Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ay ne güzel maşallahhh Uykuya memeyle geçmek istiyor. Annem uyutuyorsa da hafif kundak yapıyor bacakları serbest emzik tutturuyor totosuna hafif vurarak uyutuyor..

Evet bak doğru kendi yapmadıklarını yaptırmaya çalışıyorlar :)
Kucağında 2 dk tutamıyor ama çocuğa bakacak oluyor. 3,5 aylık olduk daha adam akıllı bebekle ilgilenmişliği yok. Hep lafta her şey.. Eksiğiniz gediğiniz var mı? vs sormak yok. Hep benim annem, babam, ananem, kardeşlerim bebeğin eksiklerini alıyor. Babanne vs erkek tarafı ortada yok. Yürümeye oturmaya başlasın ortaya çıkarlar bizde bakarız diye.. Ama en zor zamanlarını anane uğraşsın.. Kız çok akıllılar heee. Ay bak yine sinirlendim

Ay ne güzel maşallahhh Uykuya memeyle geçmek istiyor. Annem uyutuyorsa da hafif kundak yapıyor bacakları serbest emzik tutturuyor totosuna hafif vurarak uyutuyor..
Butun ananneler ayni yontemle uyutuyo sanirim:))
Seninki de birakmaz,ozellikle bu 4.ay atak dönemini atlatirsa korkma hic,bu dönemi atlatinca bi akılllaniyo,bilinçleniyo bebeler

Sinirlenme boşver canım :) neyse ki ailen var onlar sana destek eşimde bana iş bakmaya başlayacak. İnş hemen bulmazda. Mecburen sonra kaynanama bırakacağım keşke annem olsaydıda yanımda o baksaydı

Kendimi görüyorum sende

Oovvvv buda yeni çiktı kolunun altina koyuyomusunn geçen benimkide sabah etmis eşim işe giderken bakıyo hep te çekmis kafasina kadarr bogulacak yaa aklımızı kaçıracak bu bebelerr
Ben hala ince tulbentle yarim kundak yapip ustune muslin ortu orterek yatiriyorum kollarini acamiyo oyle. Ortu de anca bacaklariyla tepisirse asagi kayiyo. Kundak yapiyo musunuz uyurken? Biraksam mi devam mi etsem kundaga bilemiyorum bazen

Oovvvv buda yeni çiktı kolunun altina koyuyomusunn geçen benimkide sabah etmis eşim işe giderken bakıyo hep te çekmis kafasina kadarr bogulacak yaa aklımızı kaçıracak bu bebelerr
Ben hala ince tulbentle yarim kundak yapip ustune muslin ortu orterek yatiriyorum kollarini acamiyo oyle. Ortu de anca bacaklariyla tepisirse asagi kayiyo. Kundak yapiyo musunuz uyurken? Biraksam mi devam mi etsem kundaga bilemiyorum bazen

Reactions: Jou
Bu arada trendyolda sleepy extra no.3 indirime girmis. Tanesi 1.31 tl ye geliyo indirimin son 1 saati ilgilenenler kacirmasin kizlar

Benim kaynanam da düzenli olarak hergün emziriyor musun diye soruyor bıkmadı asla bıkmadı ya. Eşim kaç defa kızdı ama yinede soruyor ne anlıyor hiç bilmiyorum
Ayrı bi zevk alıyorlar bence bu durumdan sorunca üzüldüğünü anlaması lazım uyarılmış bide seninki ama hoşlarına gidiyo işte

Kundaklamak bana işkence gibi geliyo zaten yaptıgımda hic isttemkyodu çığlığı basıyodu bende yapmadım hiç üstüne uzun kol giydirip öyle yatiriyorum ama genellikle hep yan yatiriyorum ustune cekiyorum bi sorun olmuyo

Sana bise yazdım ama görmedin herhalde

Ben gormedim, bana mi yazdin?

Butun ananneler ayni yontemle uyutuyo sanirim:))
Seninki de birakmaz,ozellikle bu 4.ay atak dönemini atlatirsa korkma hic,bu dönemi atlatinca bi akılllaniyo,bilinçleniyo bebeler
Eheheh sanırım ay inşallah 4. Ay atağı geldi mi acaba gelmek üzere mi sünnette düşünüyorum bu ay içinde bakalım nasıl olacak.

Sinirlenme boşver canım :) neyse ki ailen var onlar sana destek eşimde bana iş bakmaya başlayacak. İnş hemen bulmazda. Mecburen sonra kaynanama bırakacağım keşke annem olsaydıda yanımda o baksaydı
Annem sırf bizim için geldi bekliyor kuzum kadın daha ne kadar durabilir bilmiyoruz. Kv ile aramızda yol mesafesi olsa mükemmel olucak ama alt üst oturuyoruz. Ben gidince annemin başına biniyorlar

Merhabaa seni göremedik burda hiç birden bire bi yoruma dahil olman şasırttı beni de helee haziran annelerimisiniz yoksa seni tanıyormuyuzzz direk buraya geldinde gözümden kaçmadı degill yeniüyesin bide
Aa şimdi gordum bildirimlerde gozumden kacmis. Boyle bi grup oldugunu sonradan ogrendim özellikle ayni yas grubundan cocuklari olan annelerin oldugu bi grup oldugunu bilseydim boyle daha en basindan olurdum buralarda:) 13 haziranda dogum yaptim ben de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…