Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bende beş tane filan atıyorum valla sekiz filan değil dediğin gibi dolunca atıyırum
Bizim çişli bez çok oluyor bu saatte kadar 4 tane attım ama kaka yok kusma yok her bebek farklı sanırım bense doyduğunu anlamıyorum buara memede hep oyunda yada ağlak. Bide erkek olunca hep ön kısmı şişik arkaya çok çiş gitmiyor ama rahatsız oluyor

Selam kizlar ,simdi size bi korkumdan bahsetmek istiyorum.
bizim bebeler donmelere başladilarya lutfen artik kanepede,koltukta ,yatagin kenara yakin bolgelerinde alt degistirmeyelim ya da oralarda birakip yanindan ayrilmayalim
Saniyesinde duserler Allah korusun.
Gecen 3 aylik bi bebe düsmüstu annesi anlatiyodu aman diyim dikkat!

Evet ya bi bitemediler emzirsen dert wmzirmesen dert. Sanane diye bağırasım geldi yüzüne ama yapamadım tabi

Benim kaynanam da düzenli olarak hergün emziriyor musun diye soruyor bıkmadı asla bıkmadı ya. Eşim kaç defa kızdı ama yinede soruyor ne anlıyor hiç bilmiyorum

En başından beri asla öyle bırakmıyorum ben ya en korktuğum şey düşmesi

Biberona alışırsa emmez bir daha kaşık biberonlardan al olmadı. Ben öyle veriyorum sağdıklarımı..
Bende işe tam olarak 1-1,5 ay sonra başlayacağım hayırlısıyla..
Canim bence bu tamamen bebegin karakteriyle ilgili.bazi bebeler anne,meme kokusuna bagimli oluyo.biberon versende emmeyi birakmiyolar.
Bazilari da zaten dunden hazir emmeyi birakmaya.benim kadar sutunu sagip veren yoktur burda eminim ama bizimki icin emme bir zevk:)

Benimki daha başlamadı donmeye ama yatakta gece sanki başladı bilmiyorum en korktuğumda şey zaten pusete koyuyorum ceke ceke asagiya doğru geliyo düşecek haberi yok

Benim kaynanam da düzenli olarak hergün emziriyor musun diye soruyor bıkmadı asla bıkmadı ya. Eşim kaç defa kızdı ama yinede soruyor ne anlıyor hiç bilmiyorum
Hahahahaha kızz soracak bişey yok kadının ne sorsam diyo aklına o geliyo soruyo

Son düzenleme:
Benimki daha başlamadı donmeye ama yatakta gece sanki başladı bilmiyorum en korktuğumda şey zaten pusete koyuyorum ceke ceke asagiya doğru geliyo düşecek haberi yok
Canim pusette aşagiya dogru kaymasinin yaninda bi de puseti yan devirip dusebiliyolar.gerci o zaman benim kiz 5 aylikti ama gozumuzun onunde puseti yan devirip dusmustu.once Allaha sonra bize emanetler

Canim pusette aşagiya dogru kaymasinin yaninda bi de puseti yan devirip dusebiliyolar.gerci o zaman benim kiz 5 aylikti ama gozumuzun onunde puseti yan devirip dusmustu.once Allaha sonra bize emanetler
Ayyy cok fena ya gözunü kırptığın an resmenn kemeri baglıyorum artıkk cok fena oldu asıl macera başlıyor

O da deneme yanılma yöntemine götürüyor insanı tamamen şansa Senin bebiş erkek mi kuzum? İnşallah benimkisi içinde bir zevktir

O da deneme yanılma yöntemine götürüyor insanı tamamen şansa Senin bebiş erkek mi kuzum? İnşallah benimkisi içinde bir zevktir
Benimki erkek.ama kizimda da oyle oldu.ogluma mamaya gerek kalmadi sut sagip veriyodum ama kizim zayifti mama da veriyodum inan ikisi de memeye bagimliydi.ikisi de birakmadi.kizim zaten 2 yil 4 ay emdi:)
Memeyi birakmayacak bebegi,memeyle uyumasindan anlayabilirsin mesela:)

Olabilir kuzum ama bıktım valla ya bi gün yeteeerr diye bağırasım var :))
Kız benimki de bebek doğduğundan beri her yerini radar gibi kurcalıyor. Yok burnunda çizgi kalacak diye çok korkmuş falan filan diyor.. Tam şekilci en sevmediğim.. Sen git kendi tipine bak diyesim geliyor zor tutuyorum kendimi.. Gösteresim gelmiyor oğlumu, çok üzülüyorum böyle bir babaannesi olduğu için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…