Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Bizimde öyle çok oldu bakalım bu sefer farklı olacak inş :)

Ewt yakınmışiz,yaz ayinda burasi resmen çöl sicagiydi.
Düşun ki bebegi emzirmiyodum,40 gun sütümü sagip verdim,ara ara emzirdim sadece.o kadar sicakti ki emzirince terden patliyodum
Yazın burda değildim ağustos sonu geldim ben de uyurken yastığın çevirecek yüzü kalmıyor sıcaktan evet ya emzirmek çok zor şu an bile sürekli tişört değiştiriyorum

Yazın burda değildim ağustos sonu geldim ben de uyurken yastığın çevirecek yüzü kalmıyor sıcaktan evet ya emzirmek çok zor şu an bile sürekli tişört değiştiriyorum
Kis gelsin,üsumeye ragziyim, gerci o zaman da bebeler 6 aylik olacak,artik annenin antikorlari bebeleri korumayacak ve hasta olacaklar(insallah olmazlar.tam kişa denk geliyo ya ilk 6 aydan sonrasi

Bur da kiş cok cetin degil ewt. Muşa hic gitmedim ama benim doktora muştan gelen hanimlar vardi hamile. tanismistik,buralarin insanlari gibiler:)
İnsanları iyi ya ben sıkıntı yaşamadım hiç sağ olsunlar epey alıştık biz de buraya ne zaman gideriz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…