Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Canim senin bebik zamaninda mi dogmuştu?
Ya ben bu ataklarin,gelisimin doguma mi yoksa dogmasi gereken gune gore mi olmasi gerektigini cok merak ediyorum
Bu gittigimde soracam doktora
Her yerde 40. hafta doğması gereken tarihe göre diyor da bence alakası yok yok bir de son adet tarihine göre hesap yapılıyor o da doğru değil bazısı erken bazısı geç oluyor. Benim ki 39.hafta sezeryan olacaktım 38+3 de geldi

Mukuslu nasıl ben anlayamadım. Fotosunu çekip kaka testinden baktım normal çıktı

Bizim kuzular aynı zaten
Canım bezi açınca direkt çarpar gözüne. Böyle yapışkanlı oluyor eğer anlamazsan kulap çubuğu varya onunla bi dokun sünen şeyler varsa mukustur.
Bide ne sorcam o testi nereden yapıyorsun kız

Benimki de 38+5 de dogdu.
Kizim,40+4 te dogmustu.
Bence atak haftalari dogduga gune göre olmali.cunku dogdugu gunden itibaren hayata uyum saglamaya başliyolar.ama donmeleriydi,yuvarlanmaliydi,kilolari,boylariydi fiziksel ozelliklerine bakarken 40 dogum haftasina gore bakilmali.yani benimkinde oyle oldu
Soracam doktora bakalim

Eee kızlar benim kız yapıyo bazen mukus kaka baya yoğun ediyo azöncede sümüksü gibiydi ama kan yoktu sıkıntılı bisemi

Atak atak her şey atak anasını satıyım kendimizi öyle avutuyoruz

Ozaman retro agsgshahah
Allahımmmmm ayy otursun artik uzanmaktan helak oldu benim kızımm oyunda oynayamıyo bakamıyo hiçbirşey oda yoruldu bende

Ay sorma bende üzülüyorum otursada yavrum şöyle karşılıklı iki sohbetin belini kırsak diyorum :))
Eee kızlar benim kız yapıyo bazen mukus kaka baya yoğun ediyo azöncede sümüksü gibiydi ama kan yoktu sıkıntılı bisemi

Galiba tek başına bi anlamı olmayabiliyormuş ama yinede doktora sormakta Fayda var

kızlar bugün 4. ay kontrolüne gittik. demir takviyesini sorunca doktor 6. ayda test yapacaz, onun sonucuna göre miktarına karar verip başlıcaz dedi. devlet neden 4. ay başlatıyo diye sordum. “o kurulda ben de vardım. önce kan testi yapıp ona göre başlatmak önerildi, sonra kan testi imkanı olmayanlar için böyle kiloya göre bir uygulamaya geçildi” dedi. ben de o yüzden 6 da başlıcam. demir takviyesi dokunanlar varsa belki ertelemek ister diye paylaşayım dedim :) hmm bi de bize gelen hastaların 6. aydaki test sonuçlarına bakılınca %9unun demiri eksikti dedi.

Bunu duyduğuma sevindim ya ben vermiyordumda:)

Ozaman retro agsgshahah

Ay sorma bende üzülüyorum otursada yavrum şöyle karşılıklı iki sohbetin belini kırsak diyorum :))

Galiba tek başına bi anlamı olmayabiliyormuş ama yinede doktora sormakta Fayda var
Ooyyyy o seneye bee kızzzz 1 yaşina gelsin

Ayyy dogru oda bişeee mama sandalyesine oturtuyomusun

Daha almadık yaw biz onu:) bir ara int den aldım beğenmedim geri yolladım. Kaldı öyle alacağız inş. Sen hangisini almıştın

Reactions: Jou
Pisik yok,gece gaz da cikarmiyo,yine de gaz olabilir.yalniz sizi demir ilacina başlatmis doktor ben erken daha saniyodum
Bizimki erken doğum oldu ve 2,5 kilo doğdu. Dusuk kilo dogan bebeklerin demir depoları erken bitiyormuş. Nitekim öyle de çıktı. 3.ay kontrolünde test verdik dusuk çıktı. İki dr görüşü aldık ikisi de takviye başlanması gerektiğini söyledi ve başladık biz.

Kizlar 4 aylık bebeler kaç dk memeyi boşaltıyor benimki memeyle uyuyor hemen bitirip diğerine geçiyor bazen 2 .dede agliyor
Bu aksam doluluk vardi elimle baktım süt yok dedim sagdim biraz sonra gelmeye başladı önceden boş da olsa çekip getirirdi simdi onu yapmayıp ağlıyor başınıza geldimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…