Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
3 aylik kontrolunde goturduk. Uzaktan isikli sesli foto makinesi gibi biseyle goz olcumunu yaptilar benm kucağımda dururken orda cikti astigmati. Babasinda astigmat var bende de hem astigmat hem miyop var
Oy kuzum inşallah geçicidir. Bende götüreyim bari 4 aylık kontrolünde

Hahah gezdik geldik sweetimle
Valla geçen sabaha karşı ben üşüdüm kalktım biraz ayaklarına doğru örttüm battaniyeyi dün annem bendeydi amaaa öyle yatılır mı diyo ince müslin bari ört diyo
Ay evet gözümüz alışmayınca tuhaf geliyor. Bu arada kol detayını bilmiyordım bakarken ona göre alayım bari. Kız anam ben bişe bilmiyorum ya keşke daha önce gelseydim buraya
Aa defacto yu unutmuştum dediğin iyi oldu ona da bakayım. Ama benim oğlan uzun ya 6-9 falan olmaz galiba ben 1.5 - 2 yaş bakayım diyordum uyku tulumunda beden farklı mı oluyor ki
Oy kuzum inşallah geçicidir. Bende götüreyim bari 4 aylık kontrolünde
Bizde 3. Ayda gittik canım ama 6. Ayda tekrar çağırdı kayması falan geçmedi diye

Bende öyle yapayım Ozaman bir sorum daha olacak ':) kardiyolojiye gittiniz mi peki hiç
Aslında gitmem gerekiyordu normal kontrol için ama randevuyu çocuk hastalıklarına verince hastane de rezillik yani biliyorsun gitmedim ordan oraya yönlendirecekde uzun iş, zaten rop da felaket yorucu bebek için ama yaptırdım tabii. Antalyada özel muayenesi olan yer bakıyorum şimdi yaptırmak için kardiyoloji ve nöroloji. Sen naptın götürdün mü?

Benide alın

Bana da satıcı dedi kol detayını bende tak çıkar aldım. Randevu aldım bende çarşamba günü gittiğimizde göstercem bakalım

Nörolojiye gittim cuma günü 2. Kontrolüne gideceğim. Kardiyolojiye bende bir türlü götüremedim. Aslında görürsek iyi olurda banada baya uzak çok zor oluyor

Kardiyoloji için 1.500tl demişti sanırım en son sorduğumda, sen hangi şehirdesin? M -Murphy

Ben Trabzondayım çok fazlaymış ama ya.. Ben işitme testi bir defa yaptırdım 3. Ayında gel dedi gitmedim de sen kaç defa götürdün peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…