- 2 Ağustos 2013
- 38.221
- 127.986
- 798
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #72.661
Oluyormuş instagramda görmüştüm bi doktorun sayfasındaKızlar sonunda regl olanlar grubuna ben de katıldım galiba. Veeee ilk sorum geliyor regl döneminde sütde azalma olur mu?
Yaaa bugünde aklıma geldin ama unutuyorum hemen yahu etiketliycektimSelam kızlar nasılsınız bayağıdır giremiyorum çünkü lohusa depresyonuna girdim
Kızım da hasta oldu kusuyor sürekli acaip bunaldım. Oğlan hasta krup oldu bir haftadır okula gitmiyor
Aklımı oynatcam resmen
Nasıl çıkacağım bu depresyondan yahuuu
Bakıyım devam ederse veriyimKız nolcak yapraklarından demle azıcık ver bn iki üç gündür veriyorum . Minicik zaten toplasan 1tatlı kaşığı ancadır.
Ayrıca bn ara ara yediğim şeylerden de sürüom bazen ağzına ya. Kızım da çok katıydı ilk 6ay anne sütünden başka şey değmedi ağzına sonra çok zor alıştı bakalım bunda o kadar katı olmucam
Maalesef..zaten emzirenlerin regl olmasini önleyen prolaktin hormonunun vucuttaki fazlaligiymiş.yani prolaktin azalinca regl olunmaya başliyo.Kızlar sonunda regl olanlar grubuna ben de katıldım galiba. Veeee ilk sorum geliyor regl döneminde sütde azalma olur mu?
Canim benim Allah evlatlarımıza dermansız dert vermesin inşallah, diğerleri hep geçiyor. Gönlünü ferah tut diyeceğim ama analık işte, grip olsalar mahfoluyoruz. Geçmiş olsun kuzuyaEn azından ne olduğunu öğrendim canim
Rabbim sağlık versin hepsine bizim kizim hormon testleri çıkmış kimi iyi kimi kötü doktora ulaşmaya çalışıyorum hayatımda duymadığım böbrek bezi diye bir hastalık ucu cok açık
Hakkımızda hayırlısı
Yok ya lcwde bile 800 olmuş200 300 sanıyordum ben
Benim daha geçen gün bitti, rezene iç, bende olmadi çok şükür.Kızlar sonunda regl olanlar grubuna ben de katıldım galiba. Veeee ilk sorum geliyor regl döneminde sütde azalma olur mu?
3 hafta kadar önce benim çocuklar da aynıydı. İkisi birden hastalandı. Nebülizatörü bir kıza tutuyordum bir oğlana. Günde 4 defa kıza, 4 defa oğlana. Zor zamanlardı ama geçti, köylerde kendini. Geçiyor, hiçbir şeyleri kalmayacak geçecek öyle düşün. Çok çok geçmiş olsunSelam kızlar nasılsınız bayağıdır giremiyorum çünkü lohusa depresyonuna girdim
Kızım da hasta oldu kusuyor sürekli acaip bunaldım. Oğlan hasta krup oldu bir haftadır okula gitmiyor
Aklımı oynatcam resmen
Nasıl çıkacağım bu depresyondan yahuuu
Sagol canim bence tek belirti buysa gitme bizde kan vardi o yuzden gittik emin meteye bide epey pahali yaMervecim çok geçmiş olsun yaa üzüldümzor ama bebiş için katlanacaksın hem belki o da sakinleşir rahat eder. Hangi doktora ve hastaneye gitmiştiniz canım? Ne kadar ödedin test için? Acaba ben de mi gitsem ya bizim sadce kakası cıvık ve yapışkanımsı. Kafam çok karışık. Bebeğin canı yandı mı
Kuzum kendi dr sor ilk önce bizim dr yaptir demisti cunku kusma surekli burun tıkanıklığı kabızlık problemide vardi en son kakada kan oldu iste ondan goturduk paüde bi kadin var imminoloji uzmani oda cok iyimis ama randevu alamadik ordan aceleye geldi bizimki durum oyle olunca.Sagol canim bence tek belirti buysa gitme bizde kan vardi o yuzden gittik emin meteye bide epey pahali ya
