Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Valla bilmiyom,cunku bizimki hep aşşada.ablasinin işte karyola macerasi kisa surunce e bebekte oyun parki gibi bi park yatak vardi onu almistik.oglumda da onu kullaniyoz.
Hep aşagi kattayiz yani:))

1 senedir banlanmıyordum

Evet park yatak
Açılışı yaptım mi diyon
Geçen cibinlik diyordunuz ya akşam kendi cibinliğimi kendim yaptım. Dönencesi vardı onu taktım üzerine de müslin battaniyeyi gerdim. Ohh miss gibi oldu gelen soğuğu önledi.
Bende cibinlik almayı düşünüyordm ama tüller çok ince bizim ev soğuk oluyor fayda etmez diye bunu denedim sonuç mikemmıll,

Bende donencenin uzerine battaniye serdim

Evet ya bende eşime dedim sağına soluna yorum yapıyor annen kendi kendine dedim. Valla ben hiç edemiyordum şimdi de edemiyorum ufff benimki de anlamaz lafı benimki gelemez ben yokken bak. Kpss ye falan gittik biliyo annemin baktığını ama gelemez. Yüz yok çünkü anneme de dünyanın lafını saymıştı arkasından

Olabilir

Ohhh para vermeye gerek yok ay ben tulum aldım rahatladım bizim ev soğuk. 21 derece oluyo geceleri. Üstü açık yatıyor tulumla sıcacık.

Olabilir

Ohhh para vermeye gerek yok ay ben tulum aldım rahatladım bizim ev soğuk. 21 derece oluyo geceleri. Üstü açık yatıyor tulumla sıcacık.
Ayy süper bende yarın bakcam tuluma. Tog değeri kaçtı canım. 2.5 falan alayım diyorum yorgan gibi oluyormuş onlar sıcacık yatsın

Benim k.validem de dün geldi torun sevmeye. Ağzından normal bir sevgi cümlesi çıkmadı kadınım "çirkin kız, pis kız" diye seviyor ama söylerken şirin şirin söylüyor. Kızım ona tepki vermiyor bana dönüyor benle konuşuyor agucuk gugucuk... ee tabi 7/24 seni goruyo cocuk seninle konuşur dedi. Ben de annemi senden daha az görüyo ama onla sohbetleri gayet çok iyi. Konuşmalara doyamıyorlar, çocuk dilinden anlıyor annem dedim. Sonra da kızıma dogru anane seni severken kraliçemm, hanımanneeem diye mi seviyor kızım dedim laf çarpıtarak ses yok.. kendimi doldurmayayım diyorum ama böyle angutluklar da olunca sinirlerim zıplıyor yaa bak yine doldum

İnan kızlarda aynı benimkinin de önce ön taraf ıslanıyor

Ben instagramdan aldım. Özel dikiyorlar. Kocaman 2 sene kullanma garantili
İki sene giyinmesi iyiymiş ya. Benim oğlan uzun bakalım yarın bi tuluma bi oğlana bakıp alcam tulumun içine ne giydiriyon canım havalar aşırı soğumadı ya tek zıbın yeter herhalde

Meraba evet ben de haziranda dogum yaptim oglum oldu. Yeni kesfettim burayi.
Bizim doktorumuz once nimenrix yapicam hem 4 tip viruse karsi koruyormus hem de yan etkisi cok azmis. Bextero hem tek tipe karsi koruyor hem de ates yapma olasiligi yuksek diye 1 yasindan sonra yapicakmis onu. Simdi bi doz daha nimenrix olucaz 5. Ayda rota ile beraber. Baxtero da 15. Ayda olcakti sanirim.

Allah bağışlasın bizde bu hafta içi kontrole gidince sorcaz bakalım ne zaman yapılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…