseye laf düşmez. Nokta
Bizde saat başı kalktık 5 dk emiyor sonra ağzı kilit mümkün değil açmak,
Evet ya uyumak isteyip uyuyamayınca da acısını bizden çıkarıyorlar
Ben bazen şu müziği açıp arabaya koyup evde tur atıyorum. Her zaman işe yaramıyor ama dene bakalım
Kızlar ya geçen bir tanıdığa gittim gitmez olaydım. Oğlum emmeyi seviyor orda birkaç kez emzirdim tutturdu diyo ki senin sütün yok olsa çocuk böyle sık sık emmezsüt olmasa kilo almaz çocuk doktor de söyler dedim ama anlamadı ısrarla yok yok sütün az dedi durdu öyle gerildim ki. Millete dert oluyor mememiz mamamız
Bugün bizim evlilik yıldönümümüz ve benim yeni hatırlamam:) eşimi aradım şimdi yıldönümümüz kutlu mutlu olsun dedim salak dedi güldü kapadık
Aynen öyle valla kendi yaşadıklarının acısını bizlerden çıkarıyorlar heraldeAy zaten kendinle çelisiyorsun sütüm yetiomu diye bide millet fena
Bebekler aç olmasalarda analarının kokusunu ister bide yaşamış insanlarda aynını diyor
Hadi inşallah iyi haberlerle gelAlerji testine gidiyoruz inşallah sorunsuz hallederiz çok korkuyorum ya
Havlu ısıtıp karnına koy bakalım canım üşüttüğübdeb şüpheleniuotsanDenim kuzu
Bugun bir türlü dalamadi besige koydukca uyandı gözler kapalı agliyo gaz çıkardı üşüttü de karnımı agriyo acaba aman dertlerini de diyemiyorlar uyusun bakalım kucakta uyumazsa çıldırıyor
Atak döneminde olabilir, pişik vs var mi baktınız mi? Bir de benm gözlemim havaların soğuması ile birlikte sanki bir tık gazı arttı benm kızımın. Bizde de gece gaz çıkartmak icin uyanma başladı bu aralar. Gerci demir ilacının da etkisi var biraz.
Hadi inşallah iyi haberlerle gel
Havlu ısıtıp karnına koy bakalım canım üşüttüğübdeb şüpheleniuotsan
Aynen öyle valla kendi yaşadıklarının acısını bizlerden çıkarıyorlar heralde
Hahaha bizim de 2 eylüldü, akşam 8de anaaa bugün günlerden ne dedim de öyle hatırladık son 4 saat kalaBugün bizim evlilik yıldönümümüz ve benim yeni hatırlamam:) eşimi aradım şimdi yıldönümümüz kutlu mutlu olsun dedim salak dedi güldü kapadık
Bide gaz masajı yap canım havlu dan sonraSıkışıp ağlıyor gaz çıkarıyor denim kuzu
.hayırlı haberlerle gel kuzumAlerji testine gidiyoruz inşallah sorunsuz hallederiz çok korkuyorum ya
Yahu siz hangi bolge de oturuyonuz oyle,bizim burda mutfak cami açik yattigimiz halde yastiklar sirilsiklam ter:) oluyo
Benim bebenin verem aşisi vurulan yer kabarmis,dumduzdu hicc bisey yoktu,yeni fark ettim:)
Cagırsalar diyorum hanfendi durmuyor huysuz dedim oralarda düzeni bozulur dedim hahahaha
Elaziğ dayim,buralar cook sicak,ev hala 32 dereceKiz nerdesin sen biz donuyoz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?