- 25 Ekim 2021
- 3.706
- En iyi cevaplar
- 1
- 3.972
- 83
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #72.881
Merhaba hoş geldiniz. Haziran annesi misiniz görmedik sizi hiç buralarda.Biz rota ile menenjiti ayni anda olduk ne ates ne halsizlik hicbisey yapmadi. Rotarix ve nimenrix yapti dr muz
Bende bi ara öyleydim. Sonra vazgeçtimKızlar bu Arada benim eşim aşı karşıtı şu ana kadar tek aşı dahi vurdurmadık .
Ayy bu bexsero dan bende korkuyorum. Yok daha yaptırmadık inşallah bizde de yan etkisi olmazOlduk, rotayla aynı gün yaptı bexsero yaptı bu yüzde 90 ateş yapanından. Hastanede direkt hemşireler icine calpol enjekte edilmiş şekilde şıranga verip aşıdan 15 dk sonra bebege verilmesini istediler. Sonra da 6 saatte bir verilmesi gerektigini söyledi doktor o şekilde ilk 24 saat calpol verdik ateşi çiksa da cıkmasa önlem amaçlı verilmesi lazımmış. Çok şükür öyle halsizlik, kusma, huzursuzluk gibi bir yan etkisini görmedik bizsiz yaptırdınız mı?
Geldim ufak bi şeyler yaşandı
1 senedir akıllıydım topiğim var diyeBak burada güzel güzel sohbet ediyoruzsweetgirlcandy hele nie akıllı durmuyorsun gelince cevaplarsan sevinirim tişikkirler
Dün benimki de yine aynı bi anda mamayı verince çığlık. Aldım kucağıma zıplaya zıplaya ışığa bakarak içti. 3 saat sonra yine aynı. Yine aldım kucağıma.Allahim ya ne oluyor bizim çocuklara memede ağlama başladı
Bende ole ara veriyorum canim yoksa ağlama krizi
Sey cok komik ya ağlıyor uyuyamıyor kaldırıyorum gülüyor sonra tekrar ağlıyor kızım nasıl değişken bir ruh halin var diyorum
Yesinler onu yaaa benimki de ben konuşurken dil sürekli hareket halindeKizlar bu akşam bizimkiyle oynarken bisi fark ettim
Benim ağız hareketlerimi yapmaya çalışıyor sanki
Dil çıkardım baktım dil çıkardı anam bana mı oyle geldi denesenize
Ben 2 mamada bir değiştiriyorum doldukçaKaç bez atıyonuz ya 8/9 oluyormu hani diyorlar ya en az 8 çişli bez olması lazım doyma belirtisi olarak
Benimki de tepinip 3 metre öteye atıyor Allahtan çekmiyor üstüne. Kız uyku tulumu şahane valla 3 4 gündür yatıyor öylece battaniye yok bişey yok valla ben çok sevdimKuzu kolunun altında ama kendisi uyanınca tutup ağzına getiriyor simdiki battaniye daha ağır yapamaz herhalde
Ay seninde başına geldi demek Allah korusun ya
Ay sorma ya bizimki totoyu kaldırıp dönmüyor dönmeye çalışmıyor ama hep bi şeyler koyuyorum yanına falan mutlaka. Çok korkuyorum düşecek diyeSelam kizlar ,simdi size bi korkumdan bahsetmek istiyorum.
bizim bebeler donmelere başladilarya lutfen artik kanepede,koltukta ,yatagin kenara yakin bolgelerinde alt degistirmeyelim ya da oralarda birakip yanindan ayrilmayalim
Saniyesinde duserler Allah korusun.
Gecen 3 aylik bi bebe düsmüstu annesi anlatiyodu aman diyim dikkat!
Hersey ust uste,belkide boylesi daha iyi olur.biranda kurtulursunuz :)Eheheh sanırımay inşallah 4. Ay atağı geldi mi acaba gelmek üzere mi sünnette düşünüyorum bu ay içinde bakalım nasıl olacak.
Korkmakta cok haklisin,bu bebeler artik 2 yasina kadar cok tehlikeli işler yapacak:))Ay sorma ya bizimki totoyu kaldırıp dönmüyor dönmeye çalışmıyor ama hep bi şeyler koyuyorum yanına falan mutlaka. Çok korkuyorum düşecek diye
Off seninkiyle benimki çok benziyor. Doğduğunda odaya getirince hemen eşime diomus elini sok dil bağı var mi bakKız benimki de bebek doğduğundan beri her yerini radar gibi kurcalıyor. Yok burnunda çizgi kalacak diye çok korkmuş falan filan diyor.. Tam şekilci en sevmediğim.. Sen git kendi tipine bak diyesim geliyor zor tutuyorum kendimi.. Gösteresim gelmiyor oğlumu, çok üzülüyorum böyle bir babaannesi olduğu için..
