Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Uyku tulumu isini naptiniz kizlar ya int tekilerin cogu bacaklari torba gibi kapatiyo ama kollari acik. Kollar acik olursa usumez mi cocuk. Urun aciklamalarinda bazilari usumez yazmis ama benm hic icime sinmiyo tek kal kiyafetli kollarin disarda kalmasi . Cift kat giydirsen bu sefer de tulumda kalan govdesi sicaklicak yani bilemedim kullananiniz var mi?

Ayy süper bende yarın bakcam tuluma. Tog değeri kaçtı canım. 2.5 falan alayım diyorum yorgan gibi oluyormuş onlar sıcacık yatsın
Ben 3 gündür tulumla yatırıyorum. Defactodan aldım 2.5 tog ilk gün saat başı ensesine gövdesine baktım hep sıcacıktı çok güzel. Odamız gece 23 derece oluyor ben şimdilik içine sadece kısa kollu zıbın giydirdim yetti.
Ben kollu bacaklı olandan aldım. 6-9 ay aldım hatta, kollarını kıvırıyorum eller dışarda ama bacakları bilerek kıvırmadım ayaklar içinde sıcak kalıyor. Ekliyorum aldığımı

Bende aynı şeyi düşündüm kollarla ilgili

Valla kuzu bugün paçi pek mülayim babasi evde ya yarın özüne döner diye düşünüyorum
Simdi der sevda gül gibi cocumu nasılda abartıyorsun durmuyor diye
Aynen oyle derler vallaha bugun eşim baktı ben yemek ettim dedim noldu bao boyle yapıyo dedim sen aninda yemek bekliyosun evde benden dedim yanii

Gene uyuyamıyo tam dalıyo böyle yiyriyomus gibi uyanıyo anlamadım cano hani korkarsın bi ıkınırsın ya öyle
Benimki de 3 gece oyleydi,tam yatiriyorum sanki etini cimcirmişim gibi bagiriyodu tosbaam,elim hamakta gece boyu salliyodum.dun gece cok guzel uyudu.1 kere kalkti emdi sadece.hatta gunduzde cok uyudu.ara ara olacak sanirim boyle

Gene uyuyamıyo tam dalıyo böyle yiyriyomus gibi uyanıyo anlamadım cano hani korkarsın bi ıkınırsın ya öyle

Bizimkide öyle cano
Bugun cok yapmadi
Bizimki uyumadı 3 de kalkti geç uyudu geç kalkti simdi uyusa gece uykusu n zaman olacak cok saçma bir saat
Elleride surekli ağızda

Reactions: Jou
Ben çift kat pazen diktirdim kolları da çıkarmalı. Kollu olunca terletiyormuş satan kişi öyle dedi.

Bizim kizda öyle ya boynu tutulacak yakında bakacam diye oğlum çizgi film izlerken özellikle oyun halisindayken ciglikla tepki veriyor

Ben zaten tv seyretmiyorum genelde teldeyim

Bizim kizda öyle ya boynu tutulacak yakında bakacam diye oğlum çizgi film izlerken özellikle oyun halisindayken ciglikla tepki veriyor

Ben zaten tv seyretmiyorum genelde teldeyim
Bende ses olsun diye açıyorum Allahım yok böyle bi bakma çabası şimdi bi çevirdim tv ye bi gülüyor baktırdığım için

Benimki de 3 gece oyleydi,tam yatiriyorum sanki etini cimcirmişim gibi bagiriyodu tosbaam,elim hamakta gece boyu salliyodum.dun gece cok guzel uyudu.1 kere kalkti emdi sadece.hatta gunduzde cok uyudu.ara ara olacak sanirim boyle
Kizzz bu bebeler aynımı yunsev in de uyudu hep benimkide öylee murpunkide oyle anaamm kız bunlar teleofnmu ediyolar birbirlerine napıyolar leenn grup gibi uyumuşlar anamızı bugece rahat bırakalım gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…