Bunu yeni gördüm canım çok geçmiş olsun. Ulaşabildin mi doktoraEn azından ne olduğunu öğrendim canim
Rabbim sağlık versin hepsine bizim kizim hormon testleri çıkmış kimi iyi kimi kötü doktora ulaşmaya çalışıyorum hayatımda duymadığım böbrek bezi diye bir hastalık ucu cok açık
Hakkımızda hayırlısı
Canim dr ne dedi dün size soramadim
Bunu yeni gördüm canım çok geçmiş olsun. Ulaşabildin mi doktora
Canim dr ne dedi dün size soramadim
Kizlar ben 2 aydir regl oluyorum hemde öyle böyle degil normalin cok ustunde zaten ilk 30 günde kanamam hep vardi ama sütümde azalma olmadi benim .. hatta gecen ay okadar fazlaydiki kanamam burayada yazdim doktora gittik kendimi kaybettim halsizliktenyemek yedikten sonra süt azalmiyor korkmayin ben homini gırtlak yemek yiyorm
İnşallah en basiti en kolay tedavi edilebilenidir canım. Rabbim kolaylaştırsın şifasını versin inşallah. Bu süreçte sen sakın İnternete bakma bazen çok abartıyorlar. Bizde de böbrekte genişleme vardı takipteyiz belirli aralıklarla kontrol ediliyor. İnternete baksam canımı sıkacak bir sürü kirli bilgi. En iyisi doktorunun dedikleriCok sagol canim 2 değer daha var çıkmadı pazartesi inşallah çıkacak endokrinoloji de prof tamamı çıksın konuşalım dedi
İnşallah ilaçlı tedavili bisi dır böbrek bezi diyince bir sürü çeşiti varmış
Anladim canim hayirli haberler alirsin insallahSagol canim 2 tane test var oda çıksın konuşalım dedi bekliyorum dun çıksın artık neticelensin istedim ama olmadı inşallah pazartesi günü hayırlı haberler çıkar
Benimkide oyle surekli memede uyuyor hic ayakta besikte uyumuyor o yuzden sut azaliyor ama kilosu iyise inan sütün yetiyordur bnde ilk zamanlar yetmedigini dusunup mama verdim ama sonra biraktim alerji suphesinde baktim cocuk doyuyormus bizi yalanci emzik yerine kullaniyorlar tek sorun buCanim ya benimki emerek uyuyor bu aralar süt azalinca emmemeye basladi uyuyana kadar meme arası mekik dokuyirum uyuyunca emiyor ama
Bide o dolu sutu alıyor ya ben göğsümü sıkıyorum bisi çıkmıyor 5 dknsonrs çıkıyor
Önceden çeke çeke getirirdi sutu
İnşallah en basiti en kolay tedavi edilebilenidir canım. Rabbim kolaylaştırsın şifasını versin inşallah. Bu süreçte sen sakın İnternete bakma bazen çok abartıyorlar. Bizde de böbrekte genişleme vardı takipteyiz belirli aralıklarla kontrol ediliyor. İnternete baksam canımı sıkacak bir sürü kirli bilgi. En iyisi doktorunun dedikleri
Benimkide oyle surekli memede uyuyor hic ayakta besikte uyumuyor o yuzden sut azaliyor ama kilosu iyise inan sütün yetiyordur bnde ilk zamanlar yetmedigini dusunup mama verdim ama sonra biraktim alerji suphesinde baktim cocuk doyuyormus bizi yalanci emzik yerine kullaniyorlar tek sorun buben suan yapamiyorum ama hergun 2 3 kez bebek arabasiyla disarda uyutuyordum oda epey ise yariyor az kaldi ya 1 2 ay sonra kendiliginden uyumak isticek zaten gece uykularida derin olcK ek gida tuketince kolay acikmazlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?