Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Sanırım geçici bir durum bebeklerdeki alerji. Bişey dedi mi o konuyla ilgili
1 yasina kadar gecer dedi ama bü süreç ek gıdaya başlayınca cok zor oluyor sabır lazim dedi kendinde dikkat et bolca emzir gıdanı mutlaka al sadece corba icme bide hergun yediklerini duzenli yaz dedi reflüdende suphelendi onun icinde ilac verdi kusmalari cok oldugu ve agzi sulandigi icin kilo aliminda sorun olursa idrar tesi alicak

Gecmis olsun.Alla alla sadece resimdeki şu kakadaki ince uzun şeyden mi yola cikarak gitmiştin? Biz gitsek biz de de cikar biseyler.ve hersey yasak,keske yiyebileceklerini yazsalarmis
Canim hem o yuzden hemde surekli kabız oluyor cocuk ve kakasi hic pütürlü degil hep mukuslu ihmal etmek istemedim oda kurumus kan dedi zaten

Off kuzum yaaa. Benim kuzenimin ikizleri var birinde alerji çıkmıştı ama ek gıdada sorun yaşamadı. İnşallah sizinde öyle olur

Rota için ne dedi peki canım

Rota için ne dedi peki canım
Siz karar vericeksiniz ona dedi yani suan cok belirtileriniz yok yaptirirsaniz daha fazla alerjik reaksiyon olur yaptirmazsanizda 1 1.5 yasi civarinda 1 kez hastanede bu konuda 4 5 gun yatisiniz olur yakalanirsa dedi esimle aksam konusucaz bakalim kafam cok karisti

Ama cidden bizlerde gitsek biseylere alerjileri çikar.ama gecici bi donem uzulup yorma kendini,hersey yoluna girer ins
Insallah canim rabbim korusun butun kuzucuklarimi cok zor bi süreç simdiden ek gıdayı dusunur oldum aksam ne yicem yarin ne yemegi yapcam vs

Anladım canım beni de aynı durum bekliyor büyük ihtimalle benim doktor ne diyecek ona göre sorarım sana yazarım canım

Ama cidden bizlerde gitsek biseylere alerjileri çikar.ama gecici bi donem uzulup yorma kendini,hersey yoluna girer ins
Zaten genelde cevremdekilerin alerjik bebekleri var küfe toza polene bile olan var nasıl bisey anlamadim allahtan ormanin dibindeyimde oksijen bol

Anladım canım beni de aynı durum bekliyor büyük ihtimalle benim doktor ne diyecek ona göre sorarım sana yazarım canım
Insallah hayirli haberlerle gelirsin açıkcası cok zormuş bu durum insan ne yapacgini sasiriyor sen nezaman teste gidiceksin

Jou bebek arabası fikri işe yaradı canm bugün hep onla uyudu. Ev içinde fink fink geziyoruz artık dışarıda çıkabiliriz ama şansımıza havalar soğudu
Hahahaha fink fink ayy allahımm ne güldümm inanırmısınn ben şuan gezdiriyorumm iyi geliyo kendi gezmiş gibi hissediyorr
Evett dışarı çikabilirizz ama iştee tulum gelse mont tulum aldım onu bekliyorum onu giydurip gezecem artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…