Kız sen yazdıkça aklıma geliyor bende sinir oluyorumKucağında 2 dk tutamıyor ama çocuğa bakacak oluyor. 3,5 aylık olduk daha adam akıllı bebekle ilgilenmişliği yok. Hep lafta her şey.. Eksiğiniz gediğiniz var mı? vs sormak yok. Hep benim annem, babam, ananem, kardeşlerim bebeğin eksiklerini alıyor. Babanne vs erkek tarafı ortada yok. Yürümeye oturmaya başlasın ortaya çıkarlar bizde bakarız diye.. Ama en zor zamanlarını anane uğraşsın.. Kız çok akıllılar heee. Ay bak yine sinirlendim
Ah ah bugün yatağa bıraktım iki dk elimi yıkamaya gittim önünde beşikte vardı düşmesin diye. Tam çıktım bi ses off kalbim yerinden çıkacaktı. Çok şükür bebem değildi priz düşmüş ama kalp atışımın hızını tarif edemem. Rabbim esirgesin evlatlarımızıKorkmakta cok haklisin,bu bebeler artik 2 yasina kadar cok tehlikeli işler yapacak:))
Doktor yasak dediyse bence riske atmaKizlar biz azicik üşüttük sanırım ıhlamur versemmi acaba 2 3 çay kaşığı dr bana bitki cayida yasak demisti diyette ama ben daha önce 2 çay kasigi verdigimde zararı olmadi simdi alerjiyi tetiklermi ki
Hoş geldin bacım
Sende hoş geldin doğumdaşımHoş geldin bacım
Neyseki kısa sürdüSende hoş geldin doğumdaşımaman zaten misafirim vardı bakamazdım hıhhh
He bi güncükNeyseki kısa sürdü
Şu mesaji okurken ben burdan gerildim.aman dikkat edelim bebelere.tek basina birakirken en uygun yer kendi yatagi aslindaAh ah bugün yatağa bıraktım iki dk elimi yıkamaya gittim önünde beşikte vardı düşmesin diye. Tam çıktım bi ses off kalbim yerinden çıkacaktı. Çok şükür bebem değildi priz düşmüş ama kalp atışımın hızını tarif edemem. Rabbim esirgesin evlatlarımızı
Off kesinlikle ya bu sabahki korku yeter bana. Bende yatağına bırakırım. Ya aslında dönmüyor ama kendini itekleyip aşağı kayıyor ya da yukarıŞu mesaji okurken ben burdan gerildim.aman dikkat edelim bebelere.tek basina birakirken en uygun yer kendi yatagi aslinda
60 cm ve altinda korkulugu olan beşiklerde tehlikeli ya,benim vardi yillar once,bizim kiz 7,5 aylikken ayaga kalkti,eyvah dedik ! Bidaha o karyolayi kullanmadik,park yatak aldik rahat ettik
Kızzz hoşgeldin 3 gün işe gidince sayfaları okuyamadım hepsini birikmişMerhaba hoş geldiniz. Haziran annesi misiniz görmedik sizi hiç buralarda.
Bexsero sanırım daha ağırmış. İnşallah bizde de olmaz.
Bende bi ara öyleydim. Sonra vazgeçtiminstagramda sayfalar var baktığın zaman içine düşüyorsun resmen. Ama ben korktum geri de bişey olur falan diye.
Ayy bu bexsero dan bende korkuyorum. Yok daha yaptırmadık inşallah bizde de yan etkisi olmaz
Geldim ufak bi şeyler yaşandı
1 senedir akıllıydım topiğim var diyeduramadım ne yapam
Dün benimki de yine aynı bi anda mamayı verince çığlık. Aldım kucağıma zıplaya zıplaya ışığa bakarak içti. 3 saat sonra yine aynı. Yine aldım kucağıma.
İkizler burcu sorunsalı
Yesinler onu yaaa benimki de ben konuşurken dil sürekli hareket halinde
Ben 2 mamada bir değiştiriyorum doldukça
Benimki de tepinip 3 metre öteye atıyor Allahtan çekmiyor üstüne. Kız uyku tulumu şahane valla 3 4 gündür yatıyor öylece battaniye yok bişey yok valla ben çok sevdim
1 senedir banlanmıyordumHe bi güncükçünkü önceden cezamız yok çok usluyuz
Kız ne dicem senin yatak park yatak mıydı
Hoş buldumKızzz hoşgeldin 3 gün işe gidince sayfaları okuyamadım hepsini birikmiş
Sordun mu menenjitlerin aylarını
Gerçekten sinir oluyorum şükür edeceğine kulp arıyor nedense.. Bebek olmadan önce tahammül ediyordum. Artık dayanamıyorum kuzum.. Annemde birkaç kere torunumu her şeyi ile kabul ederim ben dedi. Onu bile anlamadı tabi tabi diyor. 3 gün işe gittim arkamdan eve damlıyorlar ben yokken görmek içinOff seninkiyle benimki çok benziyor. Doğduğunda odaya getirince hemen eşime diomus elini sok dil bağı var mi bakevdeyken bacakları hep toplu duruyodu uzat da bi bakiyim niye uzatmiyon demeler. Hızlı nefes aliyor diye normal mi bu demeler. Valla bende göstermek istemiyorum zaten görüşmüyorum da arada 10 dk eşim çıkarıyor geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?