Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Canım bezi açınca direkt çarpar gözüne. Böyle yapışkanlı oluyor eğer anlamazsan kulap çubuğu varya onunla bi dokun sünen şeyler varsa mukustur.
Bide ne sorcam o testi nereden yapıyorsun kız
Aptamil in uygulaması var ya ilk adımlar orda kaka testi var foto atıyorsun

Coklu besin alerjisi çıktı kızlar zorlu bi sürec bizi bekliyor
Mervecim çok geçmiş olsun yaa üzüldüm zor ama bebiş için katlanacaksın hem belki o da sakinleşir rahat eder. Hangi doktora ve hastaneye gitmiştiniz canım? Ne kadar ödedin test için? Acaba ben de mi gitsem ya bizim sadce kakası cıvık ve yapışkanımsı. Kafam çok karışık. Bebeğin canı yandı mı

Ay valla böyle kusmazdı durmadan çıkarıyor. Ay bişey olur diye korkarım ya ıhlamur veremem
Kız nolcak yapraklarından demle azıcık ver bn iki üç gündür veriyorum . Minicik zaten toplasan 1tatlı kaşığı ancadır.
Ayrıca bn ara ara yediğim şeylerden de sürüom bazen ağzına ya. Kızım da çok katıydı ilk 6ay anne sütünden başka şey değmedi ağzına sonra çok zor alıştı bakalım bunda o kadar katı olmucam

emzirmenin hemen öncesinde 10-15 dk sıcak press yapmak belki işe yarayabilir? süt daha hızlı iniyor o şekilde. lansinoh un jelleri var. mikrodalgada ısıtılıp sütyenin içine konuyor. çok rahat oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…