Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Yaaa bugünde aklıma geldin ama unutuyorum hemen yahu etiketliycektim geçmiş olsun yaaa hepiniz birden bi anda

Bakıyım devam ederse veriyim

Kızlar bana da astronot tulum lazım oğluma, 2. Çocuğu olanlarla takaslayabiliriz bence, ya da birbirimizden alabiliriz. Herkes elindeki astronot tulumu bir göstersin bence bedeniyle birlikte, az çok birbirimizi biliyoruz, hiç tanimadiktan almaktan iyidir:) ben mesela gri, kahve tonlarında bakıyorum 6 9, elinde olan var mi
Bu arada kiziminkini ekleyeyim, gardrops da ekledim. 6 9 ay bedeni lcw, tertemiz

Eklentiler

• 20220912_112424.webp
    53,1 KB · Görüntüleme: 44
  • 20220912_112400.webp
    44,6 KB · Görüntüleme: 48
  • 20220912_112357.webp
    50,3 KB · Görüntüleme: 52
  • 20220912_112354.webp
    49,2 KB · Görüntüleme: 45
  • 20220912_112334.webp
    42,6 KB · Görüntüleme: 44
Canim benim Allah evlatlarımıza dermansız dert vermesin inşallah, diğerleri hep geçiyor. Gönlünü ferah tut diyeceğim ama analık işte, grip olsalar mahfoluyoruz. Geçmiş olsun kuzuya
200 300 sanıyordum ben
Yok ya lcwde bile 800 olmuş
Kızlar sonunda regl olanlar grubuna ben de katıldım galiba. Veeee ilk sorum geliyor regl döneminde sütde azalma olur mu?
Benim daha geçen gün bitti, rezene iç, bende olmadi çok şükür.
3 hafta kadar önce benim çocuklar da aynıydı. İkisi birden hastalandı. Nebülizatörü bir kıza tutuyordum bir oğlana. Günde 4 defa kıza, 4 defa oğlana. Zor zamanlardı ama geçti, köylerde kendini. Geçiyor, hiçbir şeyleri kalmayacak geçecek öyle düşün. Çok çok geçmiş olsun

Sagol canim bence tek belirti buysa gitme bizde kan vardi o yuzden gittik emin meteye bide epey pahali ya

Sagol canim bence tek belirti buysa gitme bizde kan vardi o yuzden gittik emin meteye bide epey pahali ya
Kuzum kendi dr sor ilk önce bizim dr yaptir demisti cunku kusma surekli burun tıkanıklığı kabızlık problemide vardi en son kakada kan oldu iste ondan goturduk paüde bi kadin var imminoloji uzmani oda cok iyimis ama randevu alamadik ordan aceleye geldi bizimki durum oyle olunca.

Bunu yeni gördüm canım çok geçmiş olsun. Ulaşabildin mi doktora

Kizlar ben 2 aydir regl oluyorum hemde öyle böyle degil normalin cok ustunde zaten ilk 30 günde kanamam hep vardi ama sütümde azalma olmadi benim .. hatta gecen ay okadar fazlaydiki kanamam burayada yazdim doktora gittik kendimi kaybettim halsizlikten yemek yedikten sonra süt azalmiyor korkmayin ben homini gırtlak yemek yiyorm

Bunu yeni gördüm canım çok geçmiş olsun. Ulaşabildin mi doktora

Cok sagol canim 2 değer daha var çıkmadı pazartesi inşallah çıkacak endokrinoloji de prof tamamı çıksın konuşalım dedi
İnşallah ilaçlı tedavili bisi dır böbrek bezi diyince bir sürü çeşiti varmış

Canim ya benimki emerek uyuyor bu aralar süt azalinca emmemeye basladi uyuyana kadar meme arası mekik dokuyirum uyuyunca emiyor ama
Bide o dolu sutu alıyor ya ben göğsümü sıkıyorum bisi çıkmıyor 5 dknsonrs çıkıyor
Önceden çeke çeke getirirdi sutu

İnşallah en basiti en kolay tedavi edilebilenidir canım. Rabbim kolaylaştırsın şifasını versin inşallah. Bu süreçte sen sakın İnternete bakma bazen çok abartıyorlar. Bizde de böbrekte genişleme vardı takipteyiz belirli aralıklarla kontrol ediliyor. İnternete baksam canımı sıkacak bir sürü kirli bilgi. En iyisi doktorunun dedikleri

Sagol canim 2 tane test var oda çıksın konuşalım dedi bekliyorum dun çıksın artık neticelensin istedim ama olmadı inşallah pazartesi günü hayırlı haberler çıkar
Anladim canim hayirli haberler alirsin insallah

Benimkide oyle surekli memede uyuyor hic ayakta besikte uyumuyor o yuzden sut azaliyor ama kilosu iyise inan sütün yetiyordur bnde ilk zamanlar yetmedigini dusunup mama verdim ama sonra biraktim alerji suphesinde baktim cocuk doyuyormus bizi yalanci emzik yerine kullaniyorlar tek sorun bu ben suan yapamiyorum ama hergun 2 3 kez bebek arabasiyla disarda uyutuyordum oda epey ise yariyor az kaldi ya 1 2 ay sonra kendiliginden uyumak isticek zaten gece uykularida derin olcK ek gida tuketince kolay acikmazlar

Geçmiş olsun canim Eap
Evet doğru diyorsun bekliyorum bakalım inşallah en kısa zamanda güzel hbr alirim

Peki süt azalinca memede çekip çekip mizmizlaniyor mu kